İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayyyy Angelina'nın film setindeki elbisesi çoook güzeelboshayallersmile

evet ya hakıkaten guzel,asil bir elbise.

Buarada WANTED 2 icin Kristen Stewart dusunuluyormus Angelina yerine,şaka mı bu ya

Nişan elbisesi diktiriyorum ve üstelik arkasında böyle bir şifon parça olacak..
Ama tabi böyle demek haksızlık olur, keşke bende arkası böyle hafif kabarık yaptırsaydım, çok hoş durmuş yaaboshayallersmile

Yok artık kristen ne zaman büyümüş iyi bir oyuncu olmuşta Angelina'nın yerine geçecekmiş, çok saçmalmaz:

canım modifiye ettırırsın o da sorun mu..

valla ılk fılmde angelina öldü :))) mantıken yeni birisine ihtiyac var,megan olmasında :)))

yok bu konuda katılamam,rai nin bollywood filmilerinden baska bir basarısı yok.ama angelina uluslararası oscarlı golden globe lu bir aktrist

onun ülkesi ve ülkesinin sineması o çünki... angelina'ninda amerikan sineması
ayrıca oscar'dan çok daha değerli bir ödül töreni vardır fransada yapılan cannes film festivali
aishwarya guru filmindeki oyunculuğundan sonra bırakın cannes'da aday olmayı jüri üyeliği daveti gönderildi.
dünya çapında 6 ödülü 2007 yılına kadar oyunculukla ilgili 21 ayrı ödül almış bir yetenek...
ayrıca şöyle bir gerçek vardır hepimizin kabul ettiği amerikan ve avrupa sineması dışında kabul gören popüleritesi yüksek sinema yoktur... bir angelina her zaman tanınır ama aishwarya tanınmaz. angelina nın yeteneğini herkes bilir ama aishwarya'nın kini kimse bilmez... doğu sineması her zaman ikinci planda kalmaya ve yetenekleriyle beraber tanınmadan bilinmeden kaybolmaya mahkum maalesef... rai amerikan yapımı filmlerde de rol alsaydı aynı başarıyı ordada göstericekti... angelina amerikaya göre çok başarılı olabilir aishwarya tüm dünyaya sinema sektörünü tek eline almş olan amerika'ya inat dünyaca kabul gören ödülleriyle başarısını göstermiştir...
angelina amerikalı olduğu için daha çok tanınabilir çok tanınması çok başarılı olduğu anlamına gelmez aynı konumda aishwarya olsaydı çokk daha yüksek bir konumda olurdu...

maalesef hic ama hic katılamıyorum ve dogru da bulmuyorum.buna en büyük antitez slumdog millionaire filmi ,aldıgı tam 8 oscar,tamamen bollywood oyuncularının yer alması ve en önemlisi de Freida Pinto dur.

Freida Pinto, bu seneki Bond filminden oynayacak ve bu kadın bollywood yıldızı..

demek ki başarılabiliyormuş..

Turist film setinde foto cekimi 26 nisan..
bakıslara dıkkat,yakar :))))

Son düzenleme:

bende buna kesinlikle katılmıyorum çünkü bilinmeden söylenmiş bir yargı bu.
slumdog millionaire gerçekten mükemmel bir film fakat sadece iki bollywood oyuncusu vardır ve sadece biri artık kalıplaşmış olan anil kapoor tam olarak bollywood oyuncusu denebilecek cinstendir.
öncelikle slumdog millioanaire hint yapımı bir film değilidir.
hindistanda çekilmesi hint filmi olduğu anlamına gelmez prodüksiyondan yönetmene yapımcıya kadar herkes amerikalı başrol oyuncularına gelince birçoğu hintli ama bollywood oyuncusu değil. dany boyle çok akıllı bir yapımcı olduğu gibi çokda uyanıktır freida pinto'nun bundan önce bir oyunculuk deneyimi yoktu ve Boyle keşfedilmemiş güzel bir hintli bayan bulup bu işten sıyrılmak istedi ve yaptıda...
freida pinto'nun ''başarabiliyormuş'' una gelince kendisinin gerçekten güzel bir oyuncu olduğu bariz ama yetenek konusunda herkesin hemfikir olduğunu düşünmüyorum
ayrıca bu ödüller filmin teknik altyapısının ödülleri gerçekten oyunculuklar yetenekli olsaydı o dallarda ödül alırlardı... filmin ödüllerini oyunculara mal etmek gerçekten yanlış.
mal edebilicek insanlar var edilmicek oyuncular var... bir irfan khan anil kapoor ve dev patel gibi yeteneklere mal edebilirsiniz ama filmde toplasan yarım saat bile oynamamış ve faalliğide olmayan bir oyuncuya mal etmek yanlış. bundan sonraki ünü güzelliğine dair olacaktır da...
ayrıca aishwarya'nın başarısı çok iyi yapımlar ve ödüllü filmlerinin, güzelliğinin arkasına sığınabileceği bir başarı değil
kendi yeteneğini kanıtlamış şahsına aldığı ödüller'le gösterdiği bir başarısı vardır...

buna kanıt olarakda kendi ülkesinde aldığı 21 ödül ve dünya çapnda almış olduğu 6 ödüldür... illa somut bir yargı istiyorsanız...
aynı zamanda aishwarya'nın hollywood'da oynadığı 5 filmi vardır
ama bir röportajında ''ileride hollywood yapımlarında yer almayı düşünüyormusunuz'' sorunsuna şunu belirmiştir ''orda herşey çok farklı. gerçekten teknik açıdan profösyenellik açısından çok değişik birşeyle karşılaşıyorsunuz fakat oyunculuklar sanat herşeyden önce sinema size çok plastik gelmeye başlıyor kendi ülkemdeki aşk, içtenlik,samimiyet orda pek geçerli değil. orda işler çok kolay oyunculuk da öyle. ama benim ülkemin sinemasında ise herşey farklı. emek var çalışma var azim var. orda teknoloji var... mesela bir uzay sahnesi için çok profosyenelce animasyon yaparlar fakat bizler 5 6 ay gibi kısa bir zaman diliminde inanılmaz büyük bir stüdyo kurarız... bunu bir set çalışanına söylediğimde ''kesinlikle imkansız'' demişti... birde herşeyden önce yaşadığınız garip bir uyuşma sorunu var yani orada asyalı veya doğulu olan herkese gelişmemiş gözüyle bakıyorlar. yani ülkemde kraliçe olabilirim ama orada kimliğimden ve değiştirmek istemediğim geleneklerimden inancımdan taşıdığım özellliklerimden dolayı ayrı bir dışlanma hissi duyuyorum yani orda işler tamamen farklı. bu açıdan bakınca hollywood yapımlarında rol almayı pek düşünmüyorum. çünkü ben bir hintliyim ve burda büyüdüm burda yetiştim kimse benim yetişme tarzımı memleketimi gelişmişlik veya gelişmemişlik tarzında alaylı bir şekilde eleştirerek ayrım yapamaz bu saygısızlığı yapmayan hümanist insanlarla çalışmayada her zaman açığım... ''
bununla aynı zamanda pinto'nun kendini yetiştiği yeri ve ülkesini unutarak ünlü olduğunu açıklamak istiyorum. kendisini kesinlikle desteklemiyorum çünkü ünlü olmak amacıyla ve hindistanda ünlü olmamak amacıyla evli olduğu insanı aldatlı öz geçmişinden ve özünden ayrıldı kimliğini kişiliğini o kadar basitleştirdi ki biraz yaptığı bir çıkış sonrası aynı konumuna geri dönecektir...
aishwarya rai bunu yapmadı özünü ve geçmişini unutmadı.
ben bağnaz yobaz fazla tutucu gelenekçi bir insan değilim kesinlikle....
fakat ün para şöhret için kişiliğini kimliğini özünü hiçe sayan ve kendine saygısızlık yapan hiçkimseyi bu hayatta başarılı görmüyorum...

freida pinto'da kesinlikle aishwarya rai'yle yarıştırabilecek bir bayan değil gerek güzellik gerek başarı gerek yetenek olarak....

Son düzenleme:
benimki bir örnekti,kendisini hiçde begenmem..

ben Angelina Jolie ile kıyasında varım ve sunu soyluyorum : yarısmıyorlar zaten..hulya avsarın dedıgın gibi "sampiyon belli"...
anlatmama gerek yok bole uzun uzunnnnnn paragraflarla ..en basıt matematık hesabı..matematik asla yalan soylemez :)
google da angelina jolie yazdıgında cıkan sonuc sayısı 28.800.000 ,aishwarya rai yazıdıgında ise 7.200.000...

Angelina 4 e katlayıp yoluna devam edıyor..

Son düzenleme:
buarada konu sahibininde notunu hatırlatmakta fayda var gibi gorunuyor..

"Benim gibi Angelinayi herseyiyle "begenen" "fanlarını" bekleriz efendim :)

cok rica ediyorum,karalamak için yada sorun cıkarmak icin yazmayın.ozel bir dusmanlıgınız varsa kadına sizde Angelina Jolieden nefret edenler baslıgı acın..burası sadece begenenler için...
genelde boyle baslıklarda sorun cıkıyor,ortam gerılıyor,olmasın oyle.. "

siz kendi içinizde kahramanlar yaratıp yarıştırmışsınız çokdan da kazandırmışsınız zaten.
hani şu yaptığını matematiksel hesap var ya aslında ben onun getirisini çok iyi bir şekilde açıklamıştım. benim uzzuuun paragraflarımı anlamadığınız belli :)
öncelikle herkesin fikirlerine saygı duymayı öğrenin derim baştan beri söylediğim buydu ben angelina jolie'yi çok beğeniyorum aynı zamanda aishwarya rai'de beğeniyorum ama aishwarya rai bana göre daha yetenekli ve daha başarılı bir kadındır. baştan beri münakaşayı başlatan sizsiniz farkındaysanız görüşüme muhalefet olarak.
tekrar matematiksel hesaba gelirsek ben aishwarya'nın alanını onun çalıştığı sinema dalını size açıklamıştım. o amerika veya avrupa sinemasında faal bir sanatçı değil. ve kendi ülkesinin sineması ne kadar çok film çeksede diğer ülkelere göre gelişmiş değil. o az gelişmiş ülkesinin sanatçıları oranını geçip özünü ve geldiği yeri unutmadan dünyada bir iz bırakabilmiş amerika da veya avrupa da bir etkinliği olmadan kendi ülkesinde yaptığı başarılarla çok ünlü festivallere jüri üyesi olarak gidebilmiş google ' a yazınca 7.200.000
oranında arama sonucu çıkarabilmişse ne mutlu ona...
bencede aishwarya'yla angelina'yı yarıştırmayın bu etik değil çünkü aynı koşullarda aynı şartlarda ve aynı kulvarlarda değiller maalesef... ama şuna da inanıyorum koşullar tam tersi olsaydı o rakam 10 a katlanırdı... :)

ben Angelina'yı karalamak veya sorun çıkarmak için mesaj yazmadım bunu yazdığım bütün mesajları okuyabilirseniz görürsünüz.
çünkü bende Angelina'yı sevdiğim için yazdım buraya öncelikle lütfen kendinizle çelişmeyin insanların düşüncelerini çarpıtıp asıl sorunu çıkarmaya çalışmayın...

ben okumadım paragrafı.uzundu,sıkıldım..cunku kıyas cumlesı bile haksızlık Angelinaya..

ıkıncı mesajım tarafına degildi,ustune alındıysan uzgunum.pardon..

ben okumadım paragrafı.uzundu,sıkıldım..cunku kıyas cumlesı bile haksızlık Angelinaya..

ıkıncı mesajım tarafına degildi,ustune alındıysan uzgunum.pardon..

okumadığınız çok belli o uzzunn paragrafta angelina'yla kıyaslamadım freida'yla kıyasladım
evet aishwarya'ya büyük haksızlık etik olmuyor dediğim gibi çünkü koşullar eşit değil :)

bana karşı atılmış bir mesajda gördüğüm için üstüme alındım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…