Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Su ile yıkadım geçmedi :S sir ağda evet, aklıma ne gelirse yaptım krem sürdüm, ıslak mendille sildim, sabunla yıkadım geçmedi. bende aman kalsın kuruyunca bulurum bi çaresini dedim uzun kollu t-shrt giymiştim yapışmasın diye streç flimle sardım şimdi bi açtım ki hepsi strece yapışmış :)) Fikirleriniz için teşekkür ederim yne de :)
Allahım bu kaçıncı sir ağda kazası :roflol: Ağda firmasını mahkemeye verelim paketlerin üzerine kocaman kıpkırmızı yazsınlar "bu ağda yanlızca yağ ile temizlenir" diye :roflol:
bende ilk koltuk altımı sır adayla aldığımda yapışmıştı ağda :bbo: aklıma hiç yağ sürmek gelmemişti yapış yapış gezdim öyle koltuk altı rulonu kullandığımda biraz yapışkanlığı hafifliyodu -tatlicadiarzu- sonradan kuaförüm söylemişti