• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:sinifsinif:

içim bir tuhaf oldu o yuzden onu secmedim

evet halimize bin kere sukretmemiz lazım ...

ama hepsi çok qüzel :) kafam karıştı şimdi iyice .. bir tanesni büyük boyda tek çerçeve yaptırıp diğerlerinide kare kare halde tek bi resim halinde toplayıp duvara asabilirim. hepsi çok qüzel an fotoğrafları.. sizce öyle nasıl olur canlarım :)

bence gayet guzel olur canım

kızlar angelinanın en cok hangi dovmesini begeniyorsunuz ?

ben bu dovmesıne asıgım..bu dörtlük mısraya...

004hu.jpg

onu sen yine eklemştin ama siyah beyaz değildi .. qerçekten çok qüzel .. hepsi qüzel ,hepsini değerlendirmek lazım ..

:kedi: opuyorumnanaktan

ornek amaclı koydum tatlım yani bu sekilde mı dusunuyorsun ?

puzzle-clup-1000-parca-ataturk-1881-foto-111776-mb23197_211989_r1.jpg

ben bu tarz calısmaları cok begenıyorum..birde bu tarz aynı sekılde dovmelere bayılıyorum.biraz kro gelebilir ama benım nedense cok hosuma gıdıyorrrr :))))

su ebru sallı nın kalplerle yazılmıs harun dovmesı gıbı hanı :)))

hiç qörmedim ben öyle bi dövme yaa ,ama ilqinç olur cidden :) Angelinanın dövmesinin anlamı ne ki biliyormusunuz onu kızlar?

kızlar angelinanın dovmesinin tirbal sekilde olanını yaptırsam cok mu ozenti gibi dururum ne dersiniz

kızlar dövme yaptımak abdestı bozmaz mı yani abdest alınamıyor bılıyorum ben

her neyse angelina muhtesem bır kadın ya dunyanın en guzel kadınıdır bence, fılmlerınde de cok basarılı

hiç qörmedim ben öyle bi dövme yaa ,ama ilqinç olur cidden :) Angelinanın dövmesinin anlamı ne ki biliyormusunuz onu kızlar?

aynen su yazıyor canım. bir muska gibi birsey..onu ve oglunu kotuluklerden koruması ıcın kambocya dılınde yazılmıs.
May your enemies run far away from you.
If you acquire riches, may they remain yours always.
Your beauty will be that of Apsara
Wherever you may go, many will attend, serve and protect you, surrounding you on all sides

her neyse angelina muhtesem bır kadın ya dunyanın en guzel kadınıdır bence, fılmlerınde de cok basarılı

o konu biraz tereddütlü canım.. kimi diyor olur ,kimi diyor olmaz. şahsen bence insanın içi ve niyeti çok önemli sonuçta deri altına yapılan bir uyqulama.. ha qünahtır ama abdestle bi alakası yoktur diye düşünüyorum .. tabi bu benim kendi düşüncem kimseyi etkilemek istemem bir bilene sormak lazım

aynen su yazıyor canım. bir muska gibi birsey..onu ve oglunu kotuluklerden koruması ıcın kambocya dılınde yazılmıs.
May your enemies run far away from you.
If you acquire riches, may they remain yours always.
Your beauty will be that of Apsara
Wherever you may go, many will attend, serve and protect you, surrounding you on all sides

aa süper canım ya .. özendim valla bende :)

ya canım herkesin kendi sagduyusu..ama boya tenın altına enjekte edılıyor..normalde zaten su tenımızın altına boyanın enjekte edıldigi yere gecmıyor...ama tabiki gunah..cunku bıle bıle kendımıze acı cektıriyoruz..herkesin fikrine saygım sonsuz tabikiiiiiii ama ben üç kez gunaha girdim Allah affetsin :)))))))))))

dovmelerini merak edenlere anlamları

Jolie'nin vücudunda bilinen 12 dövmesi var.[89] Kolunda Arapça harflerle "strength of will" (irade kuvveti) yazan dövmesi var. Yine kolunda, Winston Churchill'inn ünlü konuşmasını yaptığı tarihi temsil eden "V" ve "MCMXL" dövmesi ve gerisinde ise "XIII" dövmesi var.[90]

Karnının aşağı kısımlarında, kasıklarının yukarısında, Latince harflerle "Quod me nutrit, me destruit" (Beni öldüren şey beni güçlendiriyor) yazan bir dövmesi var.[91] Sırtında, sol üst köşede, oğlu Maddox'un geldiği yerin alfabesiyle kötü şanstan korunmak için bir dua bulunuyor.[92] Sol kolunda, Tennessee Williams tarafından söylenmiş, "A prayer for the wild at heart kept in cages" (Vahşi yürekli olup da kafeslerde tutulanlar için bir dua) dövmesi bulunuyor. Sırtında, boynunun olduğu hizada, "haklarını bil" anlamına gelen "know your rights" dövmesi ve sol kolunda çocuklarının doğdukları yerlerin coğrafi koordinatlarını gösteren bir dövme bulunuyor. Sırtının altları, kalçasının yukarısında ise büyük bir kaplan dövmesi var.[90] Bunların dışında daha birçok dövmesi olan Jolie, yıllar içerisinde birçok dövmeyi yaptırdıktan sonra da sildirdi. Ejderha ve Billy Bob dövmesinin üstüne çocuklarının doğduğu yerlerin coğrafi koordinatları gösteren dövmeyi yaptırdı.[93] Jolie sol kolundaki Billy Bob dövmesi hakkında "Asla vücuduma bir erkeğin ismini dövme yaptırmayacağım" dedi. Çince'de ölüm anlamına gelen, "死" şeklindeki dövmenin üzerine ise kötü şanstan korunmak için yapılan duayla kapattırdı.

Belinin altlarında sildirdiği bir pencere dövmesini programcı James Lipton'un "neden pencere?" sorusu üzerine şöyle anlattı: "Her zaman kendimi içeride hissediyordum, ruhum kapana kısılmış gibiydi ve içimde hep dışarıya bakma arzusu vardı. Her zaman dışarıda olmak istiyordum. Setlerde, molalarda pencereden bakar, dalar giderdim. Bu dövmeyi sildirdim. Çünkü artık olmak istediğim yerde, dışarıdayım."[24] Sol kolunda, anlamını yalnızca Billy Bob ve Angelina'nın bildiği bir dövme de Arap harfleriyle yazılan "irade kuvveti" (العزيمة) anlamına gelen dövmeyle kapatıldı. M harfini ön kolunda dövmeleyen Jolie sonrasında bu dövmeyi de sildirdi. Sağ kolunda Japonca cesaret anlamına gelen dövmesini de yıllar içinde sildirdi

alıntıdır

sol sırtındakı doğum haritası şeklindekı dövmesi

sonucta orda bir yazı yazıyor..sende aynısı yazdırmayacaksın.ayrıca o kısım kadınlar arasında en cok tercih edilen bölge. o yuzde hayır ozenti olmaz..asla..

Ben bu kadını oldum olası hep çok sevdim çok beğendim.Kalbi de çok güzel iyi bir insan içinin güzelliği dışına yansımış çok alımlı ve güzel bir bayan

kızlar alıntı yapmayın lutfen

aslında bu sekilden yanyana 4 tane dusunmustum ama her zaman aklımda dogum tarihlerini yazdırmak vardı oof desen bulma kısmı yaptırmaya karar vermekten daha zormus :(

(silindi )

Son düzenleme:
tabi canım ben senelerce dusunup oyle yaptırmıştım,hic kolay bir iş degil..ama her gecen sene daha cok sevıyorum dovmelerimi..ve işin guzel kısmı manalarını sadece ben bılıyorum :)) insanlar sadece tahmın yurutebılıyor,boylece sadece bana özel ve benim için mana ıcermeye devam edıyor :)))

bence dogum tarihleri daha manalı livcim..

tabi canım ben senelerce dusunup oyle yaptırmıştım,hic kolay bir iş degil..ama her gecen sene daha cok sevıyorum dovmelerimi..ve işin guzel kısmı manalarını sadece ben bılıyorum :)) insanlar sadece tahmın yurutebılıyor,boylece sadece bana özel ve benim için mana ıcermeye devam edıyor :)))

bence dogum tarihleri daha manalı livcim..

cnm bende kendi kendime senelerdir gecici dovme yaparım ama kalıcıya bugune kadar hiç casaret edememistim ...

cnm cok sanslısın cogu ınsan yaptırdıklarından sıkılıp sildirmeyi dusunuyor

Back