arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım aklıma takılan bazı sorular var bebek istiyoruz ve son ay korunmadık olması gereken adet kanamam 8 mart ama ben dayanamadım dün gebelik testi yaptım negatif çıktı açıkçası üzüldüm ama ümidimide kaybetmek istemiyorum bu gibi durumlar normal deniliyor hcg hormonu belki idrara geçmemiştir dedim.dün akşam da çok az bir kanamam olmuş değişik bir kanama ama ade kanına benzetemedim ama implantasyon kanamasının nasıl olduğunu bilmediğim içinde konduramadım bu duruma yorumlarını bekliyorum hamile olabilme ihtimalim varmı ki benim olması gereken adet tarihini bekliyim sonra kan testi yaptırayım diye düşünüyorum sizce?
yok canım malesef kan testinde negatif çıktı.daha sonra da dün yani 3 martta reglim başladı..neler oldu anlamadım ama ilk defa başıma böyle birşey geldi. ( üzgünümm.seninki de hayırlı olur umarım
Merhaba kızlar bizde 10 aydir bebek dusunuyoruz adetlerim duzenli 26 martta regl oldum dun gecede kahverengi bi akintim ve biraz kan geldi bu sabah esimin istegi uzerine test alip yaptim pozitif cikti pazartesi doktora gidicem cok şaşkınım :) üstüne görmek dedikleri şeyi yaşadım heralde ama normal reglimden farklı değildi.
Herkese merhaba,
Başlıklara baktım fakat hiç kimse bu konudan bahsetmemiş.
Merak ettiğim şey,
Her kadın, hamile kalan her kadın ipmlantasyon kanaması (yani halk arasında üstüne görme diye tabir edilen olay) yaşar mı?
Hiç kanaması olmadan (lekelenme ya da bir iki günlük az kanama) hamile kalan arkadaşlar var mı acaba? :enbuyukkk: a.s.
Selam kızlar cevaplarınıza desteğinize ihtiyacım var
Adetim düzensiz olduğu için genelde 1 buçuk 2 ay aralardan sonra adet görüyorum llk korunmasız ilişkim 29 Şubat 11 Mart aralığında geçti 25 Mart günü kahverengi acık pembemsi kanamam oldu kahverengi akıntılı leke devam etti yani 2 gün sürdü diyebilirim kanamayi gördükten sonra yerleşme kanamasi olabileceğini düşünerek gebelik idrar testi yaptım dikkatle bakıldığında gözle görülebilecek hafif 2. Çizgi belirdi birkac gün beklemek istedim erken gebelik testi yaptım fakat bu sefer hiçbirşey çıkmadı adet gördüğümü yani gebeliğin olmadığını düşündüm dünden bu yana kasıklarımda ağrı göğüslerimde ağrı sızı ve sertlik meydana geldi bu durum olunca gördüğüm kanamanin yerleşme kanaması olabileceğini düşündüm çünkü belirtiler onu gösteriyor normal adetimin süresi 1 haftayı buluyor üstelik gelen kanama peti doldurmayacak derecede çok az geldi yani bir adet kanamasından farklı ayırt edilebilecek dereceydi yinede umut etmek istemedim göz ardı ettim siz söyleyin sizce hamilelik belirtisi mi yoksa hamile miyim?