Devam ediyorum baska odada yatiyorsa kizin yanina bi sandalye cek yataginin yaninda otur yada uzanabilecegin bi koltukta olabilir uyaninca sakinlesene kadar elini tut sacini oksa sirtini sivazla falan eger cok tepki veriyosa kucagina al sakinlesince tekrar yatagina koy odadan cikarma odadan korkmuyor yada cinden periden kendi ruyalarindan korkuyor odadan cikardigin icin tekrar uyumasi zaman aliyor gece lambasi sakin kullaa gölgeler bu sefer korkutuyor karanlik olsun ben burdayim yanindayim korkma elini tutuyorum gibi telkin edici cumleler kur dua edebilirsin rahatlatici dualar ilac falan kullanma sakin bizim 2-3 ay surdu bu durum ben resmen odasina tasinmistim zamanla azalicak en onemlisi korktugunda yaninda oldugunu bilmesi eger vik dese ben burdayim dersen zamanla azalarak gecicek zor bi durum biliyorum ama gecicek
Azı diş canım benim kızım da 28 aylık 1-2 ay öncesine kadar gece cimciklemiş gibi çığlıkla bağırarak uyanıyordukızım nisanın 15inde 2 yaşını doldurdu kızım birkaç gündür inanılmaz dercede geceleri veya gündüz uyanıyo bağırarak, ve avaz avaz bağırıyor.Anlam veremiyorum yanına gidiyorum yatıyorum vuruyo ağlayarak istemiyo kalkıyorum onada kızıyo ne yapsak yapma diyor yani dün gece sabah 5,30 gibi aynı şekilde tam 1,5 saat avaz avaz bağırdı neyapıcağımızı şaşıyoruz bilemiyoruz ne desek ne yapsak istemiyo çıldırmış gibi kendini çarpıyo kasıyo sağa sola bugünde öyle uyandı neden olabilir normaldede huysuz ama şaştık kaldık sağlığı yerinde çok şükür ateş vs. bişey yok normalde iyi fakat uykunun arasında resmen kriz geçiriyo aranızda böyle olan varmı....
izlediği klip bu arkadaşlar kızımın baya korkutucu.... ama ısrarla izlemek istiyor...
Canm adamın taktigi maske bi çocuğu son derece etkiliycek türdenkızım nisanın 15inde 2 yaşını doldurdu kızım birkaç gündür inanılmaz dercede geceleri veya gündüz uyanıyo bağırarak, ve avaz avaz bağırıyor.Anlam veremiyorum yanına gidiyorum yatıyorum vuruyo ağlayarak istemiyo kalkıyorum onada kızıyo ne yapsak yapma diyor yani dün gece sabah 5,30 gibi aynı şekilde tam 1,5 saat avaz avaz bağırdı neyapıcağımızı şaşıyoruz bilemiyoruz ne desek ne yapsak istemiyo çıldırmış gibi kendini çarpıyo kasıyo sağa sola bugünde öyle uyandı neden olabilir normaldede huysuz ama şaştık kaldık sağlığı yerinde çok şükür ateş vs. bişey yok normalde iyi fakat uykunun arasında resmen kriz geçiriyo aranızda böyle olan varmı....
izlediği klip bu arkadaşlar kızımın baya korkutucu.... ama ısrarla izlemek istiyor...
kızım nisanın 15inde 2 yaşını doldurdu kızım birkaç gündür inanılmaz dercede geceleri veya gündüz uyanıyo bağırarak, ve avaz avaz bağırıyor.Anlam veremiyorum yanına gidiyorum yatıyorum vuruyo ağlayarak istemiyo kalkıyorum onada kızıyo ne yapsak yapma diyor yani dün gece sabah 5,30 gibi aynı şekilde tam 1,5 saat avaz avaz bağırdı neyapıcağımızı şaşıyoruz bilemiyoruz ne desek ne yapsak istemiyo çıldırmış gibi kendini çarpıyo kasıyo sağa sola bugünde öyle uyandı neden olabilir normaldede huysuz ama şaştık kaldık sağlığı yerinde çok şükür ateş vs. bişey yok normalde iyi fakat uykunun arasında resmen kriz geçiriyo aranızda böyle olan varmı....
canım bu yazını okumadım. ama yine dediğime geliyor. şuan yaşı korkuları vs öğrenme yaşı. yani hissetme yeni yeni duyguları keşvedşyor. bence sizde onunla izleyin videoyu ve sanki öylesine anltıyormuş gibi videoda korkulcak bişey olmadığını anlatın. bu gerçekten işe yarar. kesin içinde kafasında tam olarak cözemediği birşey vardır ve buyüzden tekrar izlemek istiyor olabilir. video gerçekten ürkütücü.. kişinin korktuğu belli oluyor.Düşündüm asla zaten birine bırakmam evdeyim hep benimle fakat 1 haftadır falan yabancı maskeli bir klip var sürekli onu istiyo youtubedan açıyorum biraz ürkütücü fakat ısrarla onu istiyo günde belki 10 kere izliyor açmadığımızda kızıyo bağırıyo aslında korkuyomu bilemedik bugün çok istedi açmadım kendi telden akşam bulmuş açmış yine izledi 2 kere falan kapattırdım zorla... zorlada bişey yaptıramıyosun çok inat...
Anlatıyorum konuşuyoruz hatta videoyu açınca korkma anne diyor bana ki burdananlaşılıyor korkarak izlediği bende korkmam kızım korkulacak bişey degilki o diyorum şakadan oynuyorlar dans ediyorlar diyorum vs.Muhtemelen klipten bîzimkide domestosun klibindeki mikroplardan korkuyor.olabilir böyle şeyler daha yasına uygun klipler izlettirin.beraber yatın olmadı anlatın ona korkmaması gerektiğini konusmak iyi geliyor.anlıyor onlar bizi
Evet o klipmis muhtemelen hâlâ izlemek için diretiyo ama izletmiyoruz ve çok şükür kaç gündür bişey yok ama olur olmaz şeylere en küçük seslere korktum ben diyo....daha önce klibi izlerkende korkma anne diyodu....banada o klip gibi geldi. ya da uyku terörü.