• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Angelina-Jolie-Brad-Pitt-10115601.jpg

photoshopsuz cok daha guzel bir resimdi

012bjo.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
cakma_angi.jpg

kızlar cakma angelina jolie umut akyürek hakkında ne düşünüyosunuz-tatlicadiarzu-
kendisi her ne kadar " jolie ye benzemeye calısmıyorum" desede bence bilinçli yapılan bir taklit..komik olmuş orası ayrı konu tabikaydirigubbakcemile3

cakma_angi.jpg

kızlar cakma angelina jolie umut akyürek hakkında ne düşünüyosunuz-tatlicadiarzu-
kendisi her ne kadar " jolie ye benzemeye calısmıyorum" desede bence bilinçli yapılan bir taklit..komik olmuş orası ayrı konu tabikaydirigubbakcemile3

valla istedigi kadar benzemeye calissin ama angelinanin yanindan gecemez.hatunun oyle bir guzelligi varki kimse ona es olamaz.

cakma_angi.jpg

önceki sayfalarda bunu uzun uzun tartısmıstık canım,bundan fazlası da var yani :)))) istiyorsan bir bak

hadi kızlar biraz filmleri hakkında konusalım ...hangi filmlerini izlediniz ,hangilerini begendiniz ?

Back