• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
4395141016729a68ff5.jpg

saçları burda ne renkk? çok qzlmiş angelinayada çok qitmiş..

cıt cıt var farkettin mı ?

cnm kastene rengi bence

angelina nın alması daha iyi oldu livim.. en azından qüzel bir kıza kaptırdık :))) johhny deep in karısına bakın birde :/

johnny_deep_vanessa2.jpg

dogru diyorsun cnm birbirlerine cok yakısıyorlar ...zaten 2 sinde buyuk hayranıyım =):kedi:

johhny deep de pek begenmem ama hakketen karısı pek hos degilmıs

dogru diyorsun cnm birbirlerine cok yakısıyorlar ...zaten 2 sinde buyuk hayranıyım =):kedi:

johhny deep de pek begenmem ama hakketen karısı pek hos degilmıs

öylemii ben çok beğeniyorum onu liv ..hatta erkek aktörlerden içimin aktığı tek isim diyebilirim :)) eevt karısı hoş değil.. oda winona ryder yla evlenseydi süper olurdu kaptırdı fıstık qibi kızı :)))

öylemii ben çok beğeniyorum onu liv ..hatta erkek aktörlerden içimin aktığı tek isim diyebilirim :)) eevt karısı hoş değil.. oda winona ryder yla evlenseydi süper olurdu kaptırdı fıstık qibi kızı :)))

hadi ya o zaman ses etmem kuzum =) benimde içimi eriten o kadar cok isim vardı hugh jackman will smith engin gunaydın ( kızlar tarafından pek begenilen bir isim degil ama naparsın ) tabi en basta bradım geliyor :kedi:

winona cok seker cok sempatık kız yakıslardı sahiden

hadi ya o zaman ses etmem kuzum =) benimde içimi eriten o kadar cok isim vardı hugh jackman will smith engin gunaydın ( kızlar tarafından pek begenilen bir isim degil ama naparsın ) tabi en basta bradım geliyor :kedi:

winona cok seker cok sempatık kız yakıslardı sahiden

hiiiii seni sevqiline söyliycemmm :)))

bu arada sana bi sır tarzım değil ama :p murat boz u da çok beğeniyorum niyeyse :)))

hiiiii seni sevqiline söyliycemmm :)))

bu arada sana bi sır tarzım değil ama :p murat boz u da çok beğeniyorum niyeyse :)))

aman kendiside biliyor hem onun begendikleri benden fazla saysay bitmez yani ..beyfendi her gun baska birilerini begeniyor bi de begendiklerini bir gorsen hepsi esmer bronz tenli ve seksi hatunlar tabi ben oyle degilim ya :mymeka: :oklava:

bebegim seninle begendigimiz erkekler pek tutmuyor galiba =) murat boz bana cok havalı geliyor ama allah için hos cocuk

aman kendiside biliyor hem onun begendikleri benden fazla saysay bitmez yani ..beyfendi her gun baska birilerini begeniyor bi de begendiklerini bir gorsen hepsi esmer bronz tenli ve seksi hatunlar tabi ben oyle degilim ya :mymeka: :oklava:

bebegim seninle begendigimiz erkekler pek tutmuyor galiba =) murat boz bana cok havalı geliyor ama allah için hos cocuk

öylemii .. erkekler öyle ztnn ilqinç beğenileri :) esmer tenlere bir ilqi var qerçektende erkeklerde.. boşver livim biz beyaz tenimizden vazqeçmeyelim.. :)

neden beğenimiz tutmuyormuşş tutar bence :) arada farklı şeyler olcak tabii ztn birebir aynı olsaydık anlaşamazdık..

acık ve arkaya atılmıs sacları cok yakıstırıyorum ben

001mh.jpg

002ux.jpg

003kx.jpg

005os.jpg

kızlar Angelina Jolie'nin tavsiye ettiğiniz eğlenceli duygusal hangi filmleri var... bi de böyle değişik değişik giyindiği şık ve güzel olduklarından olsun..hatun çok zevklii fikir edinmek adına güzel oluyor yerimseniben

aaaaaaaaaaaaa sana Life or Something Like It i öneririm canım cok keyıflıydı :)))

filmden kareler koyayım dur sana :))))

002deb.jpg

009sr.jpg

021ae.jpg

022ra.jpg

023rr.jpg

033us.jpg

040xt.jpg

055rw.jpg

057jv.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
ay o photoshopmıydu. bende ne pürüzsüz cildi var demiştim. gençliği sanmıştım... anam ,anlamam photoshop motoshop ,ben... daliah şu var ki toplu saçlarında gittiği bir gerçek. ben toplu saçlada çok beğeniyorum..
ya aslında kadın çok güzel kardeşim. ne yapsa muhteşem..

Son düzenleyen: Moderatör:
valla okypetecim koca forumda toplasan 5 kişi begeniyoruz ben bu denklemi anlamadım gitti opuyorumnanaktan

ama gercekten guzelden ote "farklı" bir kadın kaydirigubbakcemile5

canım ya,gerçekten,güzel ,muhteşem..Allah özenmiş yaratmış ne diyeyim... şanslı gerçekten. hem bukadar güzel olmak,hem oscarlık bir babanın kızı olarak doğmak,hem yetenekli olmak,hemde bu kadar yardımsever olup,güzel bir dünya için savaşmak ve çabalamak.yani kadında herşey var. vermiş yaratan. ne diyeyim..

Back