How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok güzel bi kadın gerçekten her seferinde söylerim ama yakın fotolarında çok çöktüğü bariz belli oluyor ama her şekilde bu kadına gerçekten hayranım... Biraz kilo almalı ama...

ajoly.jpg

angelinajo14.jpg

n690640653_2167392_6288.jpg
B00005V4XV.01._SS500_SCLZZZZZZZ_V1057226547_.jpg

Bence bu resimde photoshop falan vardır
çünkü normal bir insanda olacak şey değil yani yürümesini bile engellicek bişey gibi akannehir

resim photoshopsuz... ne yazık ki...
gorunen bir hastalık degil,angelinanın diz kapaklarının yapısı bu..cirkin olan tek yeri diz kapakları..bu asırı kılo vermeden oncede boyleydi...

diz kapaklarını ıncelerken elbiseyi incelemeyide unutmayın :)))) bu elbiseyi tasımak fizik ister..
mukemmel bir imaj ornegi daha..

080pk.jpg

273mm.jpg

287t.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
işte böyle bir kadın Angelina Jolie...sadece parlak ışıklar altında mana bulan süslü Hollywood yıldızlarına benzemiyor hiç..

003rz.jpg

008et.jpg

010lu.jpg

011em.jpg

012xs.jpg

022xs.jpg

bradi de ayartmayı beceriyor bu yardım faaliyetlerinde :)

007rq.jpg

001in.jpg

001fg.jpg

002fd.jpg

003fw.jpg

en sevdigim fotograf cekimi,cok seksi..zirve noktası...

007vb.jpg

003jv.jpg

004cj.jpg

006rf.jpg

üstteki 3. resim harika.en sevdiğim o.canım sen çok seviosun sanırım angelinayı.ben saçını başını değiştirdim hatunun :) resmini yolla seni baştan yaratayım topiğinde.şimdi buraya tekrar eklemeyeyim resimleri.sen ordan bi bak istersen.beğenecek misin çok merak ettim :)

Back