bu bir fotograf cekimi tatlım.
ayrıca ben tum filmlerinde kendisinin oynadıgını dublor kullanmadıgını bılıyorum.salt filminde sırf bu yuzden bir set kazası gecırmıstı..
mesela bak
"Brad Pitt`le magazin gündeminden düşmeyen dünyaca ünlü yıldız Angelina Jolie yeni filmi `Wanted in Chicago`nun çekimlerinde aksiyon sahnelerinde düblör kullanmadan kendi oynarken görüntülendi. Aksiyon sahneleriyle dikkat çeken çekimlerde Jolie`nin dublör istememesi set ekibinde de büyük sevinç yarattı. Her yıldızın dublörsüz oynayabileceğini söyleyen Jolie `Bence asıl oyunculuk bu` dedi. Bu arada Brad Pitt ile ilişkilerinin çok iyi gittiğini belirten güzel yıldız `Ayrılık yok` dedi."
"Yeni filmi “Salt” için kameralar karşısına geçen seksi yıldız, aksiyon dolu sahnelerde kesinlikle dublör kullanmadığını fotoğraflarla ispat etti. Bir rus ajanı olduğu iddiasıyla iftira atılan ve kaçmaya çalışan bir CIA ajanını canlandıran Jolie, binalarda sarktığı ve yürüdüğü, çıplak ayaklarla kilometrelerce koştuğu filmiyle yine beğeni toplayacak gibi"
"Angelina Jolie, özellikle aksiyon sahnelerinde dublör kullanmamasıyla Hollywood’da adından söz ettirdi."
senin koydugun karede salt filminden..acıkcası hangisi dogru bilemiyorum.