• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

imdaaaattttt :D

attbtn

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
11
0
6
34
Kızlar, 11.12.13 gibi özel bi tarihte BURSAda nikahımız olacak nişanlım bursalı değil bende uzun zamandr bursada yaşamıyorum ama ailem orda oldugu için orda yapıcaz nikahı. Benim sorum şu: nikahtan sonra başbaşa bi aşkam yemeği düşünüyoruz nişanlım ben bursalı oldugum için organizasyonu bana bıraktı ama ben bursayı doğru düzgün bilmiyorum il dışında çalıştgım için. bana mekan önerin lütfen kurtarın beni bu azaptaann :18:

Kızlar, 11.12.13 gibi özel bi tarihte BURSAda nikahımız olacak nişanlım bursalı değil bende uzun zamandr bursada yaşamıyorum ama ailem orda oldugu için orda yapıcaz nikahı. Benim sorum şu: nikahtan sonra başbaşa bi aşkam yemeği düşünüyoruz nişanlım ben bursalı oldugum için organizasyonu bana bıraktı ama ben bursayı doğru düzgün bilmiyorum il dışında çalıştgım için. bana mekan önerin lütfen kurtarın beni bu azaptaann :18:

Bursa kebapçısına gidebilirsiniz :Büyükşehir Belediye Binası Altı

yemek için orayı önerenler oldu canım ama nkah sabah 10da akşama kadar yapacak bişi bulamadım ne yapalım nereye gidelim :18:

nikah sabah 10 da mı ? :53: kuaföre filan gitmicek misin nikahta gelinlik giymicek misin saat 10a kadar nasıl hazır olucaksın

Back