Tüm dersler için geçerli değildir sanırım sadece Arapça derslerini kastediyordur . Sonuçta okulda Arapça dışında bir çok ders işleniyordur .
Bende İngilizce hazırlık okurken sınıfta ve öğretmenle sadece İngilizce konuşabiliyorduk . Türkçe konuşana cevap vermiyordu .
Kaç çocuk imam hatiplere kendi isteği ile gidiyor?
Herşeye mecbur bırakıyorlar...
Rüyalarında arapça konuşuyorlarmış hııı hııı kabus olmasın o?
sizin gibi körü körüne saplantılı bir nesil olacaksa lütfen herkes olduğu yerde kalsın.peki kaç çocuk diğer liselere kendi isteği ile gidiyor. kız meslek lisesine gidenler peki sırf sadece kızlar var diye oralara gidenler. muhalefet için yorum yapmayın lütfen. bizden sonrası inşallah daha bilinçli olacak
NE ALAKASI VAR ŞİMDİ?
Kaç çocuk imam hatiplere kendi isteği ile gidiyor?
Herşeye mecbur bırakıyorlar...
Rüyalarında arapça konuşuyorlarmış hııı hııı kabus olmasın o?
istediğinizi yapın hanımefendi banane?Ben Fransizca calistigim zaman ruyamda Fransizca hatta Çince dersleri gördüğüm zaman da şakır şakır Çince konusurdum.
Neden insanlar mecbur birakilsin? Arapca bir dil değil mi ya? Yani böyle yorumlara varya sadece kahkahayla gülüyorum.
Evet, Bir Fizik hocasiyla cocuk Arapca konusmak zorundaysa o zaman Fizik hocasina da Arapca ogretmeliler..
Ya cok komiksiniz ya. Sadece Arapca dersi icin gecerlidir bu. Bizim zamanimizda Ingilizce hocamiz Türkçe konusanlardan para aliyordu, Türkçe konusmak yasak diyordu. Ahhh ne yapalim biz simdi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?