İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ama neden çelişkili eleştirdin ki.. çoğu abiyesi çok kötü duruyor demişsin ardından çuval qiyse yakışır demişsin ..anlamadım ben bu durumu.

aslında cok haksız degıl.guzel kadın..guzel oldugu ıcın hersey ustunde "deger"lenıyor..ama kesınlıkle "cesaretsiz secimleri var."yenilikçi" bir tarzı yok.çizgisini koruyarak klas ve daha farklı şeyler deneyebilir.gençliğinde deniyordu..artık denemiyor..
meganın takdir ettıgım tek yonu ve angelinaya fark atan "tek" yonu "kıyafet secimi" dir bence

hhhhm bende angelinanın kıyafet secimini cok basarılı buluyorum belkide benim tarzıma yakın oldugu içindir ...

mesela boyle bir elbisede giyebilir...

yada boyle..

tabi bu da benım zevkim :)))

cunku yası olgunlastı artık bu tarzı cok rahat kaldırır

yok daliahım beğenmeyebilir tabidee angelina bazı kıyafetleriyle çok kötü oluyor demiş ardından çuval qiyse bile yakışır demiş... angelinanın kıyafetleri çok kötü ama çuval bile giyse yakışıyor dememiş ki ..ondan dedim çelişki var diye :kedi:

:))))) ayyy cok karısık olmus cumlen bırtanem :)))

canım bence hani bazı kıyafetleri kötü olsa bile yakışıyor demek istemiş arkadaş kıyafet kötü ama Angelina güzel demek istemiş sanki ben öyle anladımCADIARZU

arkadaslar hangi kıyafeti kotu onuda belirtirseniz cok sevinecegim ...kadın üzerine t-shırt altına bir kot gecirdiginde bile muhtesem oluyor ...daliahın onceden ekledigi kırmızı ayakkabı leopar desenli trenckot kombinasyonu dısında ben angelinanın secimlerini gayet basarılı buluyorum

canım angelinayı ne kadar begendıgımı bılırsın ama su manada sana katılamayacagım.cok zevkli secimlerinin yanında cok kotu listelerde en rukuslere gıren secımlerı de var,yok degil..kadın muhtesem oldugu ıcın elbıseler arka planda kalıyor o ayrı :)))))
bence cocuk sahibi olduktan sonra tarzında direk bir düşüş oldu..nasıl dersen soyle acıklayayım.

bu etek cok murebbiye tarzı..çizmeler cok cok kotu..

beuwolf premiyerinde full bu palto ile gezdi..bence onun gibi bir kadına hic yakısmadı..cok yaşlı gostermiş..

mesela bu elbise oldugundan hantal gostermiş.beli kalın bir kadın angelina boyle daha kalın gorunmus..

hamile anlıyorum ama ıstedıgı zaman hamıleykende cok sık olmasına ragmen burda aba gıbı bır elbıse gıymıs olmamıs..

neden deve tuyu ve kahve tonlarından ısrarcı oldugunu anlamakta zorluk cekıyorum..eskiden daha siyah beyaz bir kadındı..kahve tonları onu yaşlı gosteriyor..

ama istediginde gayetde guzel gıyınıyor.misal buyrunuz
hamıleyken şıkta olabılıyor

eskiden cok daha vahşi ve seksi bir tarzı vardı..

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzelim kadın kötü kıyafet seçimleriyle ne hale gelmiş yaaaaaaa akannehir
Bencede kahverengi yaşlı gösteriyo
Ama yeşil harika olmuş :asigim:

nasıl yani sadece 6 kişi mi beğeniyor inanılır gibi değil gerçekten ....şimdi kadını dış güzelliğini bir kenara bırakalım canım kadını iç güzelliğide süper içidışı bir nasıl beğenilmez şaştım :1shok::1shok::1shok::1ninca:

valla kimse kıyafetlere bakmıo ki onu görünce çuval giyse yakışıo zaten ama doğru hakkaen bazen seçimleri çok kötü oluo ama kaç tane çocuğu var onun ya 6 mı ne ee kafası karışıktır kıyafetide önemsemiodur ama annem böle durumlarda o giydiği apal saptal şeyi almaya mağazaya gidion mu gidion e bari aldın yakışsın der:)

(arka sayfada ki eşiyle resmi neden alıntı yapamıyorum ya bilen varmı ...)
kızlar ben bu adamı hiçç beğenmem ve bu kadının yanında sönük kalıyo baksanıza şu halinine bir

(arka sayfada ki eşiyle resmi neden alıntı yapamıyorum ya bilen varmı ...)
kızlar ben bu adamı hiçç beğenmem ve bu kadının yanında sönük kalıyo baksanıza şu halinine bir

bilmem ki canım alıntı yap demiyormusun? .. Alıntıyap a tıklayınca direk cvp paneline yönlendiriyor seni ztn..

ya arkadaslar bazı zamanlar pekte uyumlu giymıs olamayabilir ama bunu genele vurmak bence cokta dogru degil ...ben angelinanın kotu giyindigini kesinlikle kabul etmıyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…