İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
en begendigim saç tonu ve makyaj Angelina da..şahaneeeeeeeeeee

daliah kuzum ya Angelina nın bende bir resmi vardı.. yüzden çekilmiş meyva yiyordu hatta meyvalar ellerine akmış qözleride yana bakıyordu.. (üzümmüydü neydi :) ) bulamıyorum bir türlü formatta qitmiş .sen biliyormusun canım o resmi varsa sende yüklermisin buraya?

buda beauty and beast..
ay Allahım sen affet :)))))))))))))))))))))))))))))

buydu canım çooook saol :) ama diğerleride süpermiş..
bu resme yürek dayanmaya bilir kaldırsakmı napsak

bunun bir ustundeki ise tam masumiyet timsali ama dikkat ettınmı canım :)

" gri... " bence boyle bir elbise için uygun bir renk olmamış..
takılar bizim trabzon işi gibi duruyor ama yinede sevdim :)))
topuz enfesssssssssssss bu kadına alnı acık modeller cok yakısıyor,makyaj sahaneeeee

onunda kaderi benimle aynı :)))) kaşsız :)))

" gri... " bence boyle bir elbise için uygun bir renk olmamış..
takılar bizim trabzon işi gibi duruyor ama yinede sevdim :)))
topuz enfesssssssssssss bu kadına alnı acık modeller cok yakısıyor,makyaj sahaneeeee

altın rengi takılardan pek hoslanmam ama angie de baya hos durmus

cok uzgun olmakla beraber objektifligimi koruyup kaş kategorisinde oyumu ne yazık kı megandan yana kullanıyorum ama ne yapalım hakkını yememek lazım..

cok uzgun olmakla beraber objektifligimi koruyup kaş kategorisinde oyumu ne yazık kı megandan yana kullanıyorum ama ne yapalım hakkını yememek lazım..

dogruya dogru bende meganın kaslarını begeniyorum yalnız kaslarının baslangıc yeri biraz dik yanı yana yatık degil onun dısında gayet guzel

bu kızın goz yapısı kedi gibi gercekten..Megana ragmen göz yapısını cok begenıyorum..Gercekten Megana ragmen...............

bu kızın goz yapısı kedi gibi gercekten..Megana ragmen göz yapısını cok begenıyorum..Gercekten Megana ragmen...............

daliah gercekten kızın goz yapısı ve bakısları muthis ama estetik olmadan once daha masum bakıslara sahipmıs ...boyle bakısların sırrı makyajda mı yoksa estetik mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…