immmdaaatttt!!!

Valla ben annemin evindeyken vardı. Bir gece butun cıktıkları yerlere şu raid böceksavar mı ne ondan sıktım tam gece cıkma saatlerinde. Hepsi birden mutfağın zeminine duvarlara falan tırmanmaya basladılar. Cıkanları öldürdüm ama adım atamıyordum ayakkabıyla gezdim mutfakta en cok cıktıkları yerde bulasık makinesi falan ne varsa onları cektim o arkalara falan iyice sıktım. Sonra ortada kalmayınca gittim yarım saat sonra geldim tekrar sıktım.
Bunu 3-4 gece tekrarladım bir daha da cıkmadılar.

Komşulardan geliyordur belki apartmanca ilaçlatın. Benim de evde tek tük çıkıyordu alt kat komşumuz taşındı şimdi hiç yok çok şükür.

Bu arada bunlar hamamböceği gibi değil ya aşırı hızlılar. Sen elini kaldırıp indirene kadar kayboluveriyorlar. İğrençler iğrençç zorla katil yapıyorlar insanı

hadi ya iyimiş ama markası raid mi çünkü ben ziraattan bir ilaç aldım aynısını yaptım ölmediler

Bu arada bunlar hamamböceği gibi değil ya aşırı hızlılar. Sen elini kaldırıp indirene kadar kayboluveriyorlar. İğrençler iğrençç zorla katil yapıyorlar insanı
aynen ya şimdiye kadar yüzlerce öldüürmüşümdür hala var var ama apartmanda da var ve bnden başka kimse umursamıyor 1 hafta falan kayboluyorlar snra yne geliyorlar

ay İzmir'de bunların bir de kanatlıları var. böyle tam uçamıyorlar da parklardan bahçelerden bir havalanıyorlar, gövde bir camış kadar zaten patttt diye yere çakılıyorlar.
yani beterin beteri var. bizim memlekette elinizde terlik kafasına vurmak istediğiniz bir böcek vınnn diye kafanıza doğru hareketlenebilir her an. neyse belediye deli gibi ilaçlama yapıyor da birkaç yıldır kurtulduk o iğrenç kemirgenlerden.
ilaçlatın tüm apartmanı. internetten hangi tür olduğuna bakın, bazısı mutfak gibi yerlerde artıklardan beslenir, bazısı da banyo gibi giderlerin olduğu yerlerde yaşar.
karafatmayla hamamböceği aynı şey değil, ikisi de çok iğrenç hatta yivvrenç olsalar da.
olmazsa da evi taşıyın valla kaşınıyorum konuyu açtığımdan beri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…