Cilt Bakımı Ürünleri imex'i ne kadar kullanıcam miktar olarak acil yardım??

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

scarlettsebnem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2009
158
3
39
arkadaşlar bu imexi doktor verdi ama ne kadar kullanıcağımı bilemediğim için sanırım çok sürdüm suratıma bembeyaz maske gibi durdu:KK70: ne kadar kullanıcam yani ölçü olarak ben çok sıkmış olabilirim??lütfen yardımm

canım dermatoloğa gidecektin sen galiba imex varmiş anladığım kadarıyla. bu ayın başında bana da imex verdi. imexi sorunlu bölgeye çok azcık süreceksin. zaten fondöten gibi ama bayağı yağlı bir merhem hemen sürülüyor kolayca. sürdüğün yeri beyazlatıyor biraz ama bol sürme ve sadece sivilce üzerine değil sorunlu bölgeye yayarak sür ok? inşallah işe yarar

canım kesinlikle yüzüne bol miktarda sürme parmagına bir pıt olacak sekilde ince düg kadar kaydirigubbakcemile3sorunlu bölgeye sür ve iyice yedir...

canım dermatoloğa gidecektin sen galiba imex varmiş anladığım kadarıyla. bu ayın başında bana da imex verdi. imexi sorunlu bölgeye çok azcık süreceksin. zaten fondöten gibi ama bayağı yağlı bir merhem hemen sürülüyor kolayca. sürdüğün yeri beyazlatıyor biraz ama bol sürme ve sadece sivilce üzerine değil sorunlu bölgeye yayarak sür ok? inşallah işe yarar

evet canım gittim imex aksil-5 merhem bide monodoks antibiyotk verdii bakalım inşllh işe yarar..bide bu imexi gündüz sür dedi bana ama forumda arkadaşlar güneşe çıkmayın falan diyolar öylemi??

canım ben bu aralar evde olduğum için gece gündüz 2 kere uyguluyorum ama bencede riske atma ve dışarı çıkarken sürme derim ben. yatmadan sür veya evde olduğun günler gündüz de sür. imex bana önce çok iyi geldi tüm aktif sivilcelerim söndü fakat daha sonra çıkmaya başladılar yine. 1 ay oldu. devam edip etmemekte kararsızım aslında. senin sivilcelerin nasıl? kırmızı ucu olmayan dokununca acıyan cinsten mi?

canım bir de kan testi yapıp mı verdi monodoksu falan yoksa direk verdi mi? acaba bende kullansam mı antibiyotik?

canım bir de kan testi yapıp mı verdi monodoksu falan yoksa direk verdi mi? acaba bende kullansam mı antibiyotik?

kan testi falan yapmadı canım ya şöyle bi baktı yüzüme=) benimki acıyan cinsten değil ama özellikle yanaklarımda çok çıktı kıpkırmızıydı ben daha yeni başladım ama kırmızılıkları aldı direk ama yerleri belli tabi daha...benim hoşuma gitti ama monodoksunda etkisi olabilir..sen bi eczaneneye sor bakalım yan etkisi falan varmı diye ama dediğim gibi banada kan testi yapmadıCADIARZU

canım sen imex merhem mi yoksa imex krem mi kullanıyosun.. ben bugün imex merhem aldım bakalım düzelcekmi lekeler..

imex merhem kullanıyorum canım başlayalı sanırım 2 hafta falan oldu ama antibiyotik ve aksil diye bir krem daha kullanıyorum küçük sivilceler geçti ama biriki tane daha belirgin çıktı ama kapaması daha kolay oluyor. sanırım düzenli ve yılmadan uzun süre kullanmak gerekiyormuş anca ozaman başarılı olurmuş.

imex merhem kullanıyorum canım başlayalı sanırım 2 hafta falan oldu ama antibiyotik ve aksil diye bir krem daha kullanıyorum küçük sivilceler geçti ama biriki tane daha belirgin çıktı ama kapaması daha kolay oluyor. sanırım düzenli ve yılmadan uzun süre kullanmak gerekiyormuş anca ozaman başarılı olurmuş.

ewet düzenli kullanmak gerekli sabır lazım yani.. ben bide kil maskesi uyguladım dün haftada iki kez uygulucam .. inşallah iyi gelir..

X