Cilt Bakımı Ürünleri İmex gözeneklere çare

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
bende kullandım .sadece kapatıcı ozellıgı var fondaten gıbı.yoksa sıvılceye felan ıyı gelmıyoo.
en ıyısı benzamycin bence.bu kremı gece yatmadan once suruyorsun bı 15 dakka yuzunde bekletıp yuzunu yıkıyorsun.zaten ozel bı karısımm.içinde topıkal jel var bı kutuda.bide %70 etıl alkol var. bi şişe bırdeeritromisin var bi kutu bu karısımları jelın ıcıne döküp krem yapıyorsun sonra aksamları suruyorsun.istenırse gunde 2 kezde kullanılabılır.gercekten ıyı bır krem.bıde cok pahalı 50 lira felan galıba.eczanelerde satılıyo.ve ssk oduyor yazdırdıgınızda.tavsıye ederım.

arkadaşlar imex gözeneklere fayda etmez ayrıca tüm yüze hiç sürülmez akne tedavisinde kullanılır ve aknenin üzerine gece sürülür gündüz sürdüğünüzde ise güneşe çıkılmaz sonra yüzünüzde leke yapar doktor kesinlikle güneşe çıkma tüm yüzüne sürme demişti.

imexi bende kullandım ama brak sivilcelerimi geçirmeyi bi tane olan sivilce şimdi tüm yüzüme dağıldı :delphin:

imexi mucize diye adlandırıyorlar bende kullandım ama öyle mucize birşey görmedim üstelik doktorumda mucizevi bir krem yada ürün yok zmanla sabır işidir demişti..bana da pek faydası olmadı.fondöten gibi olması sizi kandırmasın hemen 2 günde sivilcenin kaybolacagını helede gözeneklerin kaybolacagını sanmıyorum...

imex mevcut sivilce kullanımında kullanılan bır urundur.gözenekleri küçültme gıbı bır etkısı yoktur..en zor olan şey gözeneklerin tamamen yokolmasıdır.dünyada gözenekleri küçültmek için en başarılı ürün estee lauder in idealist isimli cilt serumudur.bununda fiyatı ne yazıkki baya yüksektir.en son aldıgımda 30 ml si 120 ytl 50 ml si 185 ytl ydı...

imex krem akne için kullanılan bi ilaçtır ve kesinlikle kızlar akne üzerine sürülür yüze sürülmez öle fondüten gibi güneş lekesi yapar doktorum gece sür sadece akne üstüne demişti iyi gelio mu biraz kurutuo akneyi evet ama ben acnefug 10 kullanmaya başladım daha çabuk etkili kurutuo:)

mehlika'cım, gercekten gözle görülür gözenek azalışı oluyor mu estee lauder ile alalım o zaman..

sonuçta dr murad alıyoz.. o da fiyatta aşağı değil estee'den :sinifsinif:

kızlar ıkı gündür imex kullanıyorum sıvılceler ıcın. aslında cok bi sivilcem yok burun cevremde gozenekler var oralarda sıvılce oluyodu bazen doktora gıttım bunu verdı. sabah aksam yuzumu bebe sampuanıyla yıkıyorum (asla sabun lıf kese bunları yuzune surme sakın dedı) yıkadıktan sonra tum yuzume ımexı suruyorum fondoten gıbı zaten. ınanın gozeneklerım yok olmaya basladı:lepi: daha dun basladım surmeye.. bıde a vıtamını verdı paylasmak ıstedım gozeneklerden kurtulcam:lepi::lepi:

yaşasın işte:içelim:
gerçekten çok büyük faydası oldu 3 4 gündür kullanıyorum aynı şekilde burun çevremdeki gözenekler yok olmaya başladı.gözle görünür şekilde.hatta acaba dedim kremin rengi mi engel oluyo gözenekleri görmeme yada tıkıyo mu diye düşündüm ama kil yaptım yüzümü yıkadım ısısı yüksek su ile ama gerçekten kapanıyodu gözeneklerim.4 günde nasıl oldu bu anlamadım.:bbo:

hyr bnde yarıyor bugün aldım kuruttu dha yeni başladm qerçi. kurutmya başladı yanhii bi de fazla sürmüycekmişsin mi ne bi damlayı daqıtckmıssn yüzüne. ? ölemi acaba.

kızlar ben bu imex ürünlerini daha bi kaç gün önce kullanmaya başladım ama sonuçları daha şimdiden mükemmel:) hem sabununu hem de kremini kullanıyorum. sabunu ciltteki yağı ve kiri,cildi kurutmadan temizliyor. imex krem ise aynı şekilde cildi kurutmadan sivilcelerden arındırıyor,üstelik fondöten gibi kapatıyor:)(az miktarda,yalnızca problemli bölgeye sürmenizi öneririm) nemlendirici olarak da OLEY ürünlerini tavsiye ederim.

gözeneklere etkisiyle ilgili hiç bi bilgim yok kızlar.imex akne tedavisinde kullanılan bi ürün ama,gözeneklere etki ediceğini sanmıyorum şahsen...

ben o kremi küçükken sivilcelerim için kullanıyordum gerçi pek bir yararı yoktu ama o kızarık sivilceleri kapatmak için o renk yoksa fondöten yerine geçmez rengi çooook turuncu hani esmerlerdede iyi durmazki:1:
neyse çok yağlı bir kremdi gözeneklere daralttığını sanmıyorum en fazla kapatıcılık yüzünden öyle gelmiştir size sivilcesiz yerlere sürmekte mantıklı değil yani:21:

kızlar ıkı gündür imex kullanıyorum sıvılceler ıcın. aslında cok bi sivilcem yok burun cevremde gozenekler var oralarda sıvılce oluyodu bazen doktora gıttım bunu verdı. sabah aksam yuzumu bebe sampuanıyla yıkıyorum (asla sabun lıf kese bunları yuzune surme sakın dedı) yıkadıktan sonra tum yuzume ımexı suruyorum fondoten gıbı zaten. ınanın gozeneklerım yok olmaya basladı:lepi: daha dun basladım surmeye.. bıde a vıtamını verdı paylasmak ıstedım gozeneklerden kurtulcam:lepi::lepi:

yaa cidden mi :33: bende alayım bakalım inşallah benimde gözeneklere çare olur

imexin asıl amacı sivilceyi kurutmaktır gözeneklere etkisinin olduğunu düşünmüyorum üstelik aksine cildin her yerine sürüldüğünde cilt nefes almadığı için ben de siyah nokta bile yapmıştı

Back
X