Sivilceli Ciltler Imex kullanan var mı ?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Cilekreceliii3

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2017
151
26
48
31
Cildim çok sivilceli olmamakla beraber beni rahatsız edicek seviyede var yine. Aile hekimim kükürtlü sabunla yıka ve imex sür dedi. Kullandınız mı ? Nasıl kullandınız ? Etkisini gördünüz mü ? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız lütfen ?

Cildim çok sivilceli olmamakla beraber beni rahatsız edicek seviyede var yine. Aile hekimim kükürtlü sabunla yıka ve imex sür dedi. Kullandınız mı ? Nasıl kullandınız ? Etkisini gördünüz mü ? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız lütfen ?

hicbir etkisini gormedim, sonunda roacutane ile kurtuldum sivilcelerden.

Ben Ergenkenn tek yük çıkan sivilcelerime sürüyordum. Fondöten gibi rengi var. Bir gecede geçiriyordu sivilceyi

Imex her cilde iyi gelmez yalnız. Cilt tipinize bakmaları lazım, sivilcenin kaynağının ne olduğunu tespit etmeleri lazım, tahlil mahlil bakıldı mı hiç?

Lise 2de sivilce sorunum vardı, imex kullandım daha beter olduydu; yağlı ciltlere gitmiyor o meret ve sorun dışarıda değil, içeride ise daha da azdırıyor. Aynı şekilde kükürtlü sabun da her cilde gitmez, kuru cildi daha da kurutur pul pul döker.

Karaciğerinize kadar baktırın bi.

Imex her cilde iyi gelmez yalnız. Cilt tipinize bakmaları lazım, sivilcenin kaynağının ne olduğunu tespit etmeleri lazım, tahlil mahlil bakıldı mı hiç?

Lise 2de sivilce sorunum vardı, imex kullandım daha beter olduydu; yağlı ciltlere gitmiyor o meret.
Artı bi de ergenlik sivilcesi değilmiş, karaciğer ve stres kaynaklı bir sorunmuş bendeki, yani krem filan beyhude oldu.
Cildiyeye değil aile hekimine gittim. Tahlil yapmadık yani. Geçirdi sanki hemen. Cildim de yağlıdır ama kükürtlü sabun kurutuyor. Belki dengeliyordur emin değilim.

Cildiyeye değil aile hekimine gittim. Tahlil yapmadık yani. Geçirdi sanki hemen. Cildim de yağlıdır ama kükürtlü sabun kurutuyor. Belki dengeliyordur emin değilim.

Bi kurutan, bi yağlandıran işlem cildinizi yorar, bozar.
Cilt tipinize göre ürünler, ilaçlar kullanmalısınız.

Akne sorunu pek ciddiye alınmaz ama önemli, insanın özgüvenine kadar baltalayan bir şey.
Dermatoloğa gidin, öyle aile hekimi ile olacak iş değil; gereksiz işlemlerle yormayın cildinizi.
Sorun ne ise tespit edilip, ona göre tedavi yapılsın.

Kardeşim yıllardır akneli sivilcelerden muzdarip.
Gitmediği Dr kullanmadığı ilaç kalmadı.
En son eczacı imex akne sabunu onermis, kullandı ve ona kullandığı tüm ilaçlardan daha iyi geldi. İki haftada cildi öyle bı toparlandı ve yenilendi ki, kardeşimi on senedir öyle görmemiştim. Şimdi herkese tavsiye ediyorum. Belki sifaniz ondadır. 20-25 lira bı fiyatı var yanlış hatırlamıyorsam.

Yıllarca kullandım...
Açıkçası tek başına bir fayda sağlamıyor...
Ben yanında bir çok bitkisel ürün ve krem de kullanmistim..
Hangisi fayda etti bilmiyorum ama cildim yağlı ve zor bir cilt yapım var.

Kardeşim yıllardır akneli sivilcelerden muzdarip.
Gitmediği Dr kullanmadığı ilaç kalmadı.
En son eczacı imex akne sabunu onermis, kullandı ve ona kullandığı tüm ilaçlardan daha iyi geldi. İki haftada cildi öyle bı toparlandı ve yenilendi ki, kardeşimi on senedir öyle görmemiştim. Şimdi herkese tavsiye ediyorum. Belki sifaniz ondadır. 20-25 lira bı fiyatı var yanlış hatırlamıyorsam.
Biraz bunu deneyeyim olmazsa dermatoloğa gideceğim. Hayırlısı..

Cnm bu ürün geçici olmakla beraber düzenli kullanımla etki ediyor
Bende uzun süre kullandım evet etkili ıyi hoş ama bırakınca tekrar aynı oluyor
Eczaci kiz kullanma dedi bana uzun süre kullanımda tüylenme yapıyormuş
Bende bıraktım simdi zaten dr tavsiyesiyle sadece jel kullanıyorum sabah akşam olmak üzere yüzümü sadece onunla temizliyorum öncekine göre yüzüm çok daha iyi

İmex her cilt tipi için uygun olmayabiliyor. Gerekli testler tahliller yapılmadan kullanmayın derim. Daha kötü de yapabilir. Cildiniz yağlı ise kükürtlü sabun kullanın. Cildin yağ dengesini düzeltiyor etkili bir sabun eczanelerden alabilirsiniz. Benim size tavsiyem sabah akşam kükürtlü sabun ile cildinizi yıkayın yıkadıktan sonra bir pamuğa doğal bir gül suyu dökerek cildinize tonik olarak uygulayın 5 dk sonra cildinizi nemlendirin. Eğer cildiniz yağlı ise yağsız nemlendirici kullanın.

Back
X