Adet tarihin geçtikten sonramı olmuştun canimAMA devami gelirse adet olmus olabilirsin kirmiziya donerse rengi
Benim adetim 4 gün gecikti 5. Gün olduOnce oldu
Ben gebeliğin 5. Haftasında pembe kahverengi arası lekelenme yasamistim test yaptın mi canım test yap belki hamilesindirBenim adetim 4 gün gecikti 5. Gün oldu
Bakmayın o halde burda herkez birbirine yardımcı olmaya çalışıyor lince gerek yok bayan.Keşke bu resmi bu kadar alenen yüklemeseydiniz şuan buna bakarak size kimse hamilesiniz diyemez, mide bulandırıcı
Tıklayınca gördüm yani yardımcı olunuyor da birbirimize bu kadar özelimizi atmıyoruz mahrem diye bişey var bayanBakmayın o halde burda herkez birbirine yardımcı olmaya çalışıyor lince gerek yok bayan.
Bu kanama olana kadar yaptım çıkmadı bi kacgun bekliyorum hastaneye gidicem bakalimBen gebeliğin 5. Haftasında pembe kahverengi arası lekelenme yasamistim test yaptın mi canım test yap belki hamilesindir
Hayirlisi olsun devam ederse adet olabilir gönlüne göre olsun inşallahBu kanama olana kadar yaptım çıkmadı bi kacgun bekliyorum hastaneye gidicem bakalim
Neyin mahremi binlerce kişi bu şekilde paylaşım yapıyorTıklayınca gördüm yani yardımcı olunuyor da birbirimize bu kadar özelimizi atmıyoruz mahrem diye bişey var bayan
Teşekkür ederim canım inşallah hayırlısı bakalimHayirlisi olsun devam ederse adet olabilir gönlüne göre olsun inşallah
Adetin gecikmişti yani degilmi canimBen de gebeliğimin 5.haftasında buna benzer bir kanama yaşadım. Yerleşme kanamasıydı. İki kez böyle gelip kesildi.
Ben ilk kez gördüm valla size normal geliyorsa ben okeyim bi bana acayip geliyor demek kiNeyin mahremi binlerce kişi bu şekilde paylaşım yapıyor
Tamam canım hadi işine bakbaslikta fotografli diye belirtirseniz tiksinecekler gormez. Herkes yardimci olmaya calisiyor birbirine ama insanlar sizin lekeli camasirinizi gormek zorunda degil
Evet evet ben adetimden önce öğrenmiştim hamileliğimi ama normal adet günümden 4-5 gün sonra oldu buna benzer kanama. İnş sen de hamilesindirAdetin gecikmişti yani degilmi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?