ilaçlıyorum ilaçlıyorum yine geliyolar
pudra şekeri ve borik asit falan diyolar acaba etkili mi yaevinizi ilaclatmassaniz kurtulamassiniz
hadi ya iyimiş ama markası raid mi çünkü ben ziraattan bir ilaç aldım aynısını yaptım ölmedilerValla ben annemin evindeyken vardı. Bir gece butun cıktıkları yerlere şu raid böceksavar mı ne ondan sıktım tam gece cıkma saatlerinde. Hepsi birden mutfağın zeminine duvarlara falan tırmanmaya basladılar. Cıkanları öldürdüm ama adım atamıyordum ayakkabıyla gezdim mutfaktaen cok cıktıkları yerde bulasık makinesi falan ne varsa onları cektim o arkalara falan iyice sıktım. Sonra ortada kalmayınca gittim yarım saat sonra geldim tekrar sıktım.
Bunu 3-4 gece tekrarladım bir daha da cıkmadılar.
aynen ya şimdiye kadar yüzlerce öldüürmüşümdür hala var var ama apartmanda da var ve bnden başka kimse umursamıyor 1 hafta falan kayboluyorlar snra yne geliyorlarBu arada bunlar hamamböceği gibi değil ya aşırı hızlılar. Sen elini kaldırıp indirene kadar kayboluveriyorlar. İğrençler iğrençç zorla katil yapıyorlar insanı
hadi ya iyimiş ama markası raid mi çünkü ben ziraattan bir ilaç aldım aynısını yaptım ölmediler