Canım benim kızım 1.5 yasına kadar 60 cc mama içti en son 90 cc içiyordu.doktordan çikmadık hiç yetiyor o miktar ona demek ki tüm bebekler mama kutusunun üzerindekı kadar içicek diye bişey yok dedi.kız kardeşimin oglu 3 aylık o şimdiden anneaini emmediği zaman 90 cc içiyor.doktor bişey yok dediyse kılıo alımıda iyise tqkma hiçmerhaba kizlar. nolur yardim edin . benim 3 bucuk aylik bebegim var, hic emziremedim, sutumu sagip verdim az olsada dogdugu gunden beri mama ile besleniyor.Aptamil pronutra kullaniyorum. ilk bir bucuk ay cok guzel kilo alan her 2 saatte bir 60 - 90 cc mama icerken , birden. gitgide az yemeye basladi . su an 4 - 5 saat sonra 180 icmesi gerekirken 30 - 60 iciyor.
bebegim guluyor , hareketli
zaman zaman huzursuzlaniyor . İdrar yolu enfeksiyonundan suphelendiler doktorlar bir yok bir var derken en sonunda çıktı . İlacı kullandık geçti. Yemek vermeyebaslarken daha yutmadan bağırsakları çok hareketleniyor ses geliyor karnından. Bazen sanki midesinden ağzına doğru su çalkalanıyor. Baştan beri çık kusan bir bebek degil hepi topu 5 kere kustu . Böyle bir durum yasayanlar var mi. Bilir yardım edin .
İki hafta önce gitmiştik o zaman doktor herşey normal demişti. Yalnız çok gazı var ondan emmiyordur dedi. Ama o zaman kilo alması bu kadar yavaşlamamıştı. Yakında tekrar gideceğiz bakalım bu defa ne diyecek. Yarin size doktor ne diyecek benimle paylaşírsan sevinirim.
Canım benim kızım 1.5 yasına kadar 60 cc mama içti en son 90 cc içiyordu.doktordan çikmadık hiç yetiyor o miktar ona demek ki tüm bebekler mama kutusunun üzerindekı kadar içicek diye bişey yok dedi.kız kardeşimin oglu 3 aylık o şimdiden anneaini emmediği zaman 90 cc içiyor.doktor bişey yok dediyse kılıo alımıda iyise tqkma hiç
Benim kızımın kılı alımında sorun yoktu,bir kaç ay böyle az aldı ama onuda sorun etmedi doktorumuz.canım biz nelere dayandık bu ne ki?kızım 34 haftalık dığdu mitral kapak yetmezliği var.kafana takmaaayaaa çok zor ben şimdiden kafayı diyordum. Nasıl dayandiniz.birde benim oglum gecen şu 300 gr almış, yani anlayacağınız kilo alımı da iyi degil.
Yaaa çok zor ben şimdiden kafayı diyordum , nasıl dayandiniz
Benim kızımın kılı alımında sorun yoktu,bir kaç ay böyle az aldı ama onuda sorun etmedi doktorumuz.canım biz nelere dayandık bu ne ki?kızım 34 haftalık dığdu mitral kapak yetmezliği var.kafana takmaaa