• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

imza kokunuz ?

çok yaygın olarak kullanılmasına rağmen benim için burberry classic'tir. benimle özdeşleşmiştir. sürdüğümde bayan erkek farketmez hemen kokunun adını sorarlar. resmen sadece benim için yapılmış hissiyatını yaşatır bana ve çevremdekilere.
Orijinal Burberry Classic mi kullanırsanız açık mı Eğer açık kullanıyorsanız hangi markayı tavsiye edersiniz

Tatlım senin bugüne kadar kullanıp en beğendiğim parfüm hangileri oldu çok çok beğendiğin imza kokun değil ama en çok beğendiğin seni çok etkileyen parfümler hangileriydi peki?
Yapiyorum listemii :))
Escada sexy grafiti
Escada collection
Lolita lift
Lolita lempicka
Naomi campbell
Lacoste classic
Burberry classic
Hypnotic poison
Dg light blue
Bombshell
Gloria
Poison girl
Pure poison
Kenzo amour
Estee lauder pleasures
Midnight fantasy
Avon attraction
Dior addict
Crystal noir
Prada candy
Lancome hypnose

Simdilik aklima gelenler :) genelde bilindik ve meshur kokular farkindayimm ama ben de hep internetten bakip aliyorum ve genelde aciktan oldugu icin bilindik kokular oluyor :(

Yapiyorum listemii :))
Escada sexy grafiti
Escada collection
Lolita lift
Lolita lempicka
Naomi campbell
Lacoste classic
Burberry classic
Hypnotic poison
Dg light blue
Bombshell
Gloria
Poison girl
Pure poison
Kenzo amour
Estee lauder pleasures
Midnight fantasy
Avon attraction
Dior addict
Crystal noir
Prada candy
Lancome hypnose

Simdilik aklima gelenler :) genelde bilindik ve meshur kokular farkindayimm ama ben de hep internetten bakip aliyorum ve genelde aciktan oldugu icin bilindik kokular oluyor :KK43:
Genelde tatlımsı meyvemsi ve vanilya kokuları seviyorsun bu listeden bunu anladım:))

Back