inanılmaz değişimler RESİMLİ

yaa kilo verenler nasıl güzelleşiyorlar yaa sanki estetik yaptırmış gibi oluyorlar :)) üstelik 10-20 yaş gençleşiyorlar resmen yaa, bu kilolar çok kötü bir şey. Paylaşım için teşekkürler gerçekten motive edici :)

aynen valla..ben 95 kiloydum..şimdi 67..eski halime bakıyorumda ayı yoginin kardeşi gibiyim..hoş hala vermem gereken 12 kilo var..bugün yine rejime girdim..bitireceğim bu olayı..boğazıma hakim olacağım..şişko olmayacağımmmmmmmm

tebrik ederim qosmio çok iyi zayıflamışsın :)) Ayı yoginin kardeşi demişsn ya ona çok güldüm
28 kilo vermişsin 12 kiloyu da verirsin aynı azimle. Bir de insan zayıfladıkça daha çok motive oluyor gerçekten :)) Ama zayıf olmak kadar önemli olan bir şey daha var ki o da fit olmak, bazıları çok zayıflıyor ama her yeri sarkıyor maalesef, o yüzden sporsuz zayıflamak çok yanlış bence. Bir de insan sporla daralıyor zayıflamasa bile 2-3 kilo daha zayıf görünebiliyor sıkılaşınca.

ya ben rejime girince gözüm birşeyi görmüyor..günlerce aç kalabilirim..spor desen onuda yapıyorum..beni tek sarsan adete 1 hafta kala şeker krizimin olması..işte ozaman önüme 1 tepsi baklava koysalar eyvallah demem götürürüm mideye

ama yok onunda üstesinden geleceğim..daha 28 yaşında,2 yıllık evli,1 yaşında çocuğu olan bir anneyim..fit olmam lazım..bugün rejime başladım gayet güzel geçti ilk gün..bakalım ne olacak

tebrik ederim canım, süper değişim.. darısı bizim başımıza...

tebrik ederim canım, süper değişim.. darısı bizim başımıza...

sağol canım..buraya yazdığımdan beri 2 kilo daha vermişim.şimdi tartıldım tam 65 kilo..açım ama olsun bomba gibiyim..rahatlıkla giyinebiliyorum ya motivem en üst sınırda :)

gerçektende kilo insanı mahvediyo..insan kilo verince yerine başka bi insan geliyo sanki..resimlerdede bizzat kanıtı duruyo işte : )

kızlar herkese iyi geceler öncelikle resimleri görünce her birinde ayyy ne güzeeeeeellll diye ayıldım bayıldım bilgisayar başında ama bir o kadarda gaza geldimki sormayın yani :) çok teşekkür ederim :) uzun zaman olmuş topiğe kimse bakmamış? ama dikkatimi çekti bence yürütülmeli bu topik :) sporsuz zayıflanmaz diyen arkadaş hakikaten eli öpülesi insansın sen :) ben voleybolcuyum ve hep kilom var fazlalık olarak şuanda 71.7 mi neydim sabah hatırlamıyorum :) ama 72 ile diyete başladım 69.4e indim bayram seyran dedim kendimi toplayamadım geri aldım 73 oldum şimdi tekrar başladım bu defa vericem ve çok güzel incelicem. yalnız ben spora çok öenm vererek incelmişim onu anlıyorum. en büyük farkı pantalonlarda gördüm :) diyete hiç başlamadanki kilom 72 idi ve ben 42 beden giyiyordum. sporcu olmama rağmen etim sıkı olmasına rağmen 42 bedendim. 69.4 e düştüm 1 ay falan gibi bir sürede ve ben 38 beden giydim bayramda şuanda 72 ye yakınım yine ancak hala o 38 bedene sığıyorum kilo aldığım belli olmuyor. kemiklerim çok çok iri küçük yaştan beri sporcuyum boyum kısa ama 160 civarı :) spor spor spor diyorum başkada birşey demiyorum azmedince oluyor nbayanlar. resimlerde 3 gözlü 5 kulaklı insan görmedim demekki bizden fazla olan şeyleri azimleriydi. azim içsel bir duygudur ve bizde varolanı ortaya çıkartalım zayıf olalım :)

Fotolara bakınca delirdim resmen:):)umarım bende kilo verebilirim sigarayı bıraktım 69 kiloydum 79,80 kiloyum şimdi ve yemeye devam ediyorumfotolar gaza getirdi beni bişey yapmalaı!!

kilo vermek isteyen herkese kolaylıklar dilerim..bende doğum kilolarını vermek istiyorum..8 kilo kaldı

super paylasım darısı isteyenlerin basına benım hala bir 5-7 kg fazlalıgım var ama saglıklıyım sukur :)

İyice cozuttum ben son aylarda... 42 beden bile zorlar oldu yani düşünün...
Bende bu fotoğrafları gördükten sonra çalışmalara başlamaya karar verdim artık!

Son düzenleme:
bunlar hiç aynı kadn gibi gelmedi bana eski hali yeni halinde aynı olan var evet ama hiç mi hiç benzemeyenler de var bana göre siz de farkettiniz mi?

bu gün ikinci günüm azimliyimdir hedefe kitlenmem yeter şu anda hedefe kitlendim aslında ben 15-20 kilo verip 2-3 yıl bu kiloda kalan sonra yeniden eski kiololarına dönen bir kaç yılda böle şişko yaşayan biriyim.koruyamıyorum ben kilomu yemek yemeyi çok ama çook severim herkes sever ama iş arkadaşlarım çorbayı bile içerken nasıl zevk alarak içtiğimi sanki çikolatalı pasta yiyormuşcasına mutluluk duyduğumu söylüyorlar.Anlıcanız hayatın yemek yemeden zevksiz olduğunu düşünenlerdenim.sanki yemek yemek herşey benim için.Allahtan iradeliyim kafama koydumu yaparım zaten onun verdiği bir rahatlıkla amaaann boş ver derim nasılsa veririm canım ne zamaaan isterse diye dönem dönem yemeklerle adeta bütünleşerek geçiririm günlerimi.ailem artık uyarmıyor nasılsa zayıflar diye.size önerim hedefe kitlenin başkada hiç bir şeye gerek yok diyet listelerine hele hiiç gerek yok az ,daha az, çok daha az kavramı var ya işte okadar inisülün fazla salgılanmasını önlemek için iki hurma atın ağzınıza sütle beraber harıka olur birde hurma göz kararması tansiyon düşmesi ortadan kaldırır diyet esnasında.birde kalori hesaplayın 1200 kalori günlük almanız yeterli orta şişmanlar için.ben 900 kalori yapıyorum çok düşük belki ama hurma varya ona güveniyorum işte.
1- hedefe kitlenin konsantre olun
2-kalori muhakkak hesaplayın(1200 kalori geçmeyin)
3-hurmayı evde eksik etmeyin (1 tanesi 15 kalori)
4-leslie ile evde yürüyüş yapın (5 mil)1 saat 5 dakika sürüyor.haftada 4 kez
veeee ayda 5 kilo en az. evde yürüyüşle 8 kilo vermiş gibi görünüyor 3 kiloda sıkılaşdığı için öle ama 5 kilo tartıda .benim 38 bedenden 44 bedene kadar pantolonlarım mevcut her pantolonun kaç kilodayken olduğunu biliyorum o yüzden toplamda 5 kilo ama görünümde 8 kilo :)))))

birde benim hedef 60 ama ama ben 56 kiloya inmek istiyorum ancak çok çirkin olduğumu sölüyorlar eşimde dahil yüzüm zayıflamaması için en yapabilirim önerilerinizi bekliyoruum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…