• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

inanılmaz değişimler RESİMLİ

bu gün ikinci günüm azimliyimdir hedefe kitlenmem yeter şu anda hedefe kitlendim aslında ben 15-20 kilo verip 2-3 yıl bu kiloda kalan sonra yeniden eski kiololarına dönen bir kaç yılda böle şişko yaşayan biriyim.koruyamıyorum ben kilomu yemek yemeyi çok ama çook severim herkes sever ama iş arkadaşlarım çorbayı bile içerken nasıl zevk alarak içtiğimi sanki çikolatalı pasta yiyormuşcasına mutluluk duyduğumu söylüyorlar.Anlıcanız hayatın yemek yemeden zevksiz olduğunu düşünenlerdenim.sanki yemek yemek herşey benim için.Allahtan iradeliyim kafama koydumu yaparım zaten onun verdiği bir rahatlıkla amaaann boş ver derim nasılsa veririm canım ne zamaaan isterse diye dönem dönem yemeklerle adeta bütünleşerek geçiririm günlerimi.ailem artık uyarmıyor nasılsa zayıflar diye.size önerim hedefe kitlenin başkada hiç bir şeye gerek yok diyet listelerine hele hiiç gerek yok az ,daha az, çok daha az kavramı var ya işte okadar inisülün fazla salgılanmasını önlemek için iki hurma atın ağzınıza sütle beraber harıka olur birde hurma göz kararması tansiyon düşmesi ortadan kaldırır diyet esnasında.birde kalori hesaplayın 1200 kalori günlük almanız yeterli orta şişmanlar için.ben 900 kalori yapıyorum çok düşük belki ama hurma varya ona güveniyorum işte.
1- hedefe kitlenin konsantre olun
2-kalori muhakkak hesaplayın(1200 kalori geçmeyin)
3-hurmayı evde eksik etmeyin (1 tanesi 15 kalori)
4-leslie ile evde yürüyüş yapın (5 mil)1 saat 5 dakika sürüyor.haftada 4 kez
veeee ayda 5 kilo en az. evde yürüyüşle 8 kilo vermiş gibi görünüyor 3 kiloda sıkılaşdığı için öle ama 5 kilo tartıda .benim 38 bedenden 44 bedene kadar pantolonlarım mevcut her pantolonun kaç kilodayken olduğunu biliyorum o yüzden toplamda 5 kilo ama görünümde 8 kilo :)))))

birde benim hedef 60 ama ama ben 56 kiloya inmek istiyorum ancak çok çirkin olduğumu sölüyorlar eşimde dahil yüzüm zayıflamaması için en yapabilirim önerilerinizi bekliyoruum

Bende bi kac gun önce basladim, umarim basarili olucam. Fakat bölgesel zayiflama imkansiz oldugu icin karin bölgesini eritip yuzun öyle kalmasini saglamak mumkun degil. Malesef yuzden de gidiyor :/ Fakat yuzden cok zayiflamazsin, ilk basta belli edebilir ama sonra durur zaten

ben de vermezsem böyle kilo. benim adım da hatice değil. verecem Allah'ın izniyle. :):):)kızlara bak yaa... fena kıskandım ...

Merhaba kızlar bende 11 ay önce doğum yaptım ve o kilolarım kaldı zaten çok zyıfta değildim,doğumdan sonra dukan yapmıştım onunla 8 kilo verdim fakat geri dönüşü acı oldu şimdi karataya başlamak istiyorum yapan varmı...????

mrb,gerçekten motivasyon herşeyden önemli insan bu resimlere her gün baksa kilo verir :))))diyetteyim 4 ayda 12 kilo vermeyi düşünüyorum...daha önce vermiştim ve yine yapabilirim

sanki resimler tersten gibi. ben mi yanlış algılıyorum? kilo büyük gösteriyor ama yüzden yaş daha çok anlaşılıyor sanki bu resimlerde zayıf hali 20 kilolu hali30 gibi duruyor. garip geldi bana

Back