• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
08.jpg

Seksi kadınlar genelde cok guzel degildir...ama hem guzel hemde seksi ise bu tasvire acnak bir kişi uyabilir :teytey:

Bu pozlar laf kalabalıgımdan fazlasını anlatamaya yetiyorda artıyor bile... :hooray:

001dmd.jpg

002va.jpg

003xs.jpg

004lb.jpg

005rz.jpg

006jn.jpg

007ff.jpg

008zt.jpg

:asigim: dünya uzerine yok boylesi guzel kadın

daliah içimde angelinaya benzedigine dair bir his var :)...senin dudaklar zaten 10 numara biliyorum ama geri kalanı nasıl cccccok merak ediyorum ...

yok tatlım benzemiyorum,cok tesekkur ederim birtanem kaydirigubbakcemile5

yalnız sunu soylemeden duramayacagım,sunu gordum ki tecrubelerime dayanarak "güzel kadın ,kendinden emin kadın iltifat edebiliyor ancak başka bir kadına",sonuc olarak bundan ne cıkıyor "sen de cok guzelsin" ve bu yuzden bu kadar rahatsın opuyorumnanaktan

ne alaka simdi ama sadece paylasmak ıstedım :)))))))))))))))))))))

Meganda Rolling Stones a cekım yapmıs livcim,hic durmamıs hemen bir cekim patlatmıs :))))))))))

yok tatlım benzemiyorum,cok tesekkur ederim birtanem kaydirigubbakcemile5

yalnız sunu soylemeden duramayacagım,sunu gordum ki tecrubelerime dayanarak "güzel kadın ,kendinden emin kadın iltifat edebiliyor ancak başka bir kadına",sonuc olarak bundan ne cıkıyor "sen de cok guzelsin" ve bu yuzden bu kadar rahatsın opuyorumnanaktan

ne alaka simdi ama sadece paylasmak ıstedım :)))))))))))))))))))))

daliah sen benim qibi düşünüyosun yahu bir iki oldu tesadüf dedik ama şimdi bide bu lafın bu kadar olmaz ki :))))) naniknanik rap yapamadım ama katılıyorum diyeyim bari burdan :*

daliah guzel sozlerin için cok tatlım guzel bakan gozler guzel gorurmus

prenses gibi bende soylediklerine kesinlikle katılıyorum...genelde bazı kadınlar karsısındakı bayanı begenseler bile bunu soylemezler surekli bir kusur arar dururlar ...bir baskasına iltifat etmeniz sizin cirkin oldugunuzu gostermez arkadaslar ( onceden topık bu yuzden kilitlenlenmısti ,hep bunu soylemek istemıstim geri geldi bende paylasayım dedim )

Back