• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Histeroskopi yaptıranlar ve sonrası

Merhaba arkadaşlar eşim ve ben tüm tetiklerimizi yaptık evrakları teslim ettik geçen ay sebepsiz infertilite gerekçesi ile aşılama tedavisine karar verilmişti bugün evrakları götürdüm eve gelirken telefon açıldı aşılama değil histeroskopi yapmamız gerekiyor dediler. Adetim de tam bugün bitti şimdi bir ay bekleyeceğim Cam ve Sakuraya gidiyorum. Ne bir düzgün bilgi veren doktor var karşında ne de halden anlayan insan.
Rahim filminde 2 milimlik bir polip ve yapışıklık yazıyordu acaba onun için mi istediler yani çok komik bir şekilde sonra bir de soramıyoruz doktora doktoru göremiyorum bile zaten ebeleri görüyorum.
Merhaba rojin aynı yaştaymışız.. Histeroskopiyi tüp bebek veya aşılama öncesi yapıyor bazı yerler.. Hiç sorun olmasa da. Ama sende yapışıklık görülmüş. Gerçekten sağlık konusunda iyi doktor bulmak çok önemliymiş. Her doktorun yöntemi farklı ve inanılmaz bir sektör olmuş özeller. Fiyatlar da cabası.. Devlette olması belki daha iyi olacaktır.

Merhaba kızlar. Deneyimlerinize ve önerilerinize ihtiyacım var. 6 ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavim başarısız oldu. Fakat doktorum kilo vermediğim için başarısız olduğunu söyledi. Tüp bebeğe de %30 ihtimal vererek beni yıktı..(polikistik over hastasıyım) Sonra Prof Bülent Urman'ın yolunu tuttum. Kendisi bana tüp bebeğe gerek olmadığını, histeroskopi yapılması gerektiğini söyledi. Rahimde yapışıklık var dedi ve önceki doktorum bana hiç söylememişti. Histeroskopi sonrası 6 ay içinde hamile kalırsın dedi. Fiyatlar çok uçuk. Tüp bebek ile neredeyse aynı para histeroskopi ücreti. Aramızda mutlaka yaptıran vardır. Sonrasında hamile kaldınız mı yoksa tüp bebek mi oldunuz... Deneyimlerinize çok ihtiyacım var
Ağustos ayında 70 bin TL oldum. Ankara Memorial da

Yaşadıklarınıza çok üzüldüm... Bu tür bir süreç gerçekten zorlayıcı ve travmatik olabiliyor. Gerçekten çok üzgünüm. Şu an ne öneriyor peki doktorunuz?
Ben Bülent Urman'a histeroskopi yaptırmayı planlıyordum ama siz hangi doktora gittiniz?
Teşekkür ediyorum gerçekten çok zor bir süreç ve ben sağlığımı kaybettim... her seferinde histeroskopi öneriyorlar çünkü yapışıklığı açacak başka bir yöntem yok... histeroskopiyi Türkiyeye getiren doktor Recai Pabuçcu'ya gidiyorum Ankarada, alanında çok iyi olmasına rağmen bana çare olamadı...

Merhaba rojin aynı yaştaymışız.. Histeroskopiyi tüp bebek veya aşılama öncesi yapıyor bazı yerler.. Hiç sorun olmasa da. Ama sende yapışıklık görülmüş. Gerçekten sağlık konusunda iyi doktor bulmak çok önemliymiş. Her doktorun yöntemi farklı ve inanılmaz bir sektör olmuş özeller. Fiyatlar da cabası.. Devlette olması belki daha iyi olacaktır.
Evet canım doktor çok önemli.
Devlette bu işler çok zor ve çetrefilli ağır. Afedersin sen on kez gitmişsin yirmi kez gitmişsin umut baglamissin umurlarinda değil. Vakit kaybediyorum ben sürekli. Hocayı hiç goremiyoruz maşallah sadece ebelerin odasında hocanın soyledikleriyle yetinmek. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Allah senin işini rast getirsin.

Teşekkür ediyorum gerçekten çok zor bir süreç ve ben sağlığımı kaybettim... her seferinde histeroskopi öneriyorlar çünkü yapışıklığı açacak başka bir yöntem yok... histeroskopiyi Türkiyeye getiren doktor Recai Pabuçcu'ya gidiyorum Ankarada, alanında çok iyi olmasına rağmen bana çare olamadı...
Merhaba daha önce bununla ilgili konu açıp yazdım ona bakabilirsiniz tek tek aynı şeyleri yazmak istemedim ☺️ben laporoskopi ver histereskopi oldum 6 ay sonra hamile kaldım şu an bebeğim 4 aylık🥰

Merhaba daha önce bununla ilgili konu açıp yazdım ona bakabilirsiniz tek tek aynı şeyleri yazmak istemedim ☺️ben laporoskopi ver histereskopi oldum 6 ay sonra hamile kaldım şu an bebeğim 4 aylık🥰
Merhaba konuňuzu arıyorum bulurum.insallah

Ben de diğer doktorlara güvenemedim bülent urmana güvendim bakalım oraya gideceğim. Bana da bülent hoca için çok iyi dediler. İyi doktor bulmak çok zormuş gerçekten. Hele de böyle hassas bir konuda

Evet canım doktor çok önemli.
Devlette bu işler çok zor ve çetrefilli ağır. Afedersin sen on kez gitmişsin yirmi kez gitmişsin umut baglamissin umurlarinda değil. Vakit kaybediyorum ben sürekli. Hocayı hiç goremiyoruz maşallah sadece ebelerin odasında hocanın soyledikleriyle yetinmek. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Allah senin işini rast getirsin.
Hepimizin işi rast gitsin ve hepimiz hayallerimize sağlıkla en kısa sürede kavuşalım..

Merhaba size kimyasal gebelik süreci ile öğrendiğim rahimde perde olayından bahsetmek istiyorum. 1.5 ay önce hamile olduğumu öğrendim ama bthcg değerim düşüktü ve 2 kat şeklinde artmayınca 4. Gün kimyasal gebelik olduğunu öğrendik ve kendiliğinden adet şeklinde sonlandı gebelik o süreçte vajinal muayene esnasında doktor sen çift rahimlisin dedi ama emin olmak için hsg çekilmesi lazımmıs hsg çektirdim anestezisiz o kadar korkulacak dayanılmayacak bir acı değil hsg sonrası bir tüpüm tıkalı çıktı rahimdede perde olduğu anlaşıldı ve bir sonraki adet dönemimden 2 gün sonra doktor ameliyat etti işin ehline oldum doktorum alanında Prof. Ameliyat sonrası gaz sancıları çok oluyor ama korkulacak bir ameliyat değil rahimde perde varsa ameliyatı olmadan hamilelik düşünmeyin derim. Ben bu konuda açılan her başlığı okudum fikir olsun diye bende sürecimi yazmak istedim

Ben de diğer doktorlara güvenemedim bülent urmana güvendim bakalım oraya gideceğim. Bana da bülent hoca için çok iyi dediler. İyi doktor bulmak çok zormuş gerçekten. Hele de böyle hassas bir konuda
İnşallah şifa olur bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Benim ümidim kalmadı, umarım benim yaşadıklarımı kimse yaşamaz... doktoruna rastlamak çok zor, Allah iyi doktora rast getirsin

Back