Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Turist film setinde foto cekimi 26 nisan..
bakıslara dıkkat,yakar :))))
evet ya hakıkaten guzel,asil bir elbise.
Buarada WANTED 2 icin Kristen Stewart dusunuluyormus Angelina yerine,şaka mı bu ya :gitme:
kristen steward mı? ohaoldumsmile
afedersiniz ama daha bakmasını konuşmasını bilmeyen bir oyuncu angelina'nın yerini nasıl alabilir ya... ayrıca fiziki olarak da hiç tutuyormu onu geçtim göz var nizan var Angelina yla Kristen'ın oyunculuk yeteneği arasında dağlar kadar fark var kristen'ı ilk olarak speak da izledim yaşına göre gayet iyiydi ama alacakaranlıktaki performansı... (film olarak da beğenmiyorum ama...) gerçekten kötüydü herşeyden önce gerçek bir oyuncu değil ne oynuyorsa onun etkisi altında kalıyor ve oynadğı karakterin kişliğini gnlük yaşantısınada yansıtıyor ezikse ezikn oluyor dengesizse dengesiz oluyor iyi bir oyuncu 5dk önce seri katili oynuyorsa 5dk sonra ailesinin yanına gidip kendi olarak hayatına devam edebilmeli...
gerçek oyunculuk budur angelina bunu başarabilenlerden kristen asla olmaz yani...
bunun estetik olmayan yeri varmı anannemede bu kadar estetik yaptırsak o kadından daha güzel olurdu :roflol:
panik odasında falan fena degildi aslında,in to the wild da da ııydı.ya esasında alacakaranlık serisinde "embesil" bellayı gayet iyi temsil ediyor :)))))
ilk filmde öldü ama angelina,yola devam olmaz ki
dudaklarıda estetik degil,hala bunu soyleyenler olduguna ınanamıyorum (forum icin konusmadım)
angelina'nın devamını getirebilemz diye düşünüyorum krsiten...
daha uygun ismler bulunabilir bence
kristen steward'ın oyunculuğundan çok oyunculuk anlayışını beğenmiyorum yani ne oynuyorsa onun etkisinde kalıyor bu profösynellikde doğru dğeil bence
kristen'ı wanted'dan sonra düşünemiyorum elinde 6lı patlarla sokaklarda dolaştığını falan :teytey:
alacakaranlıkta da özellikle duygusal sahnelerde aşırıya kaçtığı saniyede 123.00 km hızla göz kırpışlarını :teytey:
ve filmi genel olarak beğenmediğimden sanırsam pek tutmadım kristen'ın başka performansını izlemedim ama diğer filmlerini bilemicem
hangi kadında bu ozguven var..bu bakıslar...bu tavır...
dudaklarıda estetik degil,hala bunu soyleyenler olduguna ınanamıyorum (forum icin konusmadım)
bundan en fazla 10 sene sonraki hali ne olacak acaba her insan yaşlanır ve ölür bu beden onun değil bu kadar abartmaya hiç gerek yok sanırımsorma maalesef,kadın guzel olupta ustune akıllı , ustune seksi , ustune anac , ustune yardımsever , ustune muthıs unlu , ustune yyın en cok taklıt edılen kadını olunca...