İnandım

Gardenya90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
60
19
38
34
Bundan bir kac gun once buraya konu acmistim yeni tanidigim biriyle ciddi bir iliski icine girdik diye okadar laf ediyordu ki seni seviyorum ,ben seni senin sevdiginden daha cok seviyorum senden hic bir sekilde vazgecmem daha neler neler aslinda ciddi dusundugunden suphem olmamisti buraya kadar cunku annemde biliyordu hic bisekilde saklamadim oda bana kizim bu cocuk ciddi dusunuyor sans ver tanimaya calis demisti bir an once beni annesiyle tanistirmak istiyordu ben acele ediyosun daha kararimizi verelim taniyalim goruselim dedim yok ben kararimi verdim daha uzatmayacagim annemle tanistiracagim dedi aslinda bir yandan da hemn tanistirma sebebi annesinin onayiydi bnde her defasinda senin hissettiklerin onemli degil mi tabikide ailelern dusunceleri onemlidir ama sen seviyosan istiyosan olay bitmistir diyodum oda tabiki oyle benim dusuncm onemli ama aileminde dusunceleri benim kadar onemli demisti bende tamam dedim ama bir sorun var herkese benden cok bahsediyodu kuzenlerine arkaslarina benim hakkimda hep konusyolardi bir gun bi aksam kuzeniyke konusmus eve geldiginde bence biz canim bitanemli konusmayalim birbirimize baglanmayalim hani en kotu ihtimal bi sorun cikarsa hani annesiyle filan tanisicam ya o bakimdan birbirimizden zor kopariz ben vicdan azabi cekerim tabi olumlu olacagini biliyorum derdi ama biz bunu da dusunelim derdi ben cok sacma derdim isinmadiktan sonra biz soguk olcaksak ne anladim bu isten dedim o bana annemle tanistrayim annem seni begendi yakindan tanimak istiyor diyodu zaten bende canim cicim laflarini kesince tamam dedim bir an once tanismaya gidelim neyse iki gun sonra ben yanimda yakinim var bizi aldi annesiyle tanistirmaya goturdu cok iyi guzel karsiladilar hizmet filan iyi annesi bana guluyor goz kirpiyor dedim herhalde olumlu neyse aldi bizi evime birakti cocuk aksam konusurz fln dedi 3saat sonra hakkini helal et bizimkiler sana isinamamis uygun gorememis biseyler dusunuyorum yapabilcek ama neyaparim bilemiyorum allah ikimzin karsisina daha hayirlisini cikarsin hakkini helal et benden yana helal olsun filan sok oldum agliycam aglayamiyorum bogazimda bisey dugumlendi onca seni seviyorumlar vazgecmem demeler nerde kaldi gururumla oynandi bana iyi oyun oynandi kimden gitti acaba aileden mi yoksa ondan mi. Milletin arkadaslarinin lafina bakti soguttular mi bilemiyorum suan cok uzgunum ona isinmistim sevmistim dogru insan sonunda cikti karsima demistim cok umitlendim hala seviyomusun derseniz bitti gitti icimdeki sevgi desem yalan olur sizce tamamen aklimdan cikarmalimiyim keske bitmeseydi diyorum ama bi yandanda sevseydi vazgecmezdi diye dusunuyorum daha iki gun oldu konusmayali biteli acaba baskalarinin etkisinyle bu sekilde yaptiysa kendinden gitmediyse yanlis dusundugunu farkedip ozur diler mi akli basina gelir mi yoksa bittimi

Kac yasinda bu dengesiz?

Akli basina gelse ne olcak? Yol yakinken kurtuldugunuza sevinin... Ailede sevgiliniz gibi ikiyüzlüymüs demekki... Evlenmek icin birini ariyor belli, aileyle birlik ondan apar topar tanistirmis, onlarda sizi begenmemis... Siz buna ragmen gelip özür dilese afmi edeceksiniz? Daha cok basinizi agirtmak istiyorsaniz buyrun ama bence daha fazla uzamadi diye dua edin...bide arada bi nokta, virgül koyun allah askina...

Evlenseydide bu sefer evde huzursuz olcaktin yine annesini dinleyecekti surekli.. buralarini niye dusunemiyosunuz evlenecegi kiza bile annesine gore karar veren adam evlenince sana bagli olur mu saniyorsun

3 hafta olmuş tanışalı....hangı ara sevdınız...hangı ara baglandınız...hangı ara tanıdınız....evlılık çoçuk oyuncağımkı dank dıye hemen aileler tanıştı..hadı onu gectım gıttın tanıştın dıyelım sana ısınamamış LAYIK GÖRMEMİŞ ınsanlar ıın mı uzuluyorsun....bence kurtulduguna şükret....terbıyesız herıf dalga gececek kız arıyo herhalde.....sızde bu kadar evlenme meraklısı görunmeyın lutfen...yoksa daha cok uzulursunuz...hemde yasınız bukadar kuçukken
nerden buluyorsunuz boyle yalancı karaktersız adamları anlamam

Sephora belki dedim annesiyle gorusturmk istiyor yakindan tanimak kotu dusunmeyim defk oyuna geldim

Sibelim 84 evlenme merakimdan degil inandigimdan iyi niyetimden kaybediyomm herkezi kendim gibi biliyorum sanirim

Aman evlerden ırak. Böyle bir insanla evlilik düşünülmez. Adam bile diyemedim. Dikkatinizi çekerim.

Özür filan dilemez boşuna bekleme boşta kalırsa boş vakitlerini geçirmek için tekrar iletişime geçme ihtimali

düşük olsa da var.

Bu adamı tamamen unutup yoluna bakman senin hayrına.

Dua et annesi iyiki seni begenmemis. Bir de begenseydi siz kaza bela evlenseydiniz hayatinin hatasini yapmis olacaktin. Annesiyle evlenmis olacaktin aslinda...
Allahin sevdigi kuluymussun bu sansi iyi degerlendir kararlarini daha akilci sekilde ver bundan sonra.

İyi olmus bence. İyice kaptirmadan karakterini koymus ortaya. Geri donse ne fayda?

sen gene sukret evlenmeden soylemis biz ne yaptik boyle diye diye evlendik anasi istemiyor diye bosaniyoruz boyle olsan daha mi iyi bosver onune bak aglamasi gereken biri varsa o da benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…