selam kızlar. :) son bi aydır kaynanamla ciddi sorunlarım var.. daha doğrusu nişanlımın ailesi ile! -.- öncelikle sorun nişan yüzüklerimizde başladı istediğim yüzük çok pahalı gelince laf ettiler ama ben yinede istediğimi aldım. yeni olay ise tr'den kayınpederim bana bir kolye getirdi ve aynısın kaynanama da getirmiş ben kolyeyi seçtiğim halde buraya kadar sorun yok asıl sorunu şimdi anlatıyorum.. bi gün kaynanamlara ailecek kahvaltıya gittik kayınpederim trden geldikten sonra ve kaynanam getirdi kızım gel kolyeni takiyim diye kolyeyi.. ben kolyeye bakmak isterken hiç elime bile vermeden boynuma taktı! o ara nişanlımın halası geldi (çok açık sözlü bi insan) "ayy kızım sana en dandiğini takmışlar baksana kaynanın boynundakine parlıyor" dedi ve eve gelir gelmez kolyeyi çıkardım bi bakiyim derken kolyenin üstü hep cizik di sanki kullanılmış gibi ve sanki kaynanamın boynundaki ona değilde bana gelmiş ama o bana eskisini verip yenisini boynuna takmış ki benim istediğim madalyon nazar duası ileydi bana gelen ise ayet el kürsiydi.. herneyse ben bunu kendime yediremedim çünki onların ısrarıyla ben bu kolyeyi seçip istedim ve geçtim kenara bana üstünden tır geçmiş bir kolye gelince ertesi gün koydum kolyeyi nişanlımın evine haydi yallah dedim.. Nişanlım'ada bi ton saydım ve kolyeyi ailesine geri gönderdim bunun üzerine kaynanam annemi aradı ve "biz çok üzüldük kolyede ne varki ozaman senin kızının gönlü yok" diyip dünyanın lafını saydı.. buna karşılık nişanlım annesinin lafı ile bana cephe aldı ve tam bir hafta konuşmadı!!! büyükler araya girince (eniştem) aralar tam düzeldi bir iki gün önce yine yeni bir vaka çıktı ve ben nişanlımşa tartıştım konu ise onun annesini neden arayıp hal hatırını sormamam.. ben açtım ağzımı yumdum gözümü ve annesinin bir adım atması gerektiğini söyledim çünki ağır laflar yapan o diye.. ve haklı olduğumu düşündüğüm bir yerde hayatta özür dilemeyeceğimi söyledim.. Nişanlım bu seferde bana cephe aldı ve bu sefer yüzükleri atarım noktasına getirdim ailelerimiz tabi karıştı olaya ve şimdi kaynanamın 360 derece dönmesini bekliyoruz eğer dönmiyecek olursada bu işin kesin biteceğini şimdiden biliyorum çünki kadın sanki bana rakip gibiymiş gibi davranıyor ve bizi ailecek salak yerine koyuyor!!!! nişanlım ise 3-4 gündür arayıp sormuyor haklı sebeplerden dolayı çünki dünyanın fırçasını yedi.. herneyse kızlar ne yapmalıyım sizce? Sinirden çatlamak üzereyim kadınjn yaptığı acayip sinirimi bozuyor...
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü