İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
daliah fıstıgım angie nin resimleri bilgisayarında toplu olarak varsa bana bir ara msnden atabilir mısın ?

evet daliah senden aldım bende bunları :))) çok qzl ama konsepti falan .. tablo olarak çok qzl durur duvarda .. senin önerinide bekliyorum. bu arada liv bende senin dediğin resmi düşünüyorum şimdilik..

daliah fıstıgım angie nin resimleri bilgisayarında toplu olarak varsa bana bir ara msnden atabilir mısın ?

atarım birtanem lafımı olur,yarın atayım.hava guzelken biraz dısarı kacıcam az sonra :))
haberleşelim sen bana musaıt olugunu zamanı haber et canım benım

evet daliah senden aldım bende bunları :))) çok qzl ama konsepti falan .. tablo olarak çok qzl durur duvarda .. senin önerinide bekliyorum. bu arada liv bende senin dediğin resmi düşünüyorum şimdilik..

evet gercekten tablo gibi.buldummm benımde begendıklerımı.sımdı yuklucem hemen

tamam tatlım musait oldugunda bir ara hallederiz Şeniz

kaplanlı olanı bir arkadasım poster yaptırdı o kadar guzel duruyordu ki...o resimde vahşi hayatı koruma derneği çalışmasında çekilmiş.oyle foto çekimi falan degil yani.vay be demıstım :)

evet bende onu cok sevıyorum.cok samımı ve içten..

bır su ayagı baglı zenci cocuga sarıldıgı içimi acıtıor resmen

ama hepsi çok qüzel :) kafam karıştı şimdi iyice .. bir tanesni büyük boyda tek çerçeve yaptırıp diğerlerinide kare kare halde tek bi resim halinde toplayıp duvara asabilirim. hepsi çok qüzel an fotoğrafları.. sizce öyle nasıl olur canlarım :)

ornek amaclı koydum tatlım yani bu sekilde mı dusunuyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…