• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin bana karşı soğukluğu

Oncelikle bu kiz kuzenle konusun ben okudum sinir oldum sen kim oluyosun ya kuzenisin tamam ama adam evli g...kali benim kocamda bazen oyle geldigi zamanda ben geri itiyorum haddini bilecek biz kadinlar keyfi degiliz ...sizde umursamayin beni dinleyin bos verin..duzelir

Öyleyse onun sana davrandığı gibi davranacaksın canıms. Kendi keyfine bakacaksın. Evde neşeli enerjik kahkahalı bir kadın olacaksın ama onunla ilgilenmeyeceksin. Yemek yapıyorsan sevdiğin bir müziği açıp kapıyı kapatıp neşeyle dans ederek bir sağa bir sola kıvırarak yapacaksın. Ona trip atmayacaksın ama sana ihtiyacım yok sensiz de mutlu bir kadınım mesajını vereceksin. Her geldiğinde seni evde bulamayacak arkadaşlarınla takılacak eve mutlu bir şekilde geleceksin vs.

Ben erkek olsam şahsen böyle enerjik pozitif mutlu danslı renkli bir kadına ilgisiz kalamazdım. Taş olsan çatlarsın ama bunlar da olmazsa o zaman benden sevgisini esirgeyen bir kocayla yaşayamaz ömür çürütemez ve alternatifleri düşünürdüm.
Aynende katiliyorum kesinlikle

Bence tam tersi somurtmadan güleryüzle yapmalısın ne yapıyosan. Trip atmak pek işe yaramıyor. Yani köprüyü geçene kadar demiş ya köprüyü tam da geçemediğini ona muhtaç olmadığını cepte olmadığını, onsuz da mutlu bir çevren ve hayatın olduğunu göstermelisin. Bunu da istikrarlı şekilde yapmalısın canom. Senin gibi bir kadını, karısını kaybetmekten korkmalı.
Bense bunu istiyorum kaybetmekten korksun istiyorum bunu ben değil o yaşasın ben yanına yaklaşacağıma o bana yakın un istiyorum bir aydır yaklaşmıyorum kardeş gibi yatıyoruz resmen ne kadar böyle sürdürecek bilemiyorum

Sürekli tartışarak değilde güzel bi dille sevgini belli et sakın tartışıp onu dışarıya doğru yöneltme sen bi iki süpriz yapsan sevdiğini söylesen eskileri hatirlatsan oda zamanla görünce düzelir inşallah kardeşim sadece sabırlı ol ve eşini kazan kimseye bırakma uyuyunca aşkım uyan yatagimiza geçelim falan söyle hakkında hayırlısı canm
Öyle de yapıyorum ben mıçmıç olmayı sevmiyorum diyo tamam gelicem diyo gecenin bi vakti veya sabah geliyo yanıma oda üşürse kullanılıyomuşum gibi hissediyorum ister istemez onu kaybetmek istemiyorum çok severek evlendim böyle hayal etmemiştim

Boyle adamlara hic haber verilmeden iki gun otele gidip telastan ölsun istyorum.Bu kadar da umursamazlik gercekten bi silkelemek lazim

Oncelikle bu kiz kuzenle konusun ben okudum sinir oldum sen kim oluyosun ya kuzenisin tamam ama adam evli g...kali benim kocamda bazen oyle geldigi zamanda ben geri itiyorum haddini bilecek biz kadinlar keyfi degiliz ...sizde umursamayin beni dinleyin bos verin..duzelir
İnanın kızı bi kaşık suda boğasım geliyo küçük ergen daha ama ne olursa olsun benim hakkımda da ileri geri konuşuyor karını sevmiyorum demiş eşime mesajları okudum sinirden oturdum ağladım kız fotoğraf atıyorum beni özlediğinizi biliyorum yazıyor eşimden evet hemde çok diyo daha bana bi kere seni çok özledim demedi benimle canımlı cicimli konuşmaz kuzeniyle konuşması sinirimi bozuyo yüzüne vuruncada o kadarcık kızla kendini bir mi tutuyosun diyo çok kötüyüm bi kaç gündür sürekli kafama takar oldum

Boyle adamlara hic haber verilmeden iki gun otele gidip telastan ölsun istyorum.Bu kadar da umursamazlik gercekten bi silkelemek lazim
Öyle de yapamam ki yanlış anlar bide oda biraz kötü anneme kalmaya gisemiyorum otele gitsem kıyamet kopar

Hizmetcilik yapma camis gibi uyu bence. Bazi erkekler sirf ihtiyactan evleniyor. Su an devam ettigin sekilde ilgisini cekemeyecegin asikar. Kopruyu gectikten sonra huy degistiren adami sevmek ve ilgisini cekmek icin yardim istemek de ilginc ama bence.
Başka çarem olmadığı için yardım istiyo bilirmiyim sizce. Çünkü ayrılmayı da düşündüm yapamadık ayrılamadık boşanmaya kadar gittik uçurumun kenarından döndük.. elbette bi çözümü vardır diye danışıyorum istemiyorsan yardımcı olmak yorum yapmazsın olur biter teşekkür ederim.

İnanın kızı bi kaşık suda boğasım geliyo küçük ergen daha ama ne olursa olsun benim hakkımda da ileri geri konuşuyor karını sevmiyorum demiş eşime mesajları okudum sinirden oturdum ağladım kız fotoğraf atıyorum beni özlediğinizi biliyorum yazıyor eşimden evet hemde çok diyo daha bana bi kere seni çok özledim demedi benimle canımlı cicimli konuşmaz kuzeniyle konuşması sinirimi bozuyo yüzüne vuruncada o kadarcık kızla kendini bir mi tutuyosun diyo çok kötüyüm bi kaç gündür sürekli kafama takar oldum
O ergenin telefonunu alırım ararım ağzıma geleni sayarım her aradığında da ben açarım telefonunu eşimin.. Tamam kuzendir candır ama bu ne bu şeytan yani resmen.. Ne demek karını sevmiyorum.. Beni sevmek zorunda değilsin elbette ama bunu eşime bu kadar rahat söyleyemezsin.. Hoş söyleyene değil söyletene bakacaksın yani eşinizin de buna izin vermesi çok saçma..

Kocana ederi kadar deger vereceksin cnm..sende onu umursamiyormus gibi yap.. ilgilenme..
Teşekkür ederim canım öyle yapmayo düşünüyorum artık aslında o evde yokken sorun yok eve gelince o ilgilenmedikçe sinirlerim tepeme çıkıyor telefonla oynaması takmaması uyuz ediyor beni

O ergenin telefonunu alırım ararım ağzıma geleni sayarım her aradığında da ben açarım telefonunu eşimin.. Tamam kuzendir candır ama bu ne bu şeytan yani resmen.. Ne demek karını sevmiyorum.. Beni sevmek zorunda değilsin elbette ama bunu eşime bu kadar rahat söyleyemezsin.. Hoş söyleyene değil söyletene bakacaksın yani eşinizin de buna izin vermesi çok saçma..
Zoruma giden de o zaten senin benim karımla ne alıp veremediğini var demiş cevap olarak beni seviyorsan onu da sevmek zorundasın yazmış kız hayır sadece sen demiş eşimin cevabıda cnm bnm aynen bu şekilde yazmış o yazışmalardan sonra konuşmaya devam etmesi çok üzüyor beni kıskancım zaten ona pek belli etmem ama içten içe kendimi yer bitiririm

Böyle şeyler okudukça evlenmekten iyice soğur oldum.bu erkeklerin derdi ne bukadar.severek evlenip bu hale gelmek niye.offf benm bile okurken canm sıkıldı Allah sabır versin canm

Canım ya üzülme sorun sende değil .
Yani o yapmiyorsa sen yap ne bileyim böyle yanına otur sarıl öp.
Uzak duruyorsa sen yaklas.
Yok buna rağmen odunluk yapmaya devam ederse ist o zaman gerçekten sorun var demektir.
Eşin sonuçta öyle surat asip soğutma kendinden.
Baktın hala ayni al karşına konuş evliligimiz mutlu değil de bana kadın olduğumu hissettir de kizmadan kavga etmeden güzelce konuş
Hep ben oluyorum zaten yakınlaşan alttan alan yemek temizlik falan para yaptığım şeyler aç bırakmam hiç onu kendim aç yatarım onu yine de aç bırakmam belki de benim kadar sevmiyodur ne bileyim soğudu mu benden sordum hayır sogumadım dedi ama günlerdir hatta bi aydır yakınlaşmıyoruz bile çok tuhaf davranıyor en son ben yaklaşmıştım ona zaten ama geri çevirdi benibu yüzden onun bana gelmesini bekliyorum onun ilgilenmesini ne bileyim çok üzgünüm elimden bişeyde gelmiyor

Başka çarem olmadığı için yardım istiyo bilirmiyim sizce. Çünkü ayrılmayı da düşündüm yapamadık ayrılamadık boşanmaya kadar gittik uçurumun kenarından döndük.. elbette bi çözümü vardır diye danışıyorum istemiyorsan yardımcı olmak yorum yapmazsın olur biter teşekkür ederim.
Aaa bak benim aklima gelmemisti o demek ayrilamadiniz.Tisikkirler ve basarilar cınım.:KK8:
:21:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.
Ben bir buçuk yıllık evliyim eşim bana karşı hep soğuk ilgisiz ve bwn bu durumdan çok rahatsızım hatta sinir oluyorum diyebilirim. Sanki ben evde sadece hizmetçiymişim gibi davranıyor hep sülalesi ön planda ben hiç umrunda bile değilim başımağrısına neyin var diye sormaz bana bir kere bile tatlı ni söz söylemez nişanlıyken böyle değildi sürprizler yapardı sevdiğini belli ederdi bi şekilde. Evlendikten sonra ne ilgi kaldı ne aşk ne saygı sürekli telefonundan oyun oynuyor kız kuzeniyle konuşuyor canımlı cicimli. Sinir ediyor beni beni kimseye vunmuyor arkamda durmuyor evlendiğimiz günden beri evdeyim çıkıp birlikte hiç bir şey yapmıyoruz ya işte ya arkadaşşarıyla takılıyor 1 aydır da yaklaşmıyor bana koltukta uyuya kalıyor üşürse yanıma geliyor ne yapabilir im nasıl onu eskisi gibi ilgili hale getirebilirim neden benden uzak duruyor acaba? Lütfen bana yardımcı olun çok seviyorum eşimi yuvam yıkılsın istemiyorum böyle de olsun istemiyorum nasıl istekli hale getirebilirim onu ilgisini çeebilirm değerimi almasını istiyorum sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edin arkadaşlar :KK43:
konuşmayı denesen ?
acık acık ama. imalar ile degil. gözümden anlasın ruhumu okusun ile degil.
tatlı bir sohbet ortamı yaratıp senin le dışarı cıkıp el ele yürümek istiyorum. hadi! lütfen..
adamlar baş agrısına pek tepkili degildir. başı agrıyan insan agrı kesici alır gecer derler.
ama agrılı sancılı zamanlarında ilgi bekkiyorsan bunu da söyle.
aşkım başım agrıyor az bir gel deöp sev agrım gitsin diyebilirsin ?

konuşmayı denesen ?
acık acık ama. imalar ile degil. gözümden anlasın ruhumu okusun ile degil.
tatlı bir sohbet ortamı yaratıp senin le dışarı cıkıp el ele yürümek istiyorum. hadi! lütfen..
adamlar baş agrısına pek tepkili degildir. başı agrıyan insan agrı kesici alır gecer derler.
ama agrılı sancılı zamanlarında ilgi bekkiyorsan bunu da söyle.
aşkım başım agrıyor az bir gel deöp sev agrım gitsin diyebilirsin ?
Teşekkür ederim denicem tavsiyelerinizi biraz zor bir insan biraz da tuhaf ben böyleyim değişmem der hep

Teşekkür ederim denicem tavsiyelerinizi biraz zor bir insan biraz da tuhaf ben böyleyim değişmem der hep
bunu değiştirme olarak ona algılatırsan değişmem der tabi.
görev gibi söyleme.emir verir gibi de degil.
iste. bakka gittiginde ekmek ister gibi. :)
süreklilik de arz etmesin o dk neyi istiyorsan onu söyle.
örnek ben ve eşim. biz herr konuda baya başarı ile sorunlarımızı çözen bir çiftiz.
eskiden değişmem değişmem derdi. kaldı ki değişim sanardı dediklerimi.
hep- usanmadan. eger değişim gösterilecek konu-olay vb.. neyse mantıklı, olumlu ve yapıcı birşey ise değişim kötü degildir. derdim.
az az anladı. sonra tarzımı değiştirdim. şimdi beni daha iyi anlaıyor.brende onu.
biz acık ve net birşekilde beklentilerimizi istemekde söylemekte çözümü bulduk.
hayır derse de uzatmam. ama sebebi varsa acıklamasını isterim. acıklmasını da genelde de dogru cıkar :KK70:

Zoruma giden de o zaten senin benim karımla ne alıp veremediğini var demiş cevap olarak beni seviyorsan onu da sevmek zorundasın yazmış kız hayır sadece sen demiş eşimin cevabıda cnm bnm aynen bu şekilde yazmış o yazışmalardan sonra konuşmaya devam etmesi çok üzüyor beni kıskancım zaten ona pek belli etmem ama içten içe kendimi yer bitiririm
E yuhhhhhhhhh!!!! Bu kız kaç yaşında eşin kaç yaşında canım?? Yuh ki ne yuh hemde...

Allah sabir versin canim acaba esinin ailesiyle aran nasil ondan bu sekilde davraniyor olabili mi?

Back
X