imdat!!! kaynanam beni geriyor..

ciimciime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
208
5
48
Almanya
selam kızlar. :) son bi aydır kaynanamla ciddi sorunlarım var.. daha doğrusu nişanlımın ailesi ile! -.- öncelikle sorun nişan yüzüklerimizde başladı istediğim yüzük çok pahalı gelince laf ettiler ama ben yinede istediğimi aldım. yeni olay ise tr'den kayınpederim bana bir kolye getirdi ve aynısın kaynanama da getirmiş ben kolyeyi seçtiğim halde buraya kadar sorun yok asıl sorunu şimdi anlatıyorum.. bi gün kaynanamlara ailecek kahvaltıya gittik kayınpederim trden geldikten sonra ve kaynanam getirdi kızım gel kolyeni takiyim diye kolyeyi.. ben kolyeye bakmak isterken hiç elime bile vermeden boynuma taktı! o ara nişanlımın halası geldi (çok açık sözlü bi insan) "ayy kızım sana en dandiğini takmışlar baksana kaynanın boynundakine parlıyor" dedi ve eve gelir gelmez kolyeyi çıkardım bi bakiyim derken kolyenin üstü hep cizik di sanki kullanılmış gibi ve sanki kaynanamın boynundaki ona değilde bana gelmiş ama o bana eskisini verip yenisini boynuna takmış ki benim istediğim madalyon nazar duası ileydi bana gelen ise ayet el kürsiydi.. herneyse ben bunu kendime yediremedim çünki onların ısrarıyla ben bu kolyeyi seçip istedim ve geçtim kenara bana üstünden tır geçmiş bir kolye gelince ertesi gün koydum kolyeyi nişanlımın evine haydi yallah dedim.. Nişanlım'ada bi ton saydım ve kolyeyi ailesine geri gönderdim bunun üzerine kaynanam annemi aradı ve "biz çok üzüldük kolyede ne varki ozaman senin kızının gönlü yok" diyip dünyanın lafını saydı.. buna karşılık nişanlım annesinin lafı ile bana cephe aldı ve tam bir hafta konuşmadı!!! büyükler araya girince (eniştem) aralar tam düzeldi bir iki gün önce yine yeni bir vaka çıktı ve ben nişanlımşa tartıştım konu ise onun annesini neden arayıp hal hatırını sormamam.. ben açtım ağzımı yumdum gözümü ve annesinin bir adım atması gerektiğini söyledim çünki ağır laflar yapan o diye.. ve haklı olduğumu düşündüğüm bir yerde hayatta özür dilemeyeceğimi söyledim.. Nişanlım bu seferde bana cephe aldı ve bu sefer yüzükleri atarım noktasına getirdim ailelerimiz tabi karıştı olaya ve şimdi kaynanamın 360 derece dönmesini bekliyoruz eğer dönmiyecek olursada bu işin kesin biteceğini şimdiden biliyorum çünki kadın sanki bana rakip gibiymiş gibi davranıyor ve bizi ailecek salak yerine koyuyor!!!! nişanlım ise 3-4 gündür arayıp sormuyor haklı sebeplerden dolayı çünki dünyanın fırçasını yedi.. herneyse kızlar ne yapmalıyım sizce? Sinirden çatlamak üzereyim kadınjn yaptığı acayip sinirimi bozuyor...

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Şimdiden başlamış sorunlar zor çok zor :44:

aynen öyle!! ne yapacağımı bilmiyorum...

Oluruna bırak herşeyde kızmamaya çalış art niyet yoktur belki yadda vardır bilemezsin. Kendini bunun için sakın yıpratma değmez çünkü unutma önemli olan hep sensin tmm kimsenin seni ezmesine izin verme ama çok ta belli etme düşüncelerini

Hayatim eger
Biraz politik davranabilirsen iyi olur eger nisanlimi seviyorum ayrilamam diyorsan simdilik alttan al evlendikten bikac yil sonra hasekide sensin sultanda evliligin tadini cikartirsin eger arada sevgi saygi varsa partnerinpe yoksa hic bosuna cekme derim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yanlış yapmışsın nişanlına saydırcana güzellikle anlatsaydın ve nişalınla beraber halletseydin gidip değiştirseydniz nişanlında ailesine senin kızdığını söylemek yerine çizikti değiştirdik yada model farklı gelmiş deseydi haklıyken haksız olmusun

Şimdiye kadar hiç bir saygısızlık beğenmemezlik etmedim nişanlımın ailesine karşı ve hiç bir istekte bulunmadım. Kadın bunu bilerek yaptı ve saydırdım derkende ben gayet çok sakin bir tonda konuşup kolyeyi geri verdim. Nişanlımda benim söylediklerimi gidip ailesine aktardı. Kadının kendi tavrı kolyeyi verirken bile çok tuaftı "bakalım sana olacak mı benimki özel yapım" derken düşünseymiş. Kadın gitti bana pazardan küpe getirdi o'na bile laf etmedim ve haksız olduğumu açıkcası düşünmüyorum. Salak yerine koymaya çalışıyor ve ben bu durumu hiç sevmiyorum ki hatayı kuyumcuya atıyorlar eyvallah onada inandım daha sen kız evini arayıpta ne diye "kızın gönlü yok" diyorsun? herneyse fikrin için tşkr ediyorum.

haksızsın demedimki haklıyken haksız gibi olmuşsun dedim

haksızsın demedimki haklıyken haksız gibi olmuşsun dedim

Canım kusura bakma ben hakliyken haksız durumuna düştüğümü zannetmiyorum yazacaktım. Çünki kendiside gerçeğin ne olduğunu biliyor o yüzden telefonu açar açmaz patladı kendi hatasını örtmek için. :)

Yaptığınız herşey baştan sona yanlış. Evet size hatalı davranmış olabilirler, suçlu onlarda olabilir ama evliliğin bence ilk kuralını şimdiden yok saymışsınız siz "asla eşine ailesini kötüleme" Hoş bir dille anlatabilirdin kayınvalidene, ya da nişanlınla daha usturuplu konuşup gidip beraber değiştirebilirdiniz. Ve ayrıca, nişanlınız için yada ileride eşiniz olabilecek insan için söylediğiniz lafa bakın "dünyanın fırçasını yedi", bence sizi fırça yediği için değil, ailesini ona şikayet edip kötülediğiniz için aramıyor.

Kendine iyisini ozelini yaptirip sana uyduruk bir kolliyemi taktı yahu en iyisini sana takmasi sana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kendine iyisini ozelini yaptirip sana uyduruk bir kolliyemi taktı yahu en iyisini sana takmasi seni sevmesede onun gururu millete karşı oyle degilmi degisikmis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence iyi kötü ne olursa olsun sonuçta hediye diye verilmiş,En fazla takmaz yeri gelirse bir laf söylerdin. Ama hediyeyi iade etmek bi ton laf saymak gereksiz ve şık olmamış. Kv.niz yapmışsa kendi seviyesini gösterir ne gerek var üç kuruşluk şeyler için paragöz insanlar gibi görünmenize anlamıyorum.

Boyle seyleri anlatinca insanlara basitmis gibi geliyo ki bana da oyle geldi. Eminim zor bir durumdur kolyenin eski oldugunu hissedip uzulmek. Ama ben de senin gectigin yollardan gectim. Cok ses etmemek gerekiyor boyle durumlarda. Kolyeyi kutuya koyup nisanlina verip yallah deyip saydirinca sence kim hakliyken haksiz duruma dustu? Bosversene. İlerde gider satarsin istedigini alirsin. Bir pire icin butun battaniye yakilir mi? Bosversene. Oluruna birak. Emin ol erkekler kabul etmiyo ama her seyin farkindalar. Ve alttan alttan eslerinin yanindalar. Sana caktirmadan o kiziyodur zaten annesine. Senin bise demene gerek yok yani. Sus gitsin

canım daha nişanlıyken sorunlar başlamışş
nişanlına söz geçiremiyosan işin zorrr ..
mesafeni koru,saygısızlık yapma,hakkını savun
bi daha geri gelmiyo çünkü,içinde kalmasın

sonuna kadar katılıyorum , bir sorun olursa eşine sakin bir dille söylemek işe yarıyor

Tatlım öncelikle evlilikte aileler çok önemli. nasıl insanlar oldukları. bende evlenmeye ilk adımımı atıcaktım sadece aileler tanıştı bende sorunları anlatsam bunun yanında devede kulak kalır. hiç nişan olayına girmeden bitirdim. başta ailelerin uyuşması brbirlerine saygısı çok önemli.nişanlının bu olaylara yaklaşımına bak keşke kolyeyi takarken nişanlında orda olsaydı sen taktıktan hemen sonra kolyeyi gösterseydin nişanlına. ama eğer nişanlını gerçekten seviyorum evleneceğim diyorsan alttan alıcaksın.görmezden geliceksin birde kayınvaliden ile aynı şehirdemisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…