• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmseval'in Sağlıklı Yaşam Günlüğü

candy_candy

Başlangıç: 01.10.2024//112,70//Hedef:87
Kayıtlı Üye
merhabalar..

Ben seval..

Cuma zayıflama yarışması 5. Takımdaydım düne kadar.. kendi isteğimle yarışmadan ayrıldım.. o takımdaki arkadaşım Ceren'in menülerini uygulayarak zayıflamayı planlıyorum.. tabi o 66 ben 111 kiloyum arada çok fark var aynı menüyü yemememiz lazım aslında.. ama menüleri güzel dengeli.. ben onun ekmek yemediği menülere 1-2 dilim ekmek ekliyorum.. biraz da ara öğünlerle ana öğünler arasına çiğ fındık ve badem ekliyorum menüsü benim kilomda birine uygun hale geliyor :KK16:

hem sürekli menü planlamak (ki benim en zorlandığım iş) zorunda kalımıyorum (şu an bile önümüzdeki 1 ayın menüsü tamam :KK1: ) hem de işe yaradığını Ceren'in üzerinde bizzat görüyorum..

birgün elbet zayıflamam duracak ama ben bi 95 e kadar düşerim bu menülerle diye düşünüyorum..

arkadaşım Ceren genellikle akşam öğünlerini müsli+nesfit karışımı ile geçiriyor.. ben de aynı mantıktan ileri gelerek yulaf ezmesi+nesquik çikolatalı gevrek ile geçirmeyi planlıyorum..

kahvaltılarımızda o da ben de iki dilim kepek ekmeği kullanıyoruz.. ben öğlen öğününde de 2 dilim ekmek yiyorum o bazen hiç yemiyor.

spora gelince.. günde 1,5 saat planladım ama ne zaman ben bu planı yapsam yataklara düşecek kadar hasta oluyorum.. spor işine 30 mayıs günü başlicam 28-29 mayısta açıköğretim tde sınavlarım var. onlara hazırlanıyorum..

bugün şimdiye kadar yediklerim:

sabah:

3 yk müsli
3 yk nesquik ç.g.
yarım bardak süt

ara:

albeni (dün kociim çok canımı çektirdi ben de dün akşam dayandım yarın araöğünümde yerim didim :KK17: )

öğlen:

yağsız sucuklu omlet.. 1,5 kk peynir, 1 küçük domates, yarım salatalık, 4-5 tane zeytin, 2,5 silim salam, yarım kk kaşar ve çeyrek kepek ekmeği ile kocamla öğlen kahvaltısı yaptık yanında da birer bardak süt :KK16:

öğlen zeytin yediğim için ve sabah müslimde fındık badem olduğu için bugün menüme koymadım onları..

şimdiye kadar yediklerim bunlar

bundan sonrası için planladıklarım..

ara:
5 adet sunta püskevit
yeşilçay

akşam

3yk müsli
3 yk nesquik
1 bardak süt

ara:

baapuzz peynir :KK56:

Gittim döndüm gittim döndüm gittim... Artık temelli döndüm :KK4:

Bi daha da bu yoldan dönmeeem :KK20:

2015 Haziran burdan başlıyor: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sevalin-saglikli-yasam-gunlugu.443485/page-22

122 kilo ile 5 haziranda başladığım yolculuğum 113,5 ile devam etmekte :KK49:

ben bu işi tutturucam ya inat ettim En Büyük KK
iki yalpaladım diye bırakmak yok:KK20:

Şu utanç tablomu da buraya ekliyim de
200. imseval ( 110,6 / 110,3 / 0,3 / 0,27 % )yeni üye
201. imseval ( 110,3 / 110,3 / 0,0 / 0,00 % )
202. imseval ( 110,3 / 109,3 / 1 / 0,91 % )
203. imseval ( 109,3 / 111,6 / -2,3 / -2,10 % )
204. imseval ( 111,6 / 110,5 / 1,1 / 0,99 % )
205. imseval ( 110,5 / 110,9 / - 0,4 / -0,36 % )
206. imseval (110,9 / 111,6 / -0,7 / -0,63 % )
207. imseval (111,6 / 111,6 / 0,0 / 0,00 % ) kendi isteğiyle takımdan ayrıldı
418.imseval (120,5/116,9/3.6/% 2.99 )207. etapta kendi isteği ile ayrılan üye başlangıç 2 haziran 120,8
419.imseval (116,9/117,1/-0,2 /-%0,17)
420.imseval (117,1/116,8/0,3/%0,26)
421.imseval (116,8/115,6/1,2/%1,03)
422-423.imseval (115,6/115,1/0,4/%0,18)yüzdeler 2 ye bölündü
424.imseval (115,1/115,3/-0,2/-%0,17)
425.imseval (115,3/114,3/1,0/%0,87)
426.imseval (114,3/113,5/ 0,8/ %0.70)

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba topiginiz hayirli olsun :71:
basladiginiz bu zorlu maratonda ins.istediginiz hedefe ulasirsiniz.
simdiden kolay gelsin...

ara öğünümü de yazdığım gibi 5 sunta ve yeşilçay ile yaptım.. fakat çok açım

akşamı müsli ile geçrebilir miyim :18:

büyük ihtimal yememek için uyuyacağım

:50:

ara öğünümü de yazdığım gibi 5 sunta ve yeşilçay ile yaptım.. fakat çok açım

akşamı müsli ile geçrebilir miyim :18:

büyük ihtimal yememek için uyuyacağım

:50:

malesef yedikten sonra uyudum.

akşam omlet peynir zeytin karpuz ve iki-üç dilim ekmek yedim..

belki hemen müslimi yeseydim böyle olmazdı

:5:

yeni kararımla gün içinde 5 e kadar ne yersem yicem (iş yerinde olduğum için bişey yiyemicem tabi) 5 ten sonra ağzıma müsliden başka bişey koymicam..

haftasonu da dahil..

bu öğlen tavuk yapıcam kendime.. yoğurtlaa yicem bi dolu.. çeyrek de ekmek..

akşam kocişime patates-kabak-patlıcan musakka yapıcam :1: onu da yarın öğlen yerim..

en azından bu yöntemle akşam kocişime yaptığım yemeği yemek için bi umudum var :17:

dün çok güzel davuk yaptım kocama o gidince kafayı yedim. tavuk da kalmamıştı.. ne bulduysam yedim :53: çok kötü oldu :59:

bu yeni yöntemimle hem her akşam müsli yemiş olucam hem ertesi öğlen de akşam canım ne çektiyse akşam yemeği gibi öğlen yicem işte..

dondurma çikolata falan isterse canım onu da sabahtan sonraki ara öğünüme koyarım.. zaten dondurma yiyemem işyerinde.. haftasonu yiyebilirim sadece

:42:

Sağlıklı yaşam günlüğünde saçma sapan bi yöntem olacak bu mesajda yazdığım ama ne bilim çok merak ettim bi iki hafta denemek istiyorum :17:

5 günde 5 kilo diyetini denicem :17:

Akşam 45 dk da patateslerimi kumpirledim 5 tane

sabah ikisini yedim şimdi de ikisini yicem..

Tuz yasak o diyette ama ben az da olsa tuzladım biraz..

Yanında light kola içtim yarım bardak..

Arada etiform sunta yedim bu kaçamak olmuş oldu tabi patatesten başka bişi yememem lazım çünkü..

şimdi yine baharatlı patates ve light kola yiyip içicem..

Akşam için de 1 tane patatesim var..

Bi deniyim de :17:

Yarın da bamya ve patlıcan yiyorum

:10:

Sağlıklı yaşam günlüğünde saçma sapan bi yöntem olacak bu mesajda yazdığım ama ne bilim çok merak ettim bi iki hafta denemek istiyorum :17:

5 günde 5 kilo diyetini denicem :17:

Akşam 45 dk da patateslerimi kumpirledim 5 tane

sabah ikisini yedim şimdi de ikisini yicem..

Tuz yasak o diyette ama ben az da olsa tuzladım biraz..

Yanında light kola içtim yarım bardak..

Arada etiform sunta yedim bu kaçamak olmuş oldu tabi patatesten başka bişi yememem lazım çünkü..

şimdi yine baharatlı patates ve light kola yiyip içicem..

Akşam için de 1 tane patatesim var..

Bi deniyim de :17:

Yarın da bamya ve patlıcan yiyorum

:10:

merhaba ben daha once bu diyeti yapmistim.5 gunde 3.5 kilo vermistim.diyet bittikten sonra dikkat edersen geri alinmiyor.
etkili bir diyet en azindan kilo verip motive ediyor.... kolay gelsin...

merhaba ben daha once bu diyeti yapmistim.5 gunde 3.5 kilo vermistim.diyet bittikten sonra dikkat edersen geri alinmiyor.
etkili bir diyet en azindan kilo verip motive ediyor.... kolay gelsin...

ay ne güzel ya.. ben de çok merak ediyorum bi başlıyorum ama bugün olduğu gibi devam edemiyorum.. bugün kocişim öğlen evdeydi gazına gelip kahvaltı yaptım :50:

yarın tekrar patates pişiricem artık..

çünkü çok istiyorum yapmayı

:27:

sonrasında da arkadaşımdan aldığım listeler var olnarla korurum diye düşünüyorum.. şimdi yarın yapıcam.. 1 gün pazar günü serbest gün olacak pazartesi tekrar başlicam.. ama cumartesi arkadaşlarla dışarı çıkıcaz o yüzden et gününde yumurta yumurta gününde et yerim diye düşünüyorum bakalım..

büyük ihtimal ben yapamicam bu diyeti bu hafta

:50: :59:

Aspirinin ortaya çıkması, kimyager Felix Hoffmann'ın 1897’de saf asetilsalisilik asit (ASA) üretmesiyle mümkün olmuştur. ASA, ağrı kesici ve ateş düşürücü olarak kullanılan Aspirinin etken maddesidir. Kaynağı ise dünyanın her yerinde yetişen söğüt ağacıdır.

ASAnın kalp krizini, felci, bazı kanser türlerini önleyici etkisi kanıtlanmıştır.

kaynak: vikipedi :68:

sağol canım.. şu haftasonu şu sınavlardan (açıköğretim) kurtulayım daha hayırlı olcak inşallah..

mehmet öz'ün tüm kitabını yazıcam buraya..

:122:

evet şu haftasonu sınavları bitirene kadar ne diyet yapmaya ne de yapmamaya karar verdim..

umarım haftasonundan sonra şu ders çalışma belasını da kafamdan atıp tamamen zayıflamaya kanalize oloucam.. hep buradayım..

mehmet öz der ki :1:

"bilgisayar oyunu oynayın.. böylece elirinizi meşgul edip abur cubur yememiş olursunuz."

ben de durup durup buraya yazıp ellerimi meşgul edicem..

herkes kendince haklı..

ama 1 ayda 2 ayda kilo vermesem, şutlanmayacağım kendi imparatorluğumda kendimle yarış içerisindeyim..

:kkk:

kurallara karşıyım.. kurallı herşeye karşıyım.. takım bana göre değilmiş.. test ettim anladım onayladım.. paylaşımdan yanayım ..gönülden gelene yanayım.. "ne olursan ol gel" den yanayım.. taş atıp kolum yorulmuyo ki insanları zorlayayım.. kimseyi de menüme yorum yaz diye zorlayamam kimsenin de menüsüne yorum yazmak zorunda değilim.. zaten kıymetli de değil gözümde böyle yorumların.. buraya yazıyorum.. canı isteyen gelir sohbetime katılır istemeyen katılmaz..

cerenime listeleri için ve ferihanıma herrrrrşeyyy için; devreme kilo alırken bile gramı gramına aynı kiloyla peşimi bırakmadığı için; cerenimin kankasına elma sirkesi fikri için; begüme herşeye rağmen yapıcı olduğu için teşekkürlerimi sunuyorum..

ve eve gidiyorum :10:

merhabalar..

Ben seval..

Cuma zayıflama yarışması 5. Takımdaydım düne kadar.. kendi isteğimle yarışmadan ayrıldım.. o takımdaki arkadaşım Ceren'in menülerini uygulayarak zayıflamayı planlıyorum.. tabi o 66 ben 111 kiloyum arada çok fark var aynı menüyü yemememiz lazım aslında.. ama menüleri güzel dengeli.. ben onun ekmek yemediği menülere 1-2 dilim ekmek ekliyorum.. biraz da ara öğünlerle ana öğünler arasına çiğ fındık ve badem ekliyorum menüsü benim kilomda birine uygun hale geliyor :16:

hem sürekli menü planlamak (ki benim en zorlandığım iş) zorunda kalımıyorum (şu an bile önümüzdeki 1 ayın menüsü tamam :1: ) hem de işe yaradığını Ceren'in üzerinde bizzat görüyorum..

birgün elbet zayıflamam duracak ama ben bi 95 e kadar düşerim bu menülerle diye düşünüyorum..

arkadaşım Ceren genellikle akşam öğünlerini müsli+nesfit karışımı ile geçiriyor.. ben de aynı mantıktan ileri gelerek yulaf ezmesi+nesquik çikolatalı gevrek ile geçirmeyi planlıyorum..

kahvaltılarımızda o da ben de iki dilim kepek ekmeği kullanıyoruz.. ben öğlen öğününde de 2 dilim ekmek yiyorum o bazen hiç yemiyor.

spora gelince.. günde 1,5 saat planladım ama ne zaman ben bu planı yapsam yataklara düşecek kadar hasta oluyorum.. spor işine 30 mayıs günü başlicam 28-29 mayısta açıköğretim tde sınavlarım var. onlara hazırlanıyorum..

bugün şimdiye kadar yediklerim:

sabah:

3 yk müsli
3 yk nesquik ç.g.
yarım bardak süt

ara:

albeni (dün kociim çok canımı çektirdi ben de dün akşam dayandım yarın araöğünümde yerim didim :17: )

öğlen:

yağsız sucuklu omlet.. 1,5 kk peynir, 1 küçük domates, yarım salatalık, 4-5 tane zeytin, 2,5 silim salam, yarım kk kaşar ve çeyrek kepek ekmeği ile kocamla öğlen kahvaltısı yaptık yanında da birer bardak süt :16:

öğlen zeytin yediğim için ve sabah müslimde fındık badem olduğu için bugün menüme koymadım onları..

şimdiye kadar yediklerim bunlar

bundan sonrası için planladıklarım..

ara:
5 adet sunta püskevit
yeşilçay

akşam

3yk müsli
3 yk nesquik
1 bardak süt

ara:

baapuzz peynir :56:

:42:

sevalim topiğini yeni gördüm, hayırlı olsun canım... adım geçmiş sıkca, hiiç haberim yok :1:

bebegim işten cıkıcam birazdan, cok kalamıyorum o yuzden ama canını sıkma hiçbişi için olur mu.. hepimiz insanız, hepimizin dokunulmaması gereken noktaları war, bazen geriliyoruz böyle.. herşey yoluna gircek umarım..

öperimm...

ayrıca 5 gün 5 kilo zırvalıkları sana 10 günde 10 kilo olarak geri döner bence,, unutma :34:

sevalim topiğini yeni gördüm, hayırlı olsun canım... adım geçmiş sıkca, hiiç haberim yok :1:

bebegim işten cıkıcam birazdan, cok kalamıyorum o yuzden ama canını sıkma hiçbişi için olur mu.. hepimiz insanız, hepimizin dokunulmaması gereken noktaları war, bazen geriliyoruz böyle.. herşey yoluna gircek umarım..

öperimm...

ayrıca 5 gün 5 kilo zırvalıkları sana 10 günde 10 kilo olarak geri döner bence,, unutma :34:

işten çıkıcam dediğinde ben çok tan işten çıkmıştım canım :21:

yok onu bi denicem bi haftacık sadece.. sonra senden de yeterince alternatif menü aldım zaten.. hemen ardından senin menülere girişicem ama şu sınavlar bi geçsin zaten kaldı dört gün :18:

ve ben bu dört günü değerlendiremezsem arasınavda verdiğim tüm emek ziyan olacak yiyeceğim laflaar da cabası :78:

o yüzden gerçi üç hafta önce de demiştim ama çok sular aktı üstünden.. bi dört gün hiç bilgisayarı bile açmicam..

cuma günü paylaşımdan bakarım kilona

:29:

işten çıkıcam dediğinde ben çok tan işten çıkmıştım canım :21:

yok onu bi denicem bi haftacık sadece.. sonra senden de yeterince alternatif menü aldım zaten.. hemen ardından senin menülere girişicem ama şu sınavlar bi geçsin zaten kaldı dört gün :18:

ve ben bu dört günü değerlendiremezsem arasınavda verdiğim tüm emek ziyan olacak yiyeceğim laflaar da cabası :78:

o yüzden gerçi üç hafta önce de demiştim ama çok sular aktı üstünden.. bi dört gün hiç bilgisayarı bile açmicam..

cuma günü paylaşımdan bakarım kilona

:29:

tamam bebekim, menülerden felan sorcagın bişi felan olursa yaz bana yollarım yinee :54:
sınawlarında kolay gelsin bebişim sana,, seni seweriiiiimmm :70::71:

Back
X