- 26 Kasım 2008
- 6.833
- 86
- 42
-
- Konu Sahibi Kelebekalbi
canim neden yaptirmadiniz ki imam nikahi:26:
ya tweetycım bırşey sorcam ılerde bende düşünmüyorum ımam nıkahını yanı ne bıleyım normal nıkah yeterlı gıbıme gelıyor :26:
ama sen şımdı böyle sorunca merak ettım ımam nıkahı hep kıyılır mı ?:26::26:
Ya komik olacak ama fırsat bulamamıştık gerçekten..Eşime diyorum şimdi mi yaptırsak,saçmalama diyor :)
canim imam nikahi olmadan esin senin helalin olmazki elele tutusmaniz bile gunah yani:26:
hmm anladım canım sağol tweetyyaydınlattın benı
walla gunaha giriyorsunuz benden demesi...
Ya komik olacak ama fırsat bulamamıştık gerçekten..Eşime diyorum şimdi mi yaptırsak,saçmalama diyor :)
bu mehiri simdi istesek olurmu acaba :26:
Yok canım,resmi nikah olduktan sonra ne olacak ki...O zaman resmi nikahın ne anlamı var..Geçerli olanı o sonuçta...İmam nikahı tercih meselesi..
rica ederim,INSALLAH yarin birgun evlenirsen imam nikahida kiy cok zor birsey degil canimha mehirini istemeyi unutma
Neden saçma olsun ki? Bunun bi süresi yok. Eğer imam nikahınız yoksa en kısa sürede kıydırın.
Mehir imam nikanında çok önemli diye biliyorum, bi araştır istersen canım. Belki sizinde nikahı yeniden kıydırmanız gerekebilir
ıstemem mı kızz duydum ya artık bunuda ısterım tabıkı
yada dur bı evleneyımde şımdıden boşanmayı düşünmeyelım tweetycım allah korusun
Yok canım,resmi nikah olduktan sonra ne olacak ki...O zaman resmi nikahın ne anlamı var..Geçerli olanı o sonuçta...İmam nikahı tercih meselesi..
hahahasen isini garantiye al
ya ben istemiste olabilirim istedimmiki esim geldiginde sorayim bi
ben bi arastirayim bunu eger oyleyse tekrar kiydiralim...tessekurler canim