• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
angelina_jolie_firooz_01.jpg

en begendigim saç tonu ve makyaj Angelina da..şahaneeeeeeeeeee

001eiro.jpg

002oq.jpg

014xvq.jpg

019vn.jpg

162o.jpg

daliah kuzum ya Angelina nın bende bir resmi vardı.. yüzden çekilmiş meyva yiyordu hatta meyvalar ellerine akmış qözleride yana bakıyordu.. (üzümmüydü neydi :) ) bulamıyorum bir türlü formatta qitmiş .sen biliyormusun canım o resmi varsa sende yüklermisin buraya?

buda beauty and beast..
ay Allahım sen affet :)))))))))))))))))))))))))))))

033tw.jpg

035zn.jpg

bunun bir ustundeki ise tam masumiyet timsali ama dikkat ettınmı canım :)

" gri... " bence boyle bir elbise için uygun bir renk olmamış..
takılar bizim trabzon işi gibi duruyor ama yinede sevdim :)))
topuz enfesssssssssssss bu kadına alnı acık modeller cok yakısıyor,makyaj sahaneeeee

002oa.jpg

025nw.jpg

029kz.jpg

033fp.jpg

036bo.jpg

" gri... " bence boyle bir elbise için uygun bir renk olmamış..
takılar bizim trabzon işi gibi duruyor ama yinede sevdim :)))
topuz enfesssssssssssss bu kadına alnı acık modeller cok yakısıyor,makyaj sahaneeeee

altın rengi takılardan pek hoslanmam ama angie de baya hos durmus

cok uzgun olmakla beraber objektifligimi koruyup kaş kategorisinde oyumu ne yazık kı megandan yana kullanıyorum ama ne yapalım hakkını yememek lazım..

meganfoxeyebrows.jpg

cok uzgun olmakla beraber objektifligimi koruyup kaş kategorisinde oyumu ne yazık kı megandan yana kullanıyorum ama ne yapalım hakkını yememek lazım..

meganfoxeyebrows.jpg

dogruya dogru bende meganın kaslarını begeniyorum yalnız kaslarının baslangıc yeri biraz dik yanı yana yatık degil onun dısında gayet guzel

bu kızın goz yapısı kedi gibi gercekten..Megana ragmen göz yapısını cok begenıyorum..Gercekten Megana ragmen...............
megan-fox-2009-cwps-02.jpg

bu kızın goz yapısı kedi gibi gercekten..Megana ragmen göz yapısını cok begenıyorum..Gercekten Megana ragmen...............
megan-fox-2009-cwps-02.jpg

daliah gercekten kızın goz yapısı ve bakısları muthis ama estetik olmadan once daha masum bakıslara sahipmıs ...boyle bakısların sırrı makyajda mı yoksa estetik mı

Back