• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmplant yaptıranlar acil !!

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Arkadaşlar aranızda implant yaptıran varsa nerde yaptırdığını ne kadar ödediğini yazabilirmisiniz çok lazım fikirleriniz önemli çok

Arkadaşlar aranızda implant yaptıran varsa nerde yaptırdığını ne kadar ödediğini yazabilirmisiniz çok lazım fikirleriniz önemli çok

Lüleburgaz'da Aqua Klinik adlı bir yere yaptırdım. Dr. Erkan Topak yaptı dişimi. Dişimi çektirir çektirmez hemen taktırdım implantı. Böylece zamandan iki ayrı cerrahi müdalaleden kurtarmış oldum kendimi. 2-3 ay sonra da protezini taktırdım..Birçok istanbullu da orada yaptırıyor implantı Hepsi toplam 1850 lira verdim. Tavsiye ederim mutlaka dişlerinden ve dişçilerden çok çekmiş biri olarak...

Anladım senin 1 diş dimi?Benim yaşım 21 ama 5 tane çekilcek diş var çocukluğumdan beri dişlerimden çekmediğim kalmadı..

Anladım senin 1 diş dimi?Benim yaşım 21 ama 5 tane çekilcek diş var çocukluğumdan beri dişlerimden çekmediğim kalmadı..=QUOTE]

Evet sadece üst azı dişim. Onu da bir doktor yanlış tedavi uyguladığı için çektirmek zorunda kaldım. 6 ay beklemek yerine hemen vidayı çaktırdım köküne. Daha sonra 3 ay çene kemiği ile birleşmesini bekledim vidanın.Bu süre sonunda ölçü alındı ve protez çiğnemek için vidaya takıldı. İşlem aslında kolay ama yine de iyi bir yere yaptırman gerekiyor,biraz pahalı ama kesin çözüm..

Son düzenleme:
5 dişe servet gerekiyor ama en önemli organlardan biri oyuzden yaptırmaktanbaska çare yok :) çok sağol tecrübeni paylaştığın için..

5 dişe servet gerekiyor ama en önemli organlardan biri oyuzden yaptırmaktanbaska çare yok :) çok sağol tecrübeni paylaştığın için..

gerçekten ekonomik olarak zor. ben bir dişte bile zorlandım çok. inşallah seninki de güzel ve sıkıntısız geçer:)

Back