Allah razı olsun. Amin inşallah. Darısı tüm isteyen kardeşlerime sağlıcakla inşallah. Çok bekledim çok. Lakin bu mide bulantısı mide ağrısı herşeyden tiksinti mahvetti beni. Bırak sütü su zor içiyorum. Ne olacak bilmiyorumÖncelikle hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini
Hamile degilim ama mide bulantısı için bir bardak sute bir kesme seker atıp içersen iyi gelir bende ise yariyo seker vs sorunun yoksa tabi.
darisi benim de basima duani beklerim mide bulantısına raziyim
SelamSelam kızlar 7 yılın sonunda doğal yoldan gebelik nasip eden Rabbime şükürler olsun. Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Sat 24 eylül 6 haftalık hamileyim. Bulantılarım mide kramplarim herşeyden tiksinmem çok etkiledi beni. Çalışan biriyim odamda sürekli bir boğaza kadar gelen bulantı var açım yemek yiyemiyorum doktorum bunların hepsine normal dedi. İlaç veremem dedi. Folik asit kullanıyorum sadece. Sizde durumlar nasıl ? Var mı kendinizce tecrubeleriniz mideyi rahatlatan
Kurban olayım Allaha vakti zamanını bekliyor herşey ve imtihan gerçekten imtihan sağlıkla kucağınıza alın inşallah bende 6 haftalık gebeyim iştahım yok uyku hali ve yorgunluk oluyor yemek konusunda çık normal bende hemen duyuyorum yemek istemiyorumSelam kızlar 7 yılın sonunda doğal yoldan gebelik nasip eden Rabbime şükürler olsun. Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Sat 24 eylül 6 haftalık hamileyim. Bulantılarım mide kramplarim herşeyden tiksinmem çok etkiledi beni. Çalışan biriyim odamda sürekli bir boğaza kadar gelen bulantı var açım yemek yiyemiyorum doktorum bunların hepsine normal dedi. İlaç veremem dedi. Folik asit kullanıyorum sadece. Sizde durumlar nasıl ? Var mı kendinizce tecrubeleriniz mideyi rahatlatan
Sizede buralara bende hamileyim heyecanını yazmak nasip olsun Allah isteyen herkese nasip etsinÖncelikle hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini
Hamile degilim ama mide bulantısı için bir bardak sute bir kesme seker atıp içersen iyi gelir bende ise yariyo seker vs sorunun yoksa tabi.
darisi benim de basima duani beklerim mide bulantısına raziyim
Çok zor ve de yaşadım ayni şeyleri sürekli kusarak geçti ilk 3 ayım iğrençti gerçekten ama geçiyor merak etme. 23 haftaligim şuan çok iyiyim mide bulantısı bitti iştah açıldı. Biraz sabret yani. Benim mideme nane çayı iyi geliyordu. Ama yine de çok kötü olduğum için ilaç kullanmıştım o kesiyordu bulantiyi doktoruna danisabilirsin prilam Dr isimli bir ilaçSelam kızlar 7 yılın sonunda doğal yoldan gebelik nasip eden Rabbime şükürler olsun. Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Sat 24 eylül 6 haftalık hamileyim. Bulantılarım mide kramplarim herşeyden tiksinmem çok etkiledi beni. Çalışan biriyim odamda sürekli bir boğaza kadar gelen bulantı var açım yemek yiyemiyorum doktorum bunların hepsine normal dedi. İlaç veremem dedi. Folik asit kullanıyorum sadece. Sizde durumlar nasıl ? Var mı kendinizce tecrubeleriniz mideyi rahatlatan
Aminnn çok teşekkür ederimmSizede buralara bende hamileyim heyecanını yazmak nasip olsun Allah isteyen herkese nasip etsin
Sürekli boğazımda hazır bekliyor sanki. Çubuk kraker de kesmiyor zatn ne yesem dokunuyorSelamhamilelik sürecini bulantılı geçiren biri olarak yazıyorum kızımda 5.5 haftayken başladı 13.-14. Hafta gibi ancak bitmişti . Sabah bulantım daha yoğun oluyordu . Çubuk kraker işe yarıyor diye biliyorum
Rabbim istemedigi sürece yaprak kimildamaz denilir ya gerçek ve somut örneği. Tüp bebeğin tutmadığı yıllar sonra doğal yoldan gebelik yaşayan arkadaslarim akrabalarım var. İstediğin kadar tüp bebek yap Rabbim istemezse tutmaz. Amin hepimiz de sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah. İştah bende de sıfır yaklaşık 4 kilo verdim. Çalışıyorum Allahtan yoğun bir isim yok. Kendi odamda rahatım. Sürekli uyku hali bende de var. Arada mescide yada arabaya gidip uyuyorum yani o dereceKurban olayım Allaha vakti zamanını bekliyor herşey ve imtihan gerçekten imtihan sağlıkla kucağınıza alın inşallah bende 6 haftalık gebeyim iştahım yok uyku hali ve yorgunluk oluyor yemek konusunda çık normal bende hemen duyuyorum yemek istemiyorum
Doktorumla konuştum kusmam yoktu o sıralar sadece midem bulanıyordu sürekli. Şimdi de atmaya çalışıyorum ama atamıyorum.cunku yediğim doğru düzgün bişi yok zaten. Herşeyden tiksinti mahvetti beni. Sabırla geçmesini bekliyecez çok şükür diyelim.Çok zor ve de yaşadım ayni şeyleri sürekli kusarak geçti ilk 3 ayım iğrençti gerçekten ama geçiyor merak etme. 23 haftaligim şuan çok iyiyim mide bulantısı bitti iştah açıldı. Biraz sabret yani. Benim mideme nane çayı iyi geliyordu. Ama yine de çok kötü olduğum için ilaç kullanmıştım o kesiyordu bulantiyi doktoruna danisabilirsin prilam Dr isimli bir ilaç
Malesef benim de böyle 6. Haftada başlamıştı. Doktorum ilaç vermek istememişti. Kanamam da olduğu için 2 aya yakın rapor verildi. Evdeydim ve sürekli kusuyordum. Sanırım 7. Hafta civarı prilam ilacına başladım. Doktorum da tamam dedi. Yine de inanılmaz halsizdim, mide ağrısı, yanması ve bulantısı vardı. Canım acıyordu baya. Ağzımdaki metal tat bitmiyordu. Salça soğan kokusuna tahammülüm yoktu. Yemek yapamıyordum. Prilamı gece uyurken 2, sabah 1 içiyordum. O da aşırı uyku yapıyor. Ben doğal yolla bir çözüm bulamadım. İlaca rağmen kusuyordum, ama ilaç olmadığında daha da beter olduğum için ilacı kullanmaya devam ediyorum hala, 8. Aydayım. 12-14. Hafta civarı ilaçla birlikte kusmalarım azaldı, 4. Ay civarı nadiren kusmaya başladım. Şimdi de ayda bir iki kusuyorum. Allah yardımcın olsun canım. Mide yanmasına gaviscon kullandım. 3. Aydan sonra daha ağır ilaç verebiliyor doktorlar ama ben onları kullanmadım. Prilam en zararsız ilaçmış. Bana böyle yol gösteren olmadı, doktorum bile ilaç adı vermemişti, kendi kendime araştırıp buldum, umarım sana faydası olur.Selam kızlar 7 yılın sonunda doğal yoldan gebelik nasip eden Rabbime şükürler olsun. Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Sat 24 eylül 6 haftalık hamileyim. Bulantılarım mide kramplarim herşeyden tiksinmem çok etkiledi beni. Çalışan biriyim odamda sürekli bir boğaza kadar gelen bulantı var açım yemek yiyemiyorum doktorum bunların hepsine normal dedi. İlaç veremem dedi. Folik asit kullanıyorum sadece. Sizde durumlar nasıl ? Var mı kendinizce tecrubeleriniz mideyi rahatlatan
Sağlıcakla alın kucaginiza inşallah. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Nasıl geçti gitti o süreç. Bu halim hiç bitmeyecek gibi.Malesef benim de böyle 6. Haftada başlamıştı. Doktorum ilaç vermek istememişti. Kanamam da olduğu için 2 aya yakın rapor verildi. Evdeydim ve sürekli kusuyordum. Sanırım 7. Hafta civarı prilam ilacına başladım. Doktorum da tamam dedi. Yine de inanılmaz halsizdim, mide ağrısı, yanması ve bulantısı vardı. Canım acıyordu baya. Ağzımdaki metal tat bitmiyordu. Salça soğan kokusuna tahammülüm yoktu. Yemek yapamıyordum. Prilamı gece uyurken 2, sabah 1 içiyordum. O da aşırı uyku yapıyor. Ben doğal yolla bir çözüm bulamadım. İlaca rağmen kusuyordum, ama ilaç olmadığında daha da beter olduğum için ilacı kullanmaya devam ediyorum hala, 8. Aydayım. 12-14. Hafta civarı ilaçla birlikte kusmalarım azaldı, 4. Ay civarı nadiren kusmaya başladım. Şimdi de ayda bir iki kusuyorum. Allah yardımcın olsun canım. Mide yanmasına gaviscon kullandım. 3. Aydan sonra daha ağır ilaç verebiliyor doktorlar ama ben onları kullanmadım. Prilam en zararsız ilaçmış. Bana böyle yol gösteren olmadı, doktorum bile ilaç adı vermemişti, kendi kendime araştırıp buldum, umarım sana faydası olur.
naneli şeker falan iyi geliyordu benim öyle şiddetli bulantım yoktu. Bulandığı an şeker atıyordum iyiydi. Arkadaşıma da polo şeker iyi gelmiiş mesela
Bende sadece salatalık bol tuzlayip yiyiyomBenim 12. Haftada başlamışti bulantılarım. Muz,süt, beyaz leblebi iyi geliyordu. Sadece kahvaltı ve kaşarlı tostla geçirdim hamileligimi maalesef
5 hafta baslayıp 20.Haftaya surmustu. Prılam mıydı adı neydi onh ıcıyırdum gunde 4 kere ve arada serum takvıyesı yapıyırdum. Bnmkı hastalık derecesine gelen kusmalardı. Bır sure kokan herseyden uzak durun ki bna su bıle kokuyordu rabbım yardımcınız olsunSelam kızlar 7 yılın sonunda doğal yoldan gebelik nasip eden Rabbime şükürler olsun. Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Sat 24 eylül 6 haftalık hamileyim. Bulantılarım mide kramplarim herşeyden tiksinmem çok etkiledi beni. Çalışan biriyim odamda sürekli bir boğaza kadar gelen bulantı var açım yemek yiyemiyorum doktorum bunların hepsine normal dedi. İlaç veremem dedi. Folik asit kullanıyorum sadece. Sizde durumlar nasıl ? Var mı kendinizce tecrubeleriniz mideyi rahatlatan
Hah aynen su bile kokuyor ya. Biraz daha bekliyim geçmese tekrar doktora gidecem. Neden oluyor bu bulantılar acaba ya5 hafta baslayıp 20.Haftaya surmustu. Prılam mıydı adı neydi onh ıcıyırdum gunde 4 kere ve arada serum takvıyesı yapıyırdum. Bnmkı hastalık derecesine gelen kusmalardı. Bır sure kokan herseyden uzak durun ki bna su bıle kokuyordu rabbım yardımcınız olsun
Hormon degısımleri. Kımınde hafif kiminde agır seyrediyor. Bn agır gecırenlerdenım. Kusmamak ıcın 6da yatıp uyydugum zmnlar cok oldu. Hatta esımle bıle aynı odada yatmadık. Gorunce bıle mıdem bulanıyorduHah aynen su bile kokuyor ya. Biraz daha bekliyim geçmese tekrar doktora gidecem. Neden oluyor bu bulantılar acaba ya