E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
:sinifsinif:
içim bir tuhaf oldu o yuzden onu secmedim
ama hepsi çok qüzel :) kafam karıştı şimdi iyice .. bir tanesni büyük boyda tek çerçeve yaptırıp diğerlerinide kare kare halde tek bi resim halinde toplayıp duvara asabilirim. hepsi çok qüzel an fotoğrafları.. sizce öyle nasıl olur canlarım :)
kızlar angelinanın en cok hangi dovmesini begeniyorsunuz ?
onu sen yine eklemştin ama siyah beyaz değildi .. qerçekten çok qüzel .. hepsi qüzel ,hepsini değerlendirmek lazım ..
ornek amaclı koydum tatlım yani bu sekilde mı dusunuyorsun ?
ebrunun su dovmesi gibi mı ?
kızlar angelinanın dovmesinin tirbal sekilde olanını yaptırsam cok mu ozenti gibi dururum ne dersiniz
kızlar angelinanın dovmesinin tirbal sekilde olanını yaptırsam cok mu ozenti gibi dururum ne dersiniz
hiç qörmedim ben öyle bi dövme yaa ,ama ilqinç olur cidden :) Angelinanın dövmesinin anlamı ne ki biliyormusunuz onu kızlar?
kızlar dövme yaptımak abdestı bozmaz mı yani abdest alınamıyor bılıyorum ben
her neyse angelina muhtesem bır kadın ya dunyanın en guzel kadınıdır bence, fılmlerınde de cok basarılı
hangisi canım ? 14 olunca karısıyor :)))
aynen su yazıyor canım. bir muska gibi birsey..onu ve oglunu kotuluklerden koruması ıcın kambocya dılınde yazılmıs.
May your enemies run far away from you.
If you acquire riches, may they remain yours always.
Your beauty will be that of Apsara
Wherever you may go, many will attend, serve and protect you, surrounding you on all sides
kızlar dövme yaptımak abdestı bozmaz mı yani abdest alınamıyor bılıyorum ben
her neyse angelina muhtesem bır kadın ya dunyanın en guzel kadınıdır bence, fılmlerınde de cok basarılı
sol sırtındakı doğum haritası şeklindekı dövmesi
tabi canım ben senelerce dusunup oyle yaptırmıştım,hic kolay bir iş degil..ama her gecen sene daha cok sevıyorum dovmelerimi..ve işin guzel kısmı manalarını sadece ben bılıyorum :)) insanlar sadece tahmın yurutebılıyor,boylece sadece bana özel ve benim için mana ıcermeye devam edıyor :)))
bence dogum tarihleri daha manalı livcim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?