• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
vala birtanem hepsini izledim.sadece beyond borders filminde feci uykum varı.birazını uyuyarak izledim :))))
en cok gia, hackers ve tomb raider ikilemesini severim..gunahkardaki guzelligi ise hala aklımda

28 agustos 2009

001uwv.jpg

002n.jpg

003cqs.jpg

004gpe.jpg

005aom.jpg

006bwi.jpg

008dnb.jpg

009hgx.jpg

vala birtanem hepsini izledim.sadece beyond borders filminde feci uykum varı.birazını uyuyarak izledim :))))
en cok gia, hackers ve tomb raider ikilemesini severim..gunahkardaki guzelligi ise hala aklımda

bende butun filmlerini olmasada hemen hemen her filmini izledim ...butun filmlerini izledigim bi tek tom hanks vardır ...hackers cok merak ediyorum en yazın zamanda izleyip yorumlarımı yaparım

kızının kolundakı dovmeleri gordun mu fıstıgım annesinin kızı ne de olsa

onunkıler biraz sakızdan cıkma duruyor livcim ama şimdiden yolu cizilmiş gibi gorunuyor , haklısın :))))))))

angelinanın sacları hep zayıf..ama ona bile mudahale etmiyor..kadın hakikaten bu guzellik egosu işini aşmış...

evet tatlım yapstrmalara benziyor ama baksana 2 kolunda da var =)

angelinanın sacları baya hacimsiz ama hatuna o bile yakısıyor

daha onceden angelinanın gozluk secimini cok basarılı buldugumu soylemıs miydim =)

ay evet bendeeeeeeee
genelde aviatorlarına bayılıyorum!!!!

karı koca raybanları bile aynı:)))
raybanlar herkeste var diye sevmezzdim ama sırf bu goruntu nedeniyle bende aldım yani bu modelinden :)))

uyuz meganda aynısını kullanıyor ..ne tesaduf degilmi:)))))))))))

megan_fox-2.jpg

brad-and-angie-aviators-225x300.jpg

_tmp_4a9d119c5c4d9

offffff vallaha brad ne taksa ne yapsa yakıyor

megan kullanmasaydı sasardım zaten...

b69d_2.JPG

bu sene bu model cok moda oldu

Angelina Jolie çok güzel ve hassas bir kadın. Ben gerçekten onun savunmasız insanlar üzerindeki hassasiyetine içten bir şekilde inanıyorum. Onun gibi ünlü bir kadın asla olamaz. Megan dudaklarını benzetebilir belki ama diğer özelliklerini asla :)

Angelina Jolie çok güzel ve hassas bir kadın. Ben gerçekten onun savunmasız insanlar üzerindeki hassasiyetine içten bir şekilde inanıyorum. Onun gibi ünlü bir kadın asla olamaz. Megan dudaklarını benzetebilir belki ama diğer özelliklerini asla :)

evet kesinlikle kısılık olarakta cok saygı duydugum bir kadın ...benim bile dudaklarım daha cok benzeler megan da dudak mı var =)

tatlım hakkını yeme.meganın son dudakları bence cok benzedi şahane seksi gounuyor....

meganfoxtf2003.jpg

morenewmeganfoxtransfor.jpg

cnm ya megana yakısmıs gayet seker olmus olabilir ama ben dudaklarını pek kalın bulamıyorum ...

estetiksiz hali ince ama şimdi kalın.daha ne olsun yahu alemsin livcim :))))))))))))

Back