- Konu Sahibi candy_candy
-
ah ah şu akşam yemekleri
ben de suntayı severek yiyorum.. örgü peynirle de süper oluyo
ben de pazar ya da pazartesi günde yarım saat yürüyüş ve 10 15 dk yorucu olmayan bi kaç hareket yapıcam step tarzı.. ben de yazarım buraa..
step tahtası al dedim kocama 20 liraydı.. senin steplik halin mi var dedi.. ağladım
ben de yürüyüş bandımın kenarında step yapıcam işte
ama seviyorum çok ya laf sokup duruyo ama
senin o kocişini birlik olur döwerizzz haaaaa ona göreee denk alsın ayagınııı
sen motivasyonunu hiç bozma fıstıkııım kocana en güzel cewabıı werdiğin kilolarla verceksin
süprizlerini bekliyorummm
kız dewamı war gelcek demişin ya
canım merhaba nasılsın bugün inşallah iyisindir bir bölüm yayınlamışsın senaryodan şimdi okuyup yorum yazarım öncelikle bugün yediklerimi yazayım sana ama bilgin olsun seninde
sabah 7 kaşık nesfit , 3 kaşık yoğurt karışımıı yedim .
işe 30 dk yürüyerek geldim . şu saate kadar 5 büyük bardak su içtim
şimdide acıktım ve 5 sunta ile ara öğünümü yapıyorum .
öğle için yanımda 3 küçük parça sebzeli tavuk yemeğim var 2 dilim çavdar ekmeği ile onu yiyeceğim .
ikindi arası için 12 adet erik getirdim yiyebilirsem onu yerim akşam üzeri
akşamada evde ne varsa artık .
şimdi bakayım senaryona yine yazarım canım öpüyorum seni ...
okuyunca aklıma sen geldin kolasewer hatun
Kola içince 1 saat içinde vücudumuzda olanlar...
ılk 10 dakika: 10 çay kaşığı şeker almış vücudunuza girer (Günlük almanız gereken şeker miktarının tamamı kadar). Fosforik asit tat alma duyunuzu keser ve aşırı şeker yüklemesinden dolayı kusmanızı engeller.
20 dakika: Kan şekerinizde ani bir yükselme olur, yüksek miktarda insülin patlamasına neden olur. Karaciğeriniz vucudunuzdaki şekeri yağa çevirerek buna bir yanıt verir. Bu sadece bir kaç dakika içinde olur
40 dakika: Kafein absorbsiyonu tamamlanır. Göz bebeklerniz büyür. kan basıncınız yükselir, karaciğeriniz kana daha fazla şeker pompalamaya başlar. Beyninizdeki adenozin reseptörleri rehaveti önlemek için bloke olur.
45 dakika: Beyninizde dopamin salgısı artar. Bu tıpkı eroinin vücuttta yaptığı tepkimelere benzer.
60 dakika: Kafeinin diüretik özellikleri baş gösterir (tuvalet ihtiyacı).Buda vücutta depolanmış kalsiyum, magnezyum ve çinkonun da beraberde dışarı atılması demek.
Bir süre sonra şeker ihtiyacını tekrar duymaya başlayacaksınız, kendinizi halsiz ve bitkin hissedeceksiniz. Vucüdunuzda kola ile alığınız bütün su tekrar dışarı atıldığı için sussuzluğunuz tekrar hissedeceksiniz. Şekeri ihtiyacını takiben, kafein isteğide başlayacak (sigara da ki gibi)
Ama ne de olsa başka bir kola içersiniz ve geçer dimi?
alıntıdır..
ben de yazayım.. biliyon pek diyet yapmıyorum pazartesiye kadar kilomu sabit tutuyorum sadece
sabah ben de kahvaltılık gevrek yedim 7 kaşık vardı benimki de kesin
öğlen çok güzel bişi yedimbiraz da çok yedim..
5 -6 dilim kepek ekmeğinin üzerine her birine 1 tatlı kaşığı z.yağı sürüp fırınladım bi 15 dk kızarınca da üzerlerine bazılarına süzme yoğurt-nane bazılarına krem peynir-domates bazılarına da salam-kaşar koydum.. 15 dk daha fırında tutup çıkardım.. yanında limonlu soda içtim.. çok güzel oldu çok
ama tabi akşama yemek yok
akşama doğru dünden kalan 3 küçük nektarinim var onları yerim evde de ağzıma bişey koymam artık
belki bi bardak sıcak süt içerim yatmadan önce uyuyabileyim diye..
biliyon acıkan uyuyamaz
hiç beğenmedimhiç de güzel değil
şaka bi yana da ben light kolayı içerim arkadaş.. günde bi bardak sadece :78:
bi tanecik noluy
:97:
hımm sende benim gibi damak tadı olan ve yemeği seven birisin o yüzden kiloluyuz işte öğle yemeği 5-6 dilim biraz fazla olmuş ama olsun sen şimdi sınava hazırlanıyorsun aç olursan ders çalışamazsın akşam yemek yememezlik etme ama yersende hafif şeyler ye ekmek yeme salata yoğurt gibi şeyler ye aç olursan sonra ilerleyen saatlerde ne gelirse önüne saldırırsın canım .
light kolada yapay tatlandırıcı var yapay olan tatlandırıcılı olan herşey kansere yol açıyor kolayı tamamen çıkarmalısın hayatından canım bu yazıyı bende nişanlıma yolladım oda kola sevdalısı ama yasakladım tabiki içilmeyecek diyorum ona
öğle yemeğimi yedim 3 küçük parça tavuk sebzeli yanında 2 dilim çavdar ekmeği yedim .bugün kolay kolay acıkmam acıkırsamda erik yerim .
sevalim bu kadro çok kalabalık okul arkadaşları ama maaşallah ne kalabalık bir grupmuş böyle can bişey anlatacaktı ama anlatamadı henüz bende merak ettim şimdi ne acaba çabuk yaz lütfen merakta kaldım
sen biliyorsun hani o Aslı'yı çok ağlatan Umut'un evine gitmesine sebep olan şey Canın söyleyecekleri işte
:26:
sen biliyorsun hani o Aslı'yı çok ağlatan Umut'un evine gitmesine sebep olan şey Canın söyleyecekleri işte
:26:
hımm ama şimdi aslıyla umutun devamımı başından berimi bu senaryo ayy karıştırdım sanırım neyse sen yaz ben merakımı gideririm o zaman umutla tanışıyorlar dimi bu aralar :44:
yok bu en başı.. şu an tanışmıyorlar.. yakında tanışacaklar..
yok bu en başı.. şu an tanışmıyorlar.. yakında tanışacaklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?