valla mühendislik okuyorum tıp okusamm ilk işim cildiyeci olarak butün hayatımı sivilceli insanların sivilcelerini kökündan kurtaracak bi ilaç icat etmek olurdu herhalde... hem para kazanırdım :) hemde önce kendi sivilcelerimden kurtulurdum... bu imex falan işe yaramıyo bende.. daha çok çıktı bide iltihaplı oldu offff ... nie böle oldu ilk kullandığınızda sizdede böle oldumu arkadaşlar..
ya arkadaşlar çok korktum ben şimdi daha fazla çıktığını ve iltihaplı olduğunu duyuncaher cilt farklıdır ve farklı tepki verir biliyorum ama yinede çok fazla olmayan sivilcelerimi boşa azdırmıyım diyorum offf erkek olmak varmış yaaa sağımla solumla uğraşmaktan bunaldım artık
ahhh bu sivilceler..ergenlik donemimde bir tane bile sivilce yoktu yuzumden bebek gibiydi..otuz yasindayim yuzumde sivilce var(ergenligimi gec yasiyorum zannumca:1yes2: bu imex hangi markanin,ya da firmanin urunu?
bende kullandım imexi doktor tavsiyesiyle birde benim cildim karma ama yinede sivilce çıkıyordu.birde hassaa ki sormayın gitsin kadın sabunu söyleyince olmaz dedim doktor hanım eder cildime yok yok al sen dedi harbi işe yaradı ama ben bunun yanında akne önleyici hassas ciltlere özel clean marka kremi kullandım.onuda doktor önerdi baya güzel oldu cildim :)
yazdırmak o kadar zor değil ki.yazdırmadan alınmıyomu bu ürün canım ya bide yazdırmayla mı uğracağızsenağlamaklava:
bende ısotrexın jel ve sıvex losyon kullandım ama cıldımı tahrıs ettı cok kotu oldu cıldım suan kıpkırmızı vee son derece kuru hemen kestım doktırum alerjı yaptıgı ıcın sımdıde ımex sabun ve ımex fondoten rengınde olanı verdı suratım dyzelsın onları kullanmaya baslıcam kullananıp sonuc alanlarr yazabılırmı ltf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?