• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Imzaya Resim Eklemek Isteyenler Için...

çok teşekkür buket fakat benim yapamadığım daha bir sürü şey var bi yere yazdım ama yanıt gelmedi bi de sana yazıım : 1)Kullanıcı adımın altındaki papatya nasıl değişir.2) yazılarımı renkli nasıl yapabilirm.3)

arkadaşlar benim imza ya eklediğim resim çok küçük çıkıo nerden büyütebilirm bana yardımcı olurmusunuz

ya benimkide çok büyük çıkmış napıcam ben bu kadar büyük çıkmasını istemiyorum ki

bukeeettt imdaaaattt ne olur yardım bana

şimdi ben imzama kilo çizelgesi eklemek istiyorum..

ama ben signatür ayarları nerede bulamadım galiba benim signatür ayarlarım yok..senağlamasenağlama geçensene erkek arkadaşımın yardımıyla yapmıştım ama bu sene kendi başıma yapamıyorum.

anlattığın gibi kontrol paneline gidiyorum ama signatür ayarlarını bulup imzamı oluşturamıyorum. bi el at ne olursun canım yaaa.s.

bukeeettt imdaaaattt ne olur yardım bana

şimdi ben imzama kilo çizelgesi eklemek istiyorum..

ama ben signatür ayarları nerede bulamadım galiba benim signatür ayarlarım yok..senağlamasenağlama geçensene erkek arkadaşımın yardımıyla yapmıştım ama bu sene kendi başıma yapamıyorum.

anlattığın gibi kontrol paneline gidiyorum ama signatür ayarlarını bulup imzamı oluşturamıyorum. bi el at ne olursun canım yaaa.s.

İmzalar kaldırılmış, o yüzden görünmez.senağlama

kelin melhemi olsa başına sürermişsenağlama tüm imzalar kullanıma kapanmış:çok üzgünüm:

Arkadaslar imzalar kapali oldugu icin konuyu kilitliyorum ...
Belki birgun acilir yerimseniben

Back