evet canim sabah aksam kullan.hatta sivilceli bölgelerde yikamadan biraz beklet.yikadiktan sonra üzerinr su bazli nemlendirici kullan.nede olsa sabun illaki kurutma yapabiliyor.unutmaki kurumus ve tahris olmus ciltte daha fazla sivilce olabiliyor canim .umarim yardimci olmusumdur.
Teşekkür ederim tekrar bilgilendirdiğin için...benim sadece cene ve kulak hizalarina uzanan yerlerde oluyordu.ama öyleki biri gecmeden bir digeri artik delirmek üzereydim.inatla ve sabirla sabah aksam yikadim ancak iki ay faydasini görebildim.daha sonra geri tekrarladi yani dedigim gibi uzun vadeli birsey degil.su an isotrexin kullaniyorum sadece geceleri ama temizlik icin imexe devam.sivilce tedavisinde sabunun yaninda ek krem ilac vs muhakkak kullanilmali canim.
Teşekkür ederim tekrar bilgilendirdiğin için...
Az önce yıkadım, ya gerçekten acayip kurutuyo böyle pul pul olmuş özellikle alın bölgem... Diğer bölgelerde yok öyle o derece pul pul kuruyup soyulma...
Acaba alnımı yıkamasam mı ki diye düşünüyorum bu sabunla :uhm:
Ne yapacağımı gerçeken şaşırdım :1no2:
Neyse bir süre daha kullanıyım daha dün bir bugün iki oldu kullanalı... Sabrediyim bakalım ne olucak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?