İmplasyon kanamasi yasayanlar varsa yardimci olabilirmi

Merhaba bayanlar benimde bi sorum olacak. 2 gündür günde birkaç damla kan geliyor ki birliktelikten 8 gün sonraya denk geldi belim de ağırıyor kist midir tutunma kanamasi mı?

Lütfen yardımcı olur musunuz
Merhaba bayanlar benimde bi sorum olacak. 2 gündür günde birkaç damla kan geliyor ki birliktelikten 8 gün sonraya denk geldi belim de ağırıyor kist midir tutunma kanamasi mı?
Canım bunu bilemeyiz adet tarihin en zaman sa bir iç gün kala erken gebelik testi yapabilirsin yada adetin geçmesini bekleyebilirsin hayırlısı olsun inşallah

Kizlar merhaba benim adetim duzensiz oluyo fakat her ay gecikiyo cocuk istiyoruz her ay gecikince umutla kosup test yapiyorum negatif cikiyo bu ay adetime 5-6 gun varken hafif kahverengimsi bi leke gordum acaba yerlesmemidir yoksa adetmi oluyorum bilemedim sabh belli olur. Sol kasigim da kramplar oluyo ara ara beline karnina agri giriyo sık idrara cıkyrm sol gogusume bianda cok sanci giriyo. Sizce ne olabilir bu kanama belirtiler ?

Allahım ne olur hepiniz hamile olalım ya ne olur ne olur bu güzel mübarek gecenin hatrına hayırlısı tabi herşeyin ama lütfen Allahım ben her ay her yaptığım testin negatif çıkmasından, her test sonucunu beklerken eşimin telefonunda bebek odalarına bakarken yakalamaktan yoruldum. Allahım ne olur T TuseSU ve N Namis arkadaşlarım ve ben hayırlısıyla hamileyizdir aminnnnnn

Çok teşekkür ederim canım inşallah bizde isteyen herkes de hayırlısıyla hamile kalırız. Bebiş yoksa da muayene şart kist olması da kötü. Belki o engeldir

İnsallah canim arkadasim guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim. Cuma gunu hastaneye gitmistim lekelenmen var ve rahim duvarin hamilelik icin kendi hazirlamis dedi kan aldi negatif cikti embiriyo kendini yerlestirmedigi icin daha hcg salgilamamis dedi bi kac gun bekle lekelenme adet kanamasina donusecekmi diye donusmedi uc gun surdu kesildi bugun test yaptim emin olamadim cogu kisiye gonderdim resmi silik cikmis hamilesin dediler yarin kan verecem insallah olur dualarim sizlerle arkadaslarim

İnşallah canım inşallah ben sanırım kimyasal yaşadım bu ay tam emin değilim belki de adet oldum ama olmadı bu ay maalesef.

Ben beklenen regl tarihine 3 4 gün varken oldu ama geçince olanlarda var geç döllenme vs durumlarında öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…