yaa kilo verenler nasıl güzelleşiyorlar yaa sanki estetik yaptırmış gibi oluyorlar :)) üstelik 10-20 yaş gençleşiyorlar resmen yaa, bu kilolar çok kötü bir şey. Paylaşım için teşekkürler gerçekten motive edici :)
tebrik ederim qosmio çok iyi zayıflamışsın :)) Ayı yoginin kardeşi demişsn ya ona çok güldümaynen valla..ben 95 kiloydum..şimdi 67..eski halime bakıyorumda ayı yoginin kardeşi gibiyim..hoş hala vermem gereken 12 kilo var..bugün yine rejime girdim..bitireceğim bu olayı..boğazıma hakim olacağım..şişko olmayacağımmmmmmmm
tebrik ederim qosmio çok iyi zayıflamışsın :)) Ayı yoginin kardeşi demişsn ya ona çok güldüm
28 kilo vermişsin 12 kiloyu da verirsin aynı azimle. Bir de insan zayıfladıkça daha çok motive oluyor gerçekten :)) Ama zayıf olmak kadar önemli olan bir şey daha var ki o da fit olmak, bazıları çok zayıflıyor ama her yeri sarkıyor maalesef, o yüzden sporsuz zayıflamak çok yanlış bence. Bir de insan sporla daralıyor zayıflamasa bile 2-3 kilo daha zayıf görünebiliyor sıkılaşınca.
aynen valla..ben 95 kiloydum..şimdi 67..eski halime bakıyorumda ayı yoginin kardeşi gibiyim..hoş hala vermem gereken 12 kilo var..bugün yine rejime girdim..bitireceğim bu olayı..boğazıma hakim olacağım..şişko olmayacağımmmmmmmm
tebrik ederim canım, süper değişim.. darısı bizim başımıza...
Kızlar ya aralarda eski zayıf ve şimdiki kilolu halleri olanlar da var galiba
Mesela ;Milliyet - Böyle değiştiler
Burada kadının liseli hali ve sonraki fotoda da yaşı ilerlemiş kilolu hali var.Bunun gibi birkaç tane daha var sanki.Ben mi yanlış anladım ?:26:
Bir de şu mesela; Milliyet - Böyle değiştiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?