• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Turist film setinde foto cekimi 26 nisan..
bakıslara dıkkat,yakar :))))

866.jpg

865.jpg

867.jpg

sanırsam angelina burun ameliyatı olmuştu önceki burnuna baktımda hafif bir kavis ve önü hafif etli acaba kafasına mı takmış top gözüküyor diye falan ergen haliyle bilmem ama eski halide çok güzel burnunun bu resimlerde çok güzel duruyor yeni hali hakkatten hokka gibi çok hoş ama eskiden de fena değilmiş bence :))

evet ya hakıkaten guzel,asil bir elbise.

Buarada WANTED 2 icin Kristen Stewart dusunuluyormus Angelina yerine,şaka mı bu ya :gitme:

kristen steward mı? ohaoldumsmile
afedersiniz ama daha bakmasını konuşmasını bilmeyen bir oyuncu angelina'nın yerini nasıl alabilir ya... ayrıca fiziki olarak da hiç tutuyormu onu geçtim göz var nizan var Angelina yla Kristen'ın oyunculuk yeteneği arasında dağlar kadar fark var kristen'ı ilk olarak speak da izledim yaşına göre gayet iyiydi ama alacakaranlıktaki performansı... (film olarak da beğenmiyorum ama...) gerçekten kötüydü herşeyden önce gerçek bir oyuncu değil ne oynuyorsa onun etkisi altında kalıyor ve oynadğı karakterin kişliğini gnlük yaşantısınada yansıtıyor ezikse ezikn oluyor dengesizse dengesiz oluyor iyi bir oyuncu 5dk önce seri katili oynuyorsa 5dk sonra ailesinin yanına gidip kendi olarak hayatına devam edebilmeli...
gerçek oyunculuk budur angelina bunu başarabilenlerden kristen asla olmaz yani...

kristen steward mı? ohaoldumsmile
afedersiniz ama daha bakmasını konuşmasını bilmeyen bir oyuncu angelina'nın yerini nasıl alabilir ya... ayrıca fiziki olarak da hiç tutuyormu onu geçtim göz var nizan var Angelina yla Kristen'ın oyunculuk yeteneği arasında dağlar kadar fark var kristen'ı ilk olarak speak da izledim yaşına göre gayet iyiydi ama alacakaranlıktaki performansı... (film olarak da beğenmiyorum ama...) gerçekten kötüydü herşeyden önce gerçek bir oyuncu değil ne oynuyorsa onun etkisi altında kalıyor ve oynadğı karakterin kişliğini gnlük yaşantısınada yansıtıyor ezikse ezikn oluyor dengesizse dengesiz oluyor iyi bir oyuncu 5dk önce seri katili oynuyorsa 5dk sonra ailesinin yanına gidip kendi olarak hayatına devam edebilmeli...
gerçek oyunculuk budur angelina bunu başarabilenlerden kristen asla olmaz yani...

panik odasında falan fena degildi aslında,in to the wild da da ııydı.ya esasında alacakaranlık serisinde "embesil" bellayı gayet iyi temsil ediyor :)))))

ilk filmde öldü ama angelina,yola devam olmaz ki

şu uyuz kadınmı güzell pööfff sizgüzel görmemişsiniz ha ha aha akannehir

bunun estetik olmayan yeri varmı anannemede bu kadar estetik yaptırsak o kadından daha güzel olurdu :roflol:

panik odasında falan fena degildi aslında,in to the wild da da ııydı.ya esasında alacakaranlık serisinde "embesil" bellayı gayet iyi temsil ediyor :)))))

ilk filmde öldü ama angelina,yola devam olmaz ki

angelina'nın devamını getirebilemz diye düşünüyorum krsiten...
daha uygun ismler bulunabilir bence
kristen steward'ın oyunculuğundan çok oyunculuk anlayışını beğenmiyorum yani ne oynuyorsa onun etkisinde kalıyor bu profösynellikde doğru dğeil bence
kristen'ı wanted'dan sonra düşünemiyorum elinde 6lı patlarla sokaklarda dolaştığını falan :teytey:
alacakaranlıkta da özellikle duygusal sahnelerde aşırıya kaçtığı saniyede 123.00 km hızla göz kırpışlarını :teytey:
ve filmi genel olarak beğenmediğimden sanırsam pek tutmadım kristen'ın başka performansını izlemedim ama diğer filmlerini bilemicem :D

angelina'nın devamını getirebilemz diye düşünüyorum krsiten...
daha uygun ismler bulunabilir bence
kristen steward'ın oyunculuğundan çok oyunculuk anlayışını beğenmiyorum yani ne oynuyorsa onun etkisinde kalıyor bu profösynellikde doğru dğeil bence
kristen'ı wanted'dan sonra düşünemiyorum elinde 6lı patlarla sokaklarda dolaştığını falan :teytey:
alacakaranlıkta da özellikle duygusal sahnelerde aşırıya kaçtığı saniyede 123.00 km hızla göz kırpışlarını :teytey:
ve filmi genel olarak beğenmediğimden sanırsam pek tutmadım kristen'ın başka performansını izlemedim ama diğer filmlerini bilemicem :D

runawaysda gormek lazım dıorum ben kristeni,cunku o filmde bellı edecek bence performansını..asi bir rocker olarak cıkacak karsımıza

dudaklarıda estetik degil,hala bunu soyleyenler olduguna ınanamıyorum (forum icin konusmadım)

angelina_jolie_13.jpg

var var :teytey: kaydirigubbakcemile3 neler diyenler var benim bildiğim kaydirigubbakcemile3
yahu bu kadının tek estetiği burun o da olmasa da güzel olurmuş ksuru düzeltmek için değil daha hoş durmak amaçlı geçirilmiş bir operasyon bambaşka bir kadn çıkmadı yani ufacık bi operasyon angelina'yı sevmeyenlerin hayal gücü de bir başka oluyor delikafadulden

sorma maalesef,kadın guzel olupta ustune akıllı , ustune seksi , ustune anac , ustune yardımsever , ustune muthıs unlu , ustune yyın en cok taklıt edılen kadını olunca...

tanrım! akannehir en iyi 'kötü kadın' zemuszemus
dediğim gibi bu kadına helen imajı çokk yakışıyor...

alexander3f.jpg

alexanderjoliel.jpg

angelinajoliealexander.jpg

sorma maalesef,kadın guzel olupta ustune akıllı , ustune seksi , ustune anac , ustune yardımsever , ustune muthıs unlu , ustune yyın en cok taklıt edılen kadını olunca...
bundan en fazla 10 sene sonraki hali ne olacak acaba her insan yaşlanır ve ölür bu beden onun değil bu kadar abartmaya hiç gerek yok sanırım

Back