Ayyyy Angelina'nın film setindeki elbisesi çoook güzeelboshayallersmile
evet ya hakıkaten guzel,asil bir elbise.
Buarada WANTED 2 icin Kristen Stewart dusunuluyormus Angelina yerine,şaka mı bu ya
:gitme:
Nişan elbisesi diktiriyorum ve üstelik arkasında böyle bir şifon parça olacak..
Ama tabi böyle demek haksızlık olur, keşke bende arkası böyle hafif kabarık yaptırsaydım, çok hoş durmuş yaaboshayallersmile
Yok artık kristen ne zaman büyümüş iyi bir oyuncu olmuşta Angelina'nın yerine geçecekmiş, çok saçmalmaz:
yok bu konuda katılamam,rai nin bollywood filmilerinden baska bir basarısı yok.ama angelina uluslararası oscarlı golden globe lu bir aktrist
onun ülkesi ve ülkesinin sineması o çünki... angelina'ninda amerikan sineması
ayrıca oscar'dan çok daha değerli bir ödül töreni vardır fransada yapılan cannes film festivali
aishwarya guru filmindeki oyunculuğundan sonra bırakın cannes'da aday olmayı jüri üyeliği daveti gönderildi.
dünya çapında 6 ödülü 2007 yılına kadar oyunculukla ilgili 21 ayrı ödül almış bir yetenek...
ayrıca şöyle bir gerçek vardır hepimizin kabul ettiği amerikan ve avrupa sineması dışında kabul gören popüleritesi yüksek sinema yoktur... bir angelina her zaman tanınır ama aishwarya tanınmaz. angelina nın yeteneğini herkes bilir ama aishwarya'nın kini kimse bilmez... doğu sineması her zaman ikinci planda kalmaya ve yetenekleriyle beraber tanınmadan bilinmeden kaybolmaya mahkum maalesef... rai amerikan yapımı filmlerde de rol alsaydı aynı başarıyı ordada göstericekti... angelina amerikaya göre çok başarılı olabilir aishwarya tüm dünyaya sinema sektörünü tek eline almş olan amerika'ya inat dünyaca kabul gören ödülleriyle başarısını göstermiştir...
angelina amerikalı olduğu için daha çok tanınabilir çok tanınması çok başarılı olduğu anlamına gelmez aynı konumda aishwarya olsaydı çokk daha yüksek bir konumda olurdu...
maalesef hic ama hic katılamıyorum ve dogru da bulmuyorum.buna en büyük antitez slumdog millionaire filmi ,aldıgı tam 8 oscar,tamamen bollywood oyuncularının yer alması ve en önemlisi de Freida Pinto dur.
Freida Pinto, bu seneki Bond filminden oynayacak ve bu kadın bollywood yıldızı..
demek ki başarılabiliyormuş..
benimki bir örnekti,kendisini hiçde begenmem..
ben Angelina Jolie ile kıyasında varım ve sunu soyluyorum : yarısmıyorlar zaten..hulya avsarın dedıgın gibi "sampiyon belli"...
anlatmama gerek yok bole uzun uzunnnnnn paragraflarla ..en basıt matematık hesabı..matematik asla yalan soylemez :)
google da angelina jolie yazdıgında cıkan sonuc sayısı 28.800.000 ,aishwarya rai yazıdıgında ise 7.200.000...
Angelina 4 e katlayıp yoluna devam edıyor..
buarada konu sahibininde notunu hatırlatmakta fayda var gibi gorunuyor..
"Benim gibi Angelinayi herseyiyle "begenen" "fanlarını" bekleriz efendim :)
cok rica ediyorum,karalamak için yada sorun cıkarmak icin yazmayın.ozel bir dusmanlıgınız varsa kadına sizde Angelina Jolieden nefret edenler baslıgı acın..burası sadece begenenler için...
genelde boyle baslıklarda sorun cıkıyor,ortam gerılıyor,olmasın oyle.. "
ben okumadım paragrafı.uzundu,sıkıldım..cunku kıyas cumlesı bile haksızlık Angelinaya..
ıkıncı mesajım tarafına degildi,ustune alındıysan uzgunum.pardon..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?