- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
Annem çocuk bakıyor oda dediğiniz gibi çizgi filmleri korkmayarak izliyor. Fakat yalnız kalamıyor. Hayalet var canavar var diyip duruyor o 4 yaşında tabi konuşup anlatıyor.Rüyasında görüyor olabilir onları ilgisini başka yöne çekmeyi deneyin olmazsa destek alabilirsiniz diye düşünüyorum.Düşündüm asla zaten birine bırakmam evdeyim hep benimle fakat 1 haftadır falan yabancı maskeli bir klip var sürekli onu istiyo youtubedan açıyorum biraz ürkütücü fakat ısrarla onu istiyo günde belki 10 kere izliyor açmadığımızda kızıyo bağırıyo aslında korkuyomu bilemedik bugün çok istedi açmadım kendi telden akşam bulmuş açmış yine izledi 2 kere falan kapattırdım zorla... zorlada bişey yaptıramıyosun çok inat...
Düşündüm asla zaten birine bırakmam evdeyim hep benimle fakat 1 haftadır falan yabancı maskeli bir klip var sürekli onu istiyo youtubedan açıyorum biraz ürkütücü fakat ısrarla onu istiyo günde belki 10 kere izliyor açmadığımızda kızıyo bağırıyo aslında korkuyomu bilemedik bugün çok istedi açmadım kendi telden akşam bulmuş açmış yine izledi 2 kere falan kapattırdım zorla... zorlada bişey yaptıramıyosun çok inat...
Klip korkuncsa bilinç altina isledigi icin.ruyasinda korkuyordur. Kardesimde de olmustu izledigi bir klibin etkisinde kalmisti. Ve israrla izlemek istiyordu. İzlemek istemesinin sebebi de korkusunu yenmek istemesiydi. Ben fark ettigimde oturup anlattım anlayacagi dilde. Ve o gunden sonra bir daha izletmedim ve gecti cok sukur.Düşündüm asla zaten birine bırakmam evdeyim hep benimle fakat 1 haftadır falan yabancı maskeli bir klip var sürekli onu istiyo youtubedan açıyorum biraz ürkütücü fakat ısrarla onu istiyo günde belki 10 kere izliyor açmadığımızda kızıyo bağırıyo aslında korkuyomu bilemedik bugün çok istedi açmadım kendi telden akşam bulmuş açmış yine izledi 2 kere falan kapattırdım zorla... zorlada bişey yaptıramıyosun çok inat...
kızım nisanın 15inde 2 yaşını doldurdu kızım birkaç gündür inanılmaz dercede geceleri veya gündüz uyanıyo bağırarak, ve avaz avaz bağırıyor.Anlam veremiyorum yanına gidiyorum yatıyorum vuruyo ağlayarak istemiyo kalkıyorum onada kızıyo ne yapsak yapma diyor yani dün gece sabah 5,30 gibi aynı şekilde tam 1,5 saat avaz avaz bağırdı neyapıcağımızı şaşıyoruz bilemiyoruz ne desek ne yapsak istemiyo çıldırmış gibi kendini çarpıyo kasıyo sağa sola bugünde öyle uyandı neden olabilir normaldede huysuz ama şaştık kaldık sağlığı yerinde çok şükür ateş vs. bişey yok normalde iyi fakat uykunun arasında resmen kriz geçiriyo aranızda böyle olan varmı....
kızım nisanın 15inde 2 yaşını doldurdu kızım birkaç gündür inanılmaz dercede geceleri veya gündüz uyanıyo bağırarak, ve avaz avaz bağırıyor.Anlam veremiyorum yanına gidiyorum yatıyorum vuruyo ağlayarak istemiyo kalkıyorum onada kızıyo ne yapsak yapma diyor yani dün gece sabah 5,30 gibi aynı şekilde tam 1,5 saat avaz avaz bağırdı neyapıcağımızı şaşıyoruz bilemiyoruz ne desek ne yapsak istemiyo çıldırmış gibi kendini çarpıyo kasıyo sağa sola bugünde öyle uyandı neden olabilir normaldede huysuz ama şaştık kaldık sağlığı yerinde çok şükür ateş vs. bişey yok normalde iyi fakat uykunun arasında resmen kriz geçiriyo aranızda böyle olan varmı....
Evt benziyobenım cadıda 21 aylık.gecen hafta benzer durum yasadık aglayarak uyandı gece 2.30 da....ve uyudugunda saat 5 tıemzırdım almadı memeyı agladı ayakta salladım ıstemedı.bende aldım salona getırdım actım ısıgı sakınleştırdım....tv açtım o zaman aglaması kesıldı bıraz ızledı...ıyıce sakınleşınce göturup uyuttum
bende 2 yas sendromuna baglıyorum ama klıptende olabılır...bazen tutturuyorlar ac ac dıye bende bılıyorum...
Evt belirtiler daha çok onu gösteriyor biraz araştırdım gece koşarak ağlayarak başka odaya kaçıyor çünkü sanki çocuk o değil başkası gibi davraniyor tşk ederim sizede....2 yaş sendromu degil
uyku terörünü araştırın bi geçmiş olsun
Klibi burda paylaşabilir misiniz? Onun etkisi olduğunu dusunuyorum