• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaydirigubbakcemile2
033fp.jpg

ya bu kadın insan mı ?
nasıl bu kadar kusursuz olur :nazar:

bir kadın olarak bu kadının guzelligi karsısından kifayetsiz kalıyorum :uhm: :uhm:

:hooray:

makyaj..eyeliner sahane...bu kadından sonra basladım eyeliner kullanmaya ve hergun kullanırım..

yuzugu cok hos..sade ve şık..

005or.jpg

006wr.jpg

012yn.jpg

013vqz.jpg

047ui.jpg

şu eyelinerdaki kuyruğu çekemiyorum. dümdüz çekiyorum çıkıyorum. çok beceriksizim.mafoldumben

gozunu kesınlıkle kapalıyken cek eyeliner canım.ve elinle dumduz gerip oyle cek.kimisi gozu acık cekıyor ama cok hos olmuyor

gozunu kesınlıkle kapalıyken cek eyeliner canım.ve elinle dumduz gerip oyle cek.kimisi gozu acık cekıyor ama cok hos olmuyor

öylemi canım.sağol. dur deneyeyim bir. bakalım o şekilde becerecek miyim.umarım beceririm, bir makyaj özürlü olarak.......

merak etme canım elin alısır yapa boza,benimkide baslarda bulent ersoy gıbı oluyordu :))))

Etiketler
şişdudaklı, angelina, bayiliyorum, brad pitt, brangelina, cok seviyorum, dudaklari süper, jolie, muhtesem ötesi angelina, nazar degmesin, pehhbumu güzel, sexy, shilouh, vİp, wonderful, İmajıyla

etiketlere dikkat ettiniz mi hiç ben daha yeni qörüyorum..

yoo hıc dıkkat etmedım etıketlere

bebegı cok begenmedım,sanki bu cok daha hoşş

angelina-jolie-doll-look-alike-01.jpg

jolie-doll.jpg

blog080908_ang2.jpg

page0_2.jpg

angelina-jolie-doll-look-alike-02.jpg

article-0-028D9E0700000578-911_224x423.jpg

angelinajolie_syb2008j.jpg

bende geldim aranıza Şeniz harika bir kadın ne diyeyim allah özenmişte yaratmış bir kadında olabilecek herşey ama herşey fazlasıyla var :1shok:
beğenmemek ne mümkün bu güzelliği :1hug:
beğenmeyen de zaten kıskanıyodur kusur yok çünkü mükemmelll gerçekten :içelim::içelim::içelim::içelim::içelim:

hosgeldın canım herhalde sayımız 6 yı falan bulmustur :)))))))))))))))

ya bence kadın çok güzel ona sözüm yok ama herzaman çok güzel giyinmiyor bazıları hariç,çoğu abiyesi çok güzel olmuyor hatta bazen çok kötü oluo bence ama hani derler ya çuval giyse yakışır böyle bir kadın o Allah anzarlardan saklasın

Back