• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Imzaya Resim Eklemek Isteyenler Için...

iki gündür uğraşıyorum ama imza ayarlarını yapamıyorum çokkk sinirliyim yaaa.ben mi anlamıyorum:(((((((

a.s.ayrıtılı bılgınız için ayrıca teşekkurler bızlerde çok çabuk ogrenırız ınsallah sevgler...yerimseniben

teşekkurler sızlerde olmunca kolay oluyor vallaha umarım bızlerde sızın gıbı tecrubelenırız

Yapamıyorum... Control panel dediğiniz pc dekimi orasıysa ben dediğinizi bulamadım yardım lütfennn. HELPPPPP!!!!!!!!

Arkadaşlar ya kaç gündür kendi kendime uğraşıp duruyorum olmadı .Bugün tesadüfen yazıyı okudum buketcim ama gene olmadı.Gerçi bu senden kaynaklanmıyor ben pek anlamıyorum bilgisayardan.Bir yere kadar geldim de yapıştırma kopyalama deyince ben de tık yok.Ne olacak şimdi oğlumun fotorafını eklemek istiyordum bensenağlama

Sanırım oldu buketcim.Bu bir denemeydi.Daha iyisini yapacağım inşallah.Gerçi eşim olmasaydı yapamazdım.Tabi sen olmasaydın eşim de yapamazdı.Çok sağol canıma.s.

ya arkadaşlar bende sizler gibi süslü yazılar yazmak istiyorum ama hiç bir şey bilmiyorum.araştırıyorum öğrenmeye çalışıyorum nasıl yapacağımı bilmiyorum. uğraşıyorum ama yazımın şeklini bile değiştiremiyorum.yardım edecek kimsemde yok. bana yardım edin ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bende de cikmadi birde oraya gonderdigimiz resimleri baskalri alabiliyormu orada kayitlimi kaliyor yoksa siliniyormu,silinmiyorsa nasil sileriz buket bende senin kullandigin siteyi kullandim cevap bekliyorum canim

benneyaptımkiarkadaşlar bende istiyorum resim eklemek nasıl yapacam yardım edin lütfen :teytey:

Back