• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım cekıyorlar :))) muhtesem olacak johny ve angieyi bir arada gormek.
johnnyi bir saniye yalnız bırakmıyormus angelina ile vanessa paradis :)))))
her filmdeki rol arkını ayarttı diye :)))

meshur bir duş sahnesi olacaktı,kadın yuzunden iptal edilmiş :)))

Ciddimisin :D koptum ya :))))))
ama Vanessa haklı , Angelina kıskanılmayacak gibi değil ki :)
neyse çokta kıskanmasın Johhny Vanessaya fena aşık, gözü Angelinayı görmez herhalde :D

"The Sun'ın haberine göre Brad Pitt'in endişelenmesine gerek yok çünkü Jolie ve Depp tatilde değiller. Venedik'te eski ve nostaljik bir binanın balkonunda beyaz elbisesiyle görüntülenen Jolie ve hemen arkasında takım elbisesiyle görüntülenen Depp "The Tourist" filminin çekimleri için bir araya geldiler.

Basına açıklama yapan Depp, Angelina ile daha önce tanışmadığını ancak Angelina'dan çok etkilendiğini söyledi. Depp, "Angelina ne yaptığını bilen, kocasını ve çocuklarını seven şirin bir kadın." dedi."

10050612.jpg

Donut benim bile kıskançlık damarlarım kabardı :D Hayırrrrrrr Angelinaya uyuz olurum valla ayartmasın :p

şirin kadın :))) bak bu tehlikeli bir kelime :) ürkerek söylenmiş gibi :)))

A mighty heart tan kareler,kahve lensli Angelina hiçde oyle guzel olmuyor :))))

o hep orjinal kalsın :))))

Angelinayı güzel kılan şey gerçektende gözleriymiş , yada burda kahve gözden de değil saç şeklinden falan bilemiyorum ama çok kötü görünüyor :))) evet hep orjinal kalmalı

:)))))) kesinlikle katılıyorum

JOHNNY-WINONA-johnny-depp-and-winona-ryder-6987653-506-553.jpg

gallery-3101891.jpg

AJolieJDepp.jpg

hımmmmmm yok yok Angelinayla uyumlu olmadılar (kıskançlıkgeçirensmile)

valla cok uzgunum.. ama bence en guzel angelina ile olmus bunlar :)))

Angelinayı güzel kılan şey gerçektende gözleriymiş , yada burda kahve gözden de değil saç şeklinden falan bilemiyorum ama çok kötü görünüyor :))) evet hep orjinal kalmalı

evet ne kadar etkılıyor göz rengi degil mi

valla kuzum birden o fikri sindiremedim ama Johhnynin yanında hep gzel kadınları görmeye alıştım bunada alışırım napalım :D

bizde iki dkda işi bagladık :))) eh bradide suclamamak lazım bu durumda,iki dkda tav oldu dıye :))

hahah koptum kizlar son mesajlara delikafadulden
bu arada dedikodu mudur bilmem ama bu haftaki dergilerde markette dolanirken kapaklarinda gordum de brad ile angelina evleniorlarmis. bayanssulusmile

bende çok beğeniyorum
ama angeli'den daha da beğendiğim aishwarya rai var ve ikisini de çok benzetiyorum
ama bana göre aishwarya daha güzel ve yetenekli bir kadın tabi :)

hahah koptum kizlar son mesajlara delikafadulden
bu arada dedikodu mudur bilmem ama bu haftaki dergilerde markette dolanirken kapaklarinda gordum de brad ile angelina evleniorlarmis. bayanssulusmile

evet sozumona cocukları ıcın evleneceklermiş,bakalım.
eşcinsellere evlenme hakkı cıkana kadar evlenmeyeceklerini soylemıslerdı daha once

bende çok beğeniyorum
ama angeli'den daha da beğendiğim aishwarya rai var ve ikisini de çok benzetiyorum
ama bana göre aishwarya daha güzel ve yetenekli bir kadın tabi :)

yok bu konuda katılamam,rai nin bollywood filmilerinden baska bir basarısı yok.ama angelina uluslararası oscarlı golden globe lu bir aktrist

Back