Basliktada belirttiğim gibi yan siniftan bi çocuğa asık oldum ama cocukla hiç tanışmadım yani konuşmadım. çocuk beni tanıyor çünkü onun yakın arkadaşı ile konuşuyorum ve yakın kız arkadaşım var onun sınıfında .cocukla bir çok kez göz göze geldik.kız arkadaşım çocuk sana bakıyor diyor dikkatini çektin diyor ve kız bu konularda haklı çıkar kendime güveniyorum okulda bir çok erkekten çıkma teklifi aldım ve hepsini tahmin etmişti kiz arkadasim. Geçen gün kantine gittik arkadaşımla kafamı kaldırdığımda cocukla göz göze geldik ve öyle bi bakıyordu ki :))) 5-6 saniye bakistik ve ben utandigimdan gözlerimi kaçırdım çocuk ta bunu fark etti sanırım sonra baktimi bilmiyorum bakamadim çocuğa. Geziye gitmiştik çocuk sürekli arkamdaydi. Arkadaşım gizli olarak okulda dikkatini çeken kız varmı diye sordu oda var dedi ve bi kaç dakika sonra yanıtını sildi .cocukla göz göze geliryoruz çocuğun sınıfına girdiğimde bile öyle bi bakıyor ki eriyorummm :)))) yani kiziz sonuçta hissediyor insan ama ben hiç konuşmadım. ve ben konuşamam ilk adımı atamam çok utangacim çocuk zamanla atar gibi geliyor bunun için daha çok dikkatini çekmem gerektiğini düşünüyorum yada acaba yaniliyormuyum belkide hoslanmiyordur sizce lütfen yardım edin kız erkek fark etmez lutfen
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Imdat asik oldum yardim edin
- Konu Sahibi Su ikiz
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #imdat #sevgi #yardim #love #guzellik aşk