imza kokunuz ?

fitifitii

hmmm..
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
159
21
98
evet kızlar imza kokunuz hangi parfüm ? belki yeni parfüm seçimimde yardımcı olur

Aslında Chanel Chance idi imza kokum. Ama bu son yıllarda en fazla chloe signature ve flowerbomb kullandığım için bu iki parfümü duyan sen koktu diyor hatta glissin bir şampuanı varmış turuncu olandı galiba.. o da flowerbomb gibi kokuyormuş erkek arkadasım şey derdi seni özlediğimde o şampuanla yıkanıyorum

Tüm parfümlerine el koyuyoruz aralarından sadece 1'ini seçip ömür boyu onu kullanacaksın gibi saçma bir teklif ile gelseler seçimim kesinlikle Cacharel Noa olurdu :)

çok yaygın olarak kullanılmasına rağmen benim için burberry classic'tir. benimle özdeşleşmiştir. sürdüğümde bayan erkek farketmez hemen kokunun adını sorarlar. resmen sadece benim için yapılmış hissiyatını yaşatır bana ve çevremdekilere.

Bir diger imza parfumum lancome hypnose bunu sıktığımda genelde sen koktu buralar derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…