imdaaat klomen!!!

Winston

EGE & ECE
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2008
1.109
1
641
Diğer
merhaba aranızda daha yeniyim klomen tedavisi nasıl oluyor beni bilgilendirirseniz sevinirim ayrıca pko hastasıyım şimdiden tşkler

öncelikle hoşgeldin
klomen yumurtalıklarını uyararak normalde bir olan yumurta sayısını artırmak için kullanılır
yumurta sayısının artması gebelik şansını da artırır
adetin 5. günü başlanarak dr un önerdiği dozda kullanılır
inşallah bu ilk ve son tedavin olur

Son düzenleme:
bende kullandım klomen kullanmaz olaydım butun yan etkılerı oldu bende bıraz dıkkatlı ol kullanırken yumuratalıklarını buyutuyo sanırım bana kıst yapmıstı umarım ıyı olursun cıunku klomende sonuc vermezse asıl tedavın baslar.

çok tşk ederim verdiğiniz bilgilere.daha başlamadım zaten kullanmaya ilk etapda farlutal kullanıyorum adetimin olması için bakalım inşallah ilk ayda sonuç alırım.

benim eşim klomen kullanıyo canım onun spermmiyogram testi sonucu verdi doktor e vitamınıyle klomen tedavisi uyguladı 2 ay bakalım bekiyoruz test yaptırıcaz bir daha sevgilerle....

benim eşim klomen kullanıyo canım onun spermmiyogram testi sonucu verdi doktor e vitamınıyle klomen tedavisi uyguladı 2 ay bakalım bekiyoruz test yaptırıcaz bir daha sevgilerle....

merhabalar bende klomene bugün başlıyorumkist yapyıgını duyunca biraz korktum diyebilirim dualarınızı bekliyorum

slm cnm bende pkoluyum ilk klomen kullandım adetin 5.günü başladım günde 1 tane ile sonra adetin 17.gününe kadar yumurtam büyümedi dr da daha artık büyümez gelme dedi bir dahaki aya kaldı dedi ilk tedavimdi çok üzüldüm hapla bile büyümediler diye ağladım. Sonra yine her zamanki gibi adetim gecikti bayagı ama yumurtam büyümediya hamilede olamam test yapmıodum en son dayanamadık test yaptım ve şuan 2 aylık hamileyim :))) Yani anlıcan yumurtam kendiliğinden büyümüş çatlamış hamile kalmışım Allahıma şükürler olsun ki :)

merhaba aranızda daha yeniyim klomen tedavisi nasıl oluyor beni bilgilendirirseniz sevinirim ayrıca pko hastasıyım şimdiden tşkler

cnm bende pkoluyum.bu ay ilk defa klomen tedavisi gördüm.önce farlutalla regl oldum reglimin 5.günü klomene başladım.günde 2 tane sabah akşam kullandım.ama yumurtam büyümedi.11 mm de kaldı.18-20 mm olması lazımmış.moral bozukluğu yaşadım tabi.bu ay günde 3 tane kullancam.oda sonuç vermezse göbekten iğneye başlıcam,o kesin sonuç veriyomuş.umarım hepimiz için bu süreç çok kısa olur ve en kısa zamanda hamile kalırız.sanırım biraz sabır gerek....

bende klomeni en çok kullananlanlar arasındayım evet kist yaptı ama 2-3 defa alışıyor bünye.sudeşum hamile ilk kullanmasından onlar bir vesile tabiki ama elimizden geleni yapmalıyız..

bende klomen kullandığım zaman yumurtam gelişmedi
dr bana glukophene verdi yumurtalarımın gelişmesi için işe yaradı

Klomen kullananların dıkkatıne bende kullandım kıst yaptı fakat bu kıstler kendılıĞınden geÇen ve hamıle kalmanızı etkılemeyen kıstler arkadaŞlar.rahat olun.

allahım herkeze nasip etsin bebek evlat sahibi olmak rabbim anneliği hepimize tattırsın
benim 1 oğlum 6 yaşında allaha şükür 2.yi istiyorum 2 aydır korunmyoz olmuyo bend klomen aldım
bugün hastalandım 5.günü kullanıcağımı biliyorum ama ilişki ne zaman olucak bilgi verirmisiniz [/COLOR
eyvahedigeldismile]

doktor banada klomen verdi aynı zamanda divina bir tane yumurta oluşmuş divina doğumkontrol hapı diyolar öğleyse doktor bana niye bunu verdi bilgisi olan varmı

banada kist yaptı herkeste degisiyor malesef yumurta buyutucu sözde bende bir faydasını görmeidm bir kaç ay kullandım bride

Merhaba Arkadaslar
ayguler bende Klomen kullanıyorum 2 aydır. Ben faydasını gördüm. Yumurtalıklarımda mükemmel bi büyüme vardı. Bi hafta sonra adet günüm. ınsallah olmamda hamileyim diye cıglık atarımkaydirigubbakcemile3

adetim duzensiz bende temmuzda calismalara baslicam ayni zamanda klomen e baslicam korkuyorum kist yaparsa diye 3 aylik folik asit kullanicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…