Benim bebeğim 1 aylıkken covid oldu çok şükür çok ağır atlatmadı ama kontrol amaçlı hastanede kaldık 5 gün daha sonra 15 gün arayla kontrole çağırdılar 1. Kontrolde herşey normal dediler 15 gün sonra tekrar gelin dediler gittik ama gitmeden2 gün önce rota aşısı yapıldı gittik muayeneye kan tahlilinde nötrofiller düşük çıktı doktor antibiyotik verdi 4 gün sonra tekrar gelin dedi tekrar gittik nötrofiller düşmüş iyice aynı zamanda doktor ımmunglobinlere de bakmış ıgg ve ıga düşük çıktı Hematoloji ve immunoloji bölümüne yönlendirdiler bizi şükür ki nötrofiller 1 ayda düzeldi aşıya ve antibiyotiğe bağlı olarak düşmüş doktora söyledim ama aşı düşürmez dedi Hematoloji doktoru da aşılar düşürür dedi. İmmunoloji bölümü de erken dönemde covid geçirmiş ona bağlı olabilir ama kesin birşey diyemeyiz takipte kalacağız çok erken bakılmış dedi dedi 1 yıldır takipteyiz bin şükür herhangi bir rahatsızlık yaşamadık şuanda 14 aylık ama değeri normal değerin altında 232 ıgg
aile de kimsede yok böyle bir durum
akraba evliliği de yok ailede göbek bağını sordu doktor oda normal dönemde düştü yani bir kaç prof ve kendi doktorumuzun düşündüğü geçici olduğu yönünde ancak kesin konuşmuyorlar Tabiki geçtiğini aylara göre yükselme olmuş 204 olmuştu ıgg değeri 7 aylıkken şuanda 232 ye yüklemiş ama bizim isteğimiz kadar yükselme olmamış dedi doktor canlı aşılarını yaptırmadık hiç bu ay kkk aşısına izin verdi yaptırdık herhangi bir sorun yaşamadık bizde bekliyoruz yükselmesini umarım herşey güzel bir sonuca ulaşır. Yıpratıcı bir süreç Tedavi süreci 3-6 ay 21 günde 1 defa diye biliyorum sizin tedavi süreciniz nasıl ilerliyor kalıcı bir düşüklük söz konusu olduğunda nasıl devam ediyor bu süreç acaba